Spring naar bijdragen

De Muizen

Leden
 • Aantal bijdragen

  96
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

Alles door De Muizen geplaatst

 1. Krijg zojuist een telefoontje van mijn zoon dat zijn cache sinds een week ook op geoleaks staat. Gdvrdgvr ... Wat een hufters!! Hij heeft er zo veel tijd en energie ingestoken. Cache is echt een juweeltje. Hij merkte het aan het plotseling toegenomen aantal bezoekers dat er iets niet klopte. Opvallend is dat het bijna alleen kilocachers betreft die loggen. Wie weet waar die eigenaar met z'n nep stichting woont? Rook ik hem persoonlijk uit z'n hol. Graag een bericht!
 2. De Muizen

  Waadpak

  Heb een pak in handen en de kwaliteit valt me nog mee voor dat geld. Niet echt flinterdun. Zou er echter nooit mee in het water stappen. Wetsuit? Meer een deadsuit. Als dat ding volloopt en je dondert om dan kan je zo de braadslee in. Leuk i.c.m een hogedrukspuit .. tegels cleanen.
 3. De Muizen

  Video's Op .nl

  Iedereen bedankt voor het antwoord! Kwam bij de planning van de meivakantie goed uit. M.b.t lost places kom je toch eigenlijk altijd uit in Duitsland. Wij nijverige Hollanders zijn nogal van de 'opruimerige' Nederland is feitelijk één groot park.
 4. Snap werkelijk niet dat mensen drie tientjes over hebben om eindcoordinaten te bemachtigen. Een mailtje naar de CO is bijna altijd de oplossing. Dat er achter Geoleaks oplichters zitten hoef ik jullie dacht ik niet meer te vertellen. Lees anders het oude topic over GL nog eens door. Gaat over mijn zoektocht naar de eigenaar en het niet afdragen van donaties aan een goed doel, iets wat ze op hun site pretenderen.
 5. De Muizen

  Video's Op .nl

  Omdat reageren bij het onderwerp gepost door Geoman niet mogelijk is hierbij mijn 50 cents. Mooie aanvulling van de site! Goed te zien dat er weer wat leven in komt na Geomans ziekbed. Enorm gelachen bij sommige clips. Hilarisch! Van zoooo enorm amateuristisch tot bijna professioneel. En nu mijn vraag. Wat is de locatie/ het GC nummer van het Belgische clipje waarbij men onderaardse gangen induikt. Bestaat zoiets ook in Nederland?
 6. Cachen met alleen een smartphone is niet handig. Te snel stuk, niet waterdicht, te onnauwkeurig .. zeker onder een bladerdak of in een 'urban canyon' Neem alleen al de GPS antenne van zo'n smartphone. Piepklein en daardoor stukke ongevoeliger dan die van een 'echte' GPS. Een smartphone voor ernaast? Prima! Handig om een beschrijving te lezen. Zoals uit een recente poll hier bleek cached 3/4 met deze combinatie. Voor een beginner lijkt me een - tweedehands - Dakota 20 prima geschikt. Wil je iets meer dan ga je naar een map62 of 64. Touchscreen? Orgon 600 (319 euro)
 7. Dingetje hierboven werkt niet handig. Ik zweer bij de door Twin Peaks aangedragen tekenlepel.
 8. De Muizen

  Prikbeesten, Nu Ziek

  Bij beten door wat voor exotisch insect dan ook veel baat gehad bij antihistamine tabletjes. Een uur na inname verdwijnt de jeuk grotendeels. Zonder recept bij elke apotheek te koop.
 9. De Muizen

  Gps Gids

  De Garmin GPS Gids staat hier ook op de plank. Gaat veeel verder dan de zeer summiere handleiding. Voordeel van zo'n boek is dat je op ideeën wordt gebracht en op functies wordt gewezen waarvan je nog geen eens wist dat ze in je GPS zitten. Als naslagwerk pluk ik het regelmatig van de plank. Duur boek ? Wat is duur? Volgens Barny is een event bezoeken duur ;-) Wat mij altijd weer opvalt is dat cachers zonder problemen een tank benzine leegrijden om te gaan cachen maar zodra de knip getrokken moet worden voor dit soort dingen men begint te piepen. Het boek is de 48 euro dubbel en dwars waard.
 10. De Muizen

