Spring naar bijdragen

Banditgirl

Leden
  • Aantal bijdragen

    23
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Banditgirl geplaatst

  1. Banditgirl

    Hooikoorts En Cachen

    Via de huisarts kun je laten vaststellen of je allergisch bent via bloed prikken. Als het vasstaat dat je hooikoorts hebt kun je ook medicijnen krijgen via de huisarts en die worden weer vergoed door de verzekering. En dat is als je iets bij de drogist koopt niet zo. Ik gebruik zelf xyzal (door de huisarts voorgeschreven). Werkt bij mij goed. Ik blijf gewoon door cachen. Maakt bij mij niet uit of ik buiten of binnen ben. Als ik mijn medicijnen niet gebruik blijf ik toch de hele dag niezen. Dus gewoon door blijven gaan met deze hobby en niet laten verpesten door hooikoorts. Banditgirl.
  2. Banditgirl

    Nachtcache

    Als N8Lampje weer available (GC1937Y) is wel een makkelijke om mee te beginnen. Hij ligt in de buurt van Bussum. Is gemaakt voor een een meisje die haar 8ste verjaardag vierde. Dus moet lukken! Veel plezier met nachtcachen, het blijft wel mijn favoriet! Banditgirl
  3. Met de volgende site kun je coördinaten omrekenen: http://et10.org/gc/rd.php Ik heb het met de coördinaten uitgeprobeerd en kom op precies de zelfde uitkomst als delta 123.
  4. Je kunt ook je TB een doel meegeven. En dan daarin zetten dat hij (als hij dat doel heeft bereikt) weer terug moet naar een cache die bij jullie in de buurt ligt. Dan is er een kans dat hij na verloop van tijd weer terug komt. Banditgirl.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...