Spring naar bijdragen

teamkorhoen

Leden
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door teamkorhoen geplaatst

  1. Diverse tangen en andere instrumenten uitgeprobeerd, maar de lepel werkt het beste. Overigens de verwijderde teek niet zomaar in de prullenbak gooien, maar eerst in een plakbandje vast zetten. Komt ie nooit meer weg.
  2. NeonGeo is ook een aardige. Is niet gratis. Er is wel een gratis demo versie. Gebruik ik zelf op Samsung S3 mini (is geen tablet, maar een smartphone)
  3. Is te hopen dat het snel weer in orde komt. Ik mis het wel, hoewel ??? Toch maar iets meer met GSAK werken.
  4. Ouwe stomp? Lichting 66-1 da's pas ouwe stomp, maar toen hadden we nog geen GPS, gebruikten we alleen kaart en kompas en hadden we van Geocaching nog nooit gehoord. Terzake. Laat ons maar lekker multi's lopen of fietsen in mooie (natuur)gebieden of met leuke puzzels en wetenswaardigheden in oude steden. Dat geeft veel meer voldoening dan trails met tientallen logs op een dag. Dat hebben we wel gedaan, maar een spijt dat we daar achteraf van hadden! Aan fietsen kom je niet toe, alleen een kwestie van op- en afstappen en wat een werk al die logs schrijven. De puntjes interesseren ons niet, dat rekent geocaching.com wel voor ons uit. We zien wel wat we tegenkomen en maken er gewoon iets leuks van.
  5. Ja ik steun (al heel lang) Natuurmonumenten en Het Drentse Landschap
  6. teamkorhoen

    Diskwalifikatie?

    Rankings, statistieken? Nog nooit naar gekeken. Laat iedereen doen wat ie zelf wil. Er zijn alijd mensen die van grote getallen gelukkiger worden. Waarom zou je er tijd aan besteden om dit uit te zoeken?? Wij vinden in ieder geval een mooie wandeling of fietstocht naar de stash leuker dan 'zomaar' oprapen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...