  Travelbug Droppen

  Barny, knap dat jij voor een ander uitmaakt hoe men moet leven en cachen. Ook ik ben een voorstander van eerst zoeken -hier en/of op google- en dan vragen. Helaas kan, ook ik, met de beste wil van de wereld de gestelde vraag niet boven water krijgen. Noem me dom en jij zal vast razendsnel het antwoord kunnen oplepelen met je geweldige kennis, maar een nieuwkomer vergelijken met iemand die meer dan 10 jaar ervaring heeft is gewoon niet fair. Bespaar me voorbeelden. Komt nog bij dat MarcoDomi een keurig antwoord geeft en jij haar onderuit haalt met "Niemand wil hier wat moeten" Oftewel, bek houden muts, ik maak mijn eigen geocaching wetten. Waarna je je verschuilt achter de woorden 'Iedereen cached op zijn eigen manier'. In de hoop jezelf een vrijbrief te geven om maar wat aan te rommelen. Dat aanrommelen moet jezelf weten maar verhef het niet tot norm. Niet iedereen graait eindcoordinaten bij elkaar om een multi te degraderen tot tradi.
 11. De Muizen

  Travelbug Droppen

  Opnieuw een warm welkom voor een nieuwkomer. Wat een niveau.
 12. Tip! Bariet ik gebruik het programma Skitch op de Mac om screendumps ed te maken. Je kan ook vanuit het programma mailen. Handig tooltje! Staat in de app store. Gratis. ""Met Skitch deelt u razendsnel uw feedback en ideeën. Maak annotaties in afbeeldingen en documenten en gebruik pijlen, stempels, vormen, tekst en meer. Gebruik Skitch om opmerkingen aan een PDF-bestand toe te voegen, om een schermopname te maken, om annotaties aan een foto toe te voegen of om iets nieuws te tekenen. Deel daarna uw gedachten en ideeën met vrienden en collega's. Het was nog nooit zo makkelijk om alles goed gedaan te laten krijgen.
 13. Of hij had hij op dat moment te diep in het glaasje gekeken of je interpreteerde zijn woorden verkeerd. Ik heb in heel mijn werkzame leven nog nooit een CEO dit soort uitspraken horen doen. Zeer ongeloofwaardig. Dat hij dit denkt weten we allemaal, het is immers een commerciële toko, maar zich zo direct uitspreken.. Ik stop het verhaal in de la gelabeld 'Broodje Aap'
 14. De Muizen

  Ftf Log Volgt

  http://www.geocaching.com/geocache/GC53TTD_kantonneze-vogel?Submit6=Go Dit is tog wel een van de mindure caches van sletje Paula. Ze kan zooo veel betur WTF. Wat een cashbeschreiving .. haha. Dat dit door de goedkeuring komt, onbegrijpelijk.
 15. De Muizen

  Ftf Log Volgt

  Wat ben je geprikkeld Brouwertjes nadat ik je FTF even tevoorschijn heb getoverd ...Tis nog erger met je dan ik dacht.. haha Ik gebruik overigens geen PC maar een Mac. Altijd veilig Dat je een alarm kan laten afgaan als er een cache in de buurt online komt vertelde ik al eerder. PM optie.1-0 voor jou. Daarmee stopt ook direct het hele FTF gebeuren m.b.t. .com. Ze faciliteren het verder niet. Daar ging het mij om. Bij de buren is je score hoger dan op de site die ik bezocht. Voor wat het waard is allemaal. Mijn kleinzoon zou roepen .. Boeie!!
 16. De Muizen

