Spring naar bijdragen

Polmske

Leden
 • Aantal bijdragen

  156
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Alles door Polmske geplaatst

 1. Polmske

  Smartwatches, van nut bij het geocachen?

  Ik gebruik al een tijdje een fenix 5x oa voor Suppen en kitesurfen (ideaal) . Hij schijnt ook te gebruiken te zijn voor cachen ( kijk op YouTube fenix 5x geocaching) Maar is nog al omslachtig zo te zien (kan vast beter als iemand een juist appje maakt). Maar mede door de fenix weer wat interesse gekregen in cachen en ik gebruik hem naast mn map60csx voor alle leuke weetjes (aantal stappen ,km fietsen , hoogtemeters , en mn hartslag ,enz)
 2. Hey Polm, van harte met je verjaardag!

 3. Polmske

  Group Message Onzichtbaar Maken

  Ja ik klikker de klik me ook suf
 4. Polmske

  Teken !!!!!

  Aan Allen, Las net dit artikel op nu.nl aangezien wij met z'n allen vaak in bossen en natuur vertoefen wilde ik jullie dit artikel niet onthouden. Nu.nl Pas dus goed op !!!!!. Groeten Polmske.
 5. Ach, Polmske is ook best geschikt.....Moet ie zich wel nog een keer aan zijn belofte houden omtrend dat grote gele ding en een zekere B...;-)

 6. aaarghhh, ik dacht dat halloween voorbij was, maar nog niet dus....

 7. Wat een gave handtekening heb jij ;-)

 8. Polmske

  Doelstelling

  Ahhhh daar gaan we weer
 9. Polmske

  1 november

  Thnx Lep
 10. Polmske

  1 november

  Ja Lep kom op met dat linkje LINKJE LINKJE
 11. Polmske

  Ouwe stompen event

  Tsja ik denk er ook nog ff over na het is toch een behoorlijk eind rijden polmSke
 12. Polmske

  Logvraag bij een not-found

  Off topic: echt waar ??? wat zonde, daar heb ik mijn eerste 220 mm granaten geschoten. Zal wel geen doel meer over zijn, die waren in 90 al verot geschoten
 13. Polmske

  Experiment: Inbreken in opname Geocacheradio

  Toch wel ondertiteld hoop ik polmSke
 14. Polmske

  Nieuwe podcast

  Zeer informatief ,Meesterlijk PolmSke
 15. Polmske

  cach

  Je hebt de kist toch wel laten liggen he ??
 16. Polmske

  GPS tuner

  Hoi HettyenAd Dat slingeren van het kompas doet hij bij mij ook. Voor het naar de cache lopen met Pda gebruiken wij Vito Navigator is een stuk stabieler. Maar ook hier doet de pijl af en toe ietwat vreemd. Daarvoor gebruiken wij eigenlijk iets liever een gewone GPS. Maar cachen met de Pda is wel goed mogelijk. Onze eerste 170 founds waren tenslotte met de PDA gevonden.
 17. Polmske

  Topo Nederland

  Polmske zit nog steeds te denken aan een nieuwe GPS. Nu weet ik dat er een Topo NL (begin 2007) zou komen voor Mapsend. Mailtje naar onze Garmin vrienden van Notter gestuurd, en zij hebben ernstige twijfels of de Topo NL uberhaupt uitkomt. Is er een alternatief voor Topo NL met Mapsend, oftewel zijn er andere gedetailleerde kaarten verkrijgbaar voor Mapsend. Anders zal Polmske toch voor een Garmin moeten gaan Dank.
 18. Polmske

  Teken !!!!!

  Dank, Ik ga het dus gewoon even afwachten. Het probleem is waarchijnlijk ook dat hij precies onder de bovenrand van mijn broek zit. Nogmaals dank, ik ga dan gewoon verder met Prikweg want dat werkt wel aardig.
 19. Polmske

  Teken !!!!!

  Goh ik had dit artikel een tijd geleden geplaatst. En niet voor niks, afgelopen woensdag had ik er 1 te pakken, of beter hij had mij te pakken. Donderdag ochtend vond ik hem tijdens het douchen. Aan de onderkant van mijn buik. Op de gebruikelijke manier verwijderd. Het blijft echter jeuken als de ziekte, en is en behoorlijk grote bult. Verder geen kringen te zien. Moet ik ongerust worden of is dit een normale reactie ?.
 20. Amsterdam staat er ook niet op. Ik snap niet hoe mensen hun auto kunnen zien. Alleen Den Haag is bij mij te zien.
 21. Had ik al eens eerder gezien. Het ziet er super goed uit. Maar 1 heel groot nadeel. Alleen Den Haag zit er in En waneer / of de rest van Nederland er in komt is een grote vraag. Mijn conclussie is dus voorlopig een echt Microsoft product, je wordt weer blij gemaakt met een dode mus. Polmske.
 22. Polmske

  Leeftijd van Cacher's

  Team Polmske, Dimitri : 35 Jaar Peter: 35 Jaar Claudia : 38 Jaar. Dus met z'n 3en de 100 al ruim gepaseerd
 23. Polmske

  Tri-kilo-cacher

  Hoi Wilxlii Van harte met weer een mijlpaal. Erg netjes, daar kunnen wij alleen maar jaloers op zijn. Ik vraag me af of wij eerder bij de 1000 zijn dan jij bij de 4000. Ffies op de world ranking gekeken, daar sta je gewoon bij de beste 343 cachers van de wereld. Wat een wereldprestatie. We nemen er een biertje op
 24. Polmske

  Geocachen in de media

  Was inderdaad een leuk filmpje. Maar ben het er wel mee eens dat al deze Media aandacht mischien wel iets te veel van het goede is. Wat we de laatste tijd merken is dat er wel behoorlijk wat neergesmeten wordt aan caches. Als voorbeeld noem ik de Onderweg serie bij Utrecht. Daar werden er een zooitje neergelegd waar de helft nu nog van over is. Ook de not founds lopen hierdoor erg op. Aan de andere kant, de goed verstopte caches en mooie routes blijven uiteindelijk wel over Oftewel, elk nadeel heb z'n voordeel. En dan zal ik maar niet vertellen hoe wij op Geocaching zijn gekomen. Wij zagen het zelfs landelijk bij Spijkerman in zijn programma. Nog een mazzel dat dit op talpa was anders waren er nog meer bijgekomen. En het laatste wat we willen is nog meer maloten zoals team polmske.
 25. Polmske

  Topo Nederland

  Beste Magellan vrienden, Ook wij zitten met smart te wachten op de Topo. Ik doe namelijk nooit meer een Magellan de deur uit. Wij lopen met onze Magellan (200) vaak rechtstreeks naar de cache toe, en zijn dus zeer tevreden over de Magellan's. Zeker als ik alle topics lees over de garmin's. Hoevaak je daar wel niet een firmware update moet doen, dat geeft mij niet veel vertrouwen. En als je kijkt naar het plaatje van de Bruine Beren dan zie je dat die (gewoon) een Topo hebben voor hun Magellan. Er zijn mensen bezig om de topo van Garmin om te zetten naar de Topo voor Magellan. Dit is echter een tijdrovende bezigheid, we zullen dus wat geduld moeten hebben. Maar het komt er aan. Geduld dus. Heb overigens ook een mail gestuurd naar de importeur.
×