Spring naar bijdragen

Polmske

Leden
 • Aantal bijdragen

  156
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Alles door Polmske geplaatst

 1. Ik gebruik al een tijdje een fenix 5x oa voor Suppen en kitesurfen (ideaal) . Hij schijnt ook te gebruiken te zijn voor cachen ( kijk op YouTube fenix 5x geocaching) Maar is nog al omslachtig zo te zien (kan vast beter als iemand een juist appje maakt). Maar mede door de fenix weer wat interesse gekregen in cachen en ik gebruik hem naast mn map60csx voor alle leuke weetjes (aantal stappen ,km fietsen , hoogtemeters , en mn hartslag ,enz)
 2. Hey Polm, van harte met je verjaardag!

 3. Polmske

  Group Message Onzichtbaar Maken

  Ja ik klikker de klik me ook suf
 4. Ach, Polmske is ook best geschikt.....Moet ie zich wel nog een keer aan zijn belofte houden omtrend dat grote gele ding en een zekere B...;-)

 5. aaarghhh, ik dacht dat halloween voorbij was, maar nog niet dus....

 6. Wat een gave handtekening heb jij ;-)

 7. Polmske

  Doelstelling

  Ahhhh daar gaan we weer
 8. Polmske

  1 november

  Ja Lep kom op met dat linkje LINKJE LINKJE
 9. Tsja ik denk er ook nog ff over na het is toch een behoorlijk eind rijden polmSke
 10. Polmske

  Logvraag bij een not-found

  Off topic: echt waar ??? wat zonde, daar heb ik mijn eerste 220 mm granaten geschoten. Zal wel geen doel meer over zijn, die waren in 90 al verot geschoten
 11. Polmske

  Nieuwe podcast

  Zeer informatief ,Meesterlijk PolmSke
 12. Polmske

  cach

  Je hebt de kist toch wel laten liggen he ??
 13. Polmske

  GPS tuner

  Hoi HettyenAd Dat slingeren van het kompas doet hij bij mij ook. Voor het naar de cache lopen met Pda gebruiken wij Vito Navigator is een stuk stabieler. Maar ook hier doet de pijl af en toe ietwat vreemd. Daarvoor gebruiken wij eigenlijk iets liever een gewone GPS. Maar cachen met de Pda is wel goed mogelijk. Onze eerste 170 founds waren tenslotte met de PDA gevonden.
 14. Polmske

  Teken !!!!!

  Dank, Ik ga het dus gewoon even afwachten. Het probleem is waarchijnlijk ook dat hij precies onder de bovenrand van mijn broek zit. Nogmaals dank, ik ga dan gewoon verder met Prikweg want dat werkt wel aardig.
 15. Polmske

  Teken !!!!!

  Goh ik had dit artikel een tijd geleden geplaatst. En niet voor niks, afgelopen woensdag had ik er 1 te pakken, of beter hij had mij te pakken. Donderdag ochtend vond ik hem tijdens het douchen. Aan de onderkant van mijn buik. Op de gebruikelijke manier verwijderd. Het blijft echter jeuken als de ziekte, en is en behoorlijk grote bult. Verder geen kringen te zien. Moet ik ongerust worden of is dit een normale reactie ?.
 16. Amsterdam staat er ook niet op. Ik snap niet hoe mensen hun auto kunnen zien. Alleen Den Haag is bij mij te zien.
 17. Had ik al eens eerder gezien. Het ziet er super goed uit. Maar 1 heel groot nadeel. Alleen Den Haag zit er in En waneer / of de rest van Nederland er in komt is een grote vraag. Mijn conclussie is dus voorlopig een echt Microsoft product, je wordt weer blij gemaakt met een dode mus. Polmske.
 18. Polmske

  Teken !!!!!

  Aan Allen, Las net dit artikel op nu.nl aangezien wij met z'n allen vaak in bossen en natuur vertoefen wilde ik jullie dit artikel niet onthouden. Nu.nl Pas dus goed op !!!!!. Groeten Polmske.
 19. Polmske

  Leeftijd van Cacher's

  Team Polmske, Dimitri : 35 Jaar Peter: 35 Jaar Claudia : 38 Jaar. Dus met z'n 3en de 100 al ruim gepaseerd
 20. Polmske

  Tri-kilo-cacher

  Hoi Wilxlii Van harte met weer een mijlpaal. Erg netjes, daar kunnen wij alleen maar jaloers op zijn. Ik vraag me af of wij eerder bij de 1000 zijn dan jij bij de 4000. Ffies op de world ranking gekeken, daar sta je gewoon bij de beste 343 cachers van de wereld. Wat een wereldprestatie. We nemen er een biertje op
 21. Was inderdaad een leuk filmpje. Maar ben het er wel mee eens dat al deze Media aandacht mischien wel iets te veel van het goede is. Wat we de laatste tijd merken is dat er wel behoorlijk wat neergesmeten wordt aan caches. Als voorbeeld noem ik de Onderweg serie bij Utrecht. Daar werden er een zooitje neergelegd waar de helft nu nog van over is. Ook de not founds lopen hierdoor erg op. Aan de andere kant, de goed verstopte caches en mooie routes blijven uiteindelijk wel over Oftewel, elk nadeel heb z'n voordeel. En dan zal ik maar niet vertellen hoe wij op Geocaching zijn gekomen. Wij zagen het zelfs landelijk bij Spijkerman in zijn programma. Nog een mazzel dat dit op talpa was anders waren er nog meer bijgekomen. En het laatste wat we willen is nog meer maloten zoals team polmske.
 22. PolmSke had ooit ergens in 2003 maar na mijn idee eerder een cache (sk8ersam in amsterdam )gevonden na een avondje stappen (cache weer netjes terug gedaan ). Dit is Ske bij gebleven , maar geen Gps . Door de uitzending van Koppensnellers in januari 2006 weer wakker geschud en Polm ingelicht ,toen een paar dagen later s'avonds met Polm's Pda de eerste : Sluissen Ijmuiden gevonden en meteen er na Noordzeekanaal ,we waren helemaal verkocht hebben de eerste 160 met Pda gedaan en toen een explorist 200 er bij genomen en ja het heeft ons aardig te pakken
 23. Kan een v/d Mods ff het Gpskoeriers account Verwijderen,dit slaat helemaal nergens op
×
×
 • Nieuwe aanmaken...