  Ftf Log Volgt

  Brouwertjes : 504 FTF's, 475 STF's en 271 TTF's Snap je nu beter ;-) Op .com gekeken maar nergens iets te vinden wat met FTF stats te maken heeft. Als PM kan je idd een alert ontvangen als er een cache actief wordt in je omgeving. Aandachtspuntje en verantwoording voor de reviewers om er op te letten vooral geen caches online te zitten in de avond en nachtelijke uren voor wat betreft caches in natuurgebieden.
 17. De Muizen

  Ftf Log Volgt

  'Huftercachergedrag' is exact de reden waarom deze site, ik meen in 2007, is gestopt met het ondersteunen van de door Coen / Reintje de Vos bedachte FTF. Betreurenswaardig dat de buren dit gekaapte idee nog steeds faciliteren. TFT is zeer slecht voor het imago van ons spelletje. Wat al eerder gezegd is .. ook .com ziet er niets in. Zal niet zonder reden zijn. Zitten waarschijnlijk niet op gezeik met de reviewers te wachten.
 18. De Muizen

  Ftf Log Volgt

  Ruilen voor zesjarigen? Ruilen is de basis van geocaching! 'Men haalt wat uit de cache en stopt er wat in van gelijke waarde. Hierna log je in het in de cache aanwezige logboek'. Er bestaan tegenwoordig complete ruil-sites en apps die opgetuigd zijn om de consumptie maatschappij te beteugelen. Voorbeeld is swoppa.nl Maar weer ontopic. De TFT race. Dat is maar al te vaak.. Midden in de nacht het wild in een bos verstoren om als eerste een krabbel in een logrolletje te zetten. En dan nog lekker naouwehoeren met nr 2 en 3... Op een event in 2006 een stel tegengekomen die om deze reden een 4x4 hadden gekocht. Slagbomen open en gassen. Hoe gestoord kan je zijn.
 19. De Muizen

  Mapsource zelf bepalen

  Niet voor het type 'handige neef'. Er zijn knappe koppen die de firmware weten te editten. Ik denk hierbij aan een leuk programmatje om je persoonlijke gegevens in het opstartscherm te tonen. Linkjes staan op de linkpagina. Dingen weghalen en/of veranderen is zeker mogelijk. Lijkt me wel link. Wie kan je garanderen dat de handel nog wil opstarten na een leuk partijtje hacking? En dan, naar garantie kan je wel fluiten.
 20. De Muizen

  Ikea

  Domme vraag. :crazy: En dat voor iemand die in 1961 is geboren. Lagere school nooit afgemaakt? Dom antwoord. Ik denk dat we er naar toe moeten om ALLE caches van formaat te voorzien van een opschrift 'GPS GEOCACHE - its a game' met eronder de coordinaten. Zo is het ook voor buitenstaanders min of meer direct duidelijk dat het geen bom of een ander eng ding is.
 21. Goede regels! Niets meer en niets minder dan de normale zaken. Komt in grote lijnen overeen met wat ik op andere boards ook zie als forumregels. Mumzle. Zoals ik het lees denk ik dat deze regels alleen op de inhoud van het forum slaan. Voor eigen gebruik mag meestal alles. Het gaat er in dit soort zaken om dat je niet heel het forum loopt te rippen en elders wereldkundig maakt.
 22. Ja graag! Mogelijk heeft Megaheks deze krachten. Ieniminimaainiemo ik verander herder Joseph in een ... :laugh: Just kidding.
 23. Fijn dat je over zoveel zelfkennis beschikt! Of ben je mij aan het beledigen? Hellup moderators!! Hij doet het weer. De grote Joseph begint me wihéér te pesten. Snotter snotter. Ben er helemaal van streek van. Ik wil dat de tekst aangepast gaat worden!! Voor een kluwe heb je meerdere personen nodig. Matched niet met de stelling van je herder dat er maar EEN persoon is die als stoorzender werkt. Pas op! Dadelijk zal de grote almachtige Joseph een vloek over je uitspreken en je uit de kudde verstoten. Wijze woorden kwamen van Peetee: 1) Juust. Totaal niet. De .nl boys zijn jullie knuffelkudde totaal geen antwoord schuldig. Sec genomen zijn jullie hélemaal geen gesprekspartner. Iedereen kan wel an komen vliegen met "Wij willen een site beginnen". "Wij zijn belangrijk, HEEL belangrijk"."Komen julie in ons bestuur dan smelten we later samen". "We hebben al 180 doosjes gevonden en zijn gek op BBQen". OPZOUTEN zou ik zeggen! Stel je voor (Fictief voorbeeld) Ik heb een site met 500 vaste bezoekers en er komt een groepje langs van zeg 5 man en een hond. Die lui beginnen te roepen zullen we vrindjes worden? Jaha want ik heb een webhostingbedrijf en zoek daar een beetje emplooi voor, zit dik in de tijd en ben gek op BBQen plus, niet te vergeten, ik ben héél belangrijk. Wij komen namelijk op TV bij Carla&Irene. OPZOUTEN!!!! 2) Juust. Alleen zij en niemand anders. Gelukkig 3) God bewaar me. Weet je wat ik nog steeds niet snap? Waarom blijft de herder met zijn schaapjes hier komen als ze zelf zo'n gewéldig forum in elkaar geknutselt hebben? Als jullie het hier zó slecht naar je zin hebben ga dan vanuit dát forum je evangelie prediken. Zout hier dan op met jullie oeverloze gezeur. Ga toch lekker voor 1000 euro vlees op de BBQ gooien. Over dat provoceren wat ik zou doen. Wie provoceert hier nu wie? Een stichting stelen achter een groep mensen haar rug om. Hoe noem je dat? Ik verlang terug naar de rust van de afgelopen maanden toen het weer beter was en de schaapjes nog op de hei liepen. U ook?
 24. 1) Was maar net an hoor! Had ik toch een vuiltje in mijn oog. Al je huisgenoten, de hond nog net niet vrienden, ja heel de familie heeft meegestemd. Jan en alleman mobiliseerde je. Maakt geen zier uit. Vond het toch even leuk om te melden. 2) Doe maar niet joh. Wat moeten we met al die handel. We hebben al een: .com forum .com site .nl forum .nl site .eiland forum .eiland site .heksen forum .heksen site .stichtings site (2maal) yahoo nieuwsgroep nl nieuwsgroep een startpagina een startkabelpagina of zoiets En nu wil jij je wéér op deze nieuwsgroep storten om het bereik te vergroten. Please do not. Je bemoeid je al heel dik met 7 van de 14 genoemde ontmoetingsplekken/sites voor geocaching in NL Denk aan de wijze woorden die IJskimo schreef: Citaat (IJskimo @ maart 06 2002,18:55) Maak een slapende hond niet wakker voordat je héééél zeker weet dat hij niet bijt. Een beetje low-profile lijkt mij niet onverstandig. Citaat kapper: IJskimo heeft gelijk. het wachtwoord is : terughoudendheid. géén roeiboten losgooien .... Verstandige mensen FF seri. Wie zit op nog meer sitejes en nieuwsgroepjes te wachten. Ik loop ze allemaal af en ben op alles geabonneerd. Maar ik merk dat de activiteiten daar zo goed als 0 punt 0 zijn. Alle activiteit zit hier. Toch ook de reden dat jullie kluppie hier weer is neergestreken? Wees eerlijk. ***Opmerking verwijdert door ByTheWay na PM naar Koos.*** Edited By Bytheway on okt. 28 2002 at 14:47
 25. Ja ja knap allemaal hoor. The Joseph show must go on!! Alle events af om zieltjes te winnen. Utrecht, daar niet naar toe? Zou ik niet doen. Tis dicht bij Hilversum. Dadelijk staan ze klaar met de vergulde ezel. Zou toch jammer zijn voor je grote voorbeeld Carla Boshart Waar is jullie voorzitter? Weet hij hier wel van meneer de Penningmeester? Ik dacht dat de voorzitter de spreekbuis was van een stichting.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...