Spring naar bijdragen

De Muizen

Leden
 • Aantal bijdragen

  96
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

Waardering in de gemeenschap

39 Uitstekend

Over De Muizen

 • Verjaardag 05-03-1949

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  GPSmap 60CSx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2001
 • Skype
  koos1949

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Bloemendaal
 • Interesse
  Chemics, Fysics, Tannis
 1. Krijg zojuist een telefoontje van mijn zoon dat zijn cache sinds een week ook op geoleaks staat. Gdvrdgvr ... Wat een hufters!! Hij heeft er zo veel tijd en energie ingestoken. Cache is echt een juweeltje. Hij merkte het aan het plotseling toegenomen aantal bezoekers dat er iets niet klopte. Opvallend is dat het bijna alleen kilocachers betreft die loggen. Wie weet waar die eigenaar met z'n nep stichting woont? Rook ik hem persoonlijk uit z'n hol. Graag een bericht!
 2. De Muizen

  Waadpak

  Heb een pak in handen en de kwaliteit valt me nog mee voor dat geld. Niet echt flinterdun. Zou er echter nooit mee in het water stappen. Wetsuit? Meer een deadsuit. Als dat ding volloopt en je dondert om dan kan je zo de braadslee in. Leuk i.c.m een hogedrukspuit .. tegels cleanen.
 3. De Muizen

  Video's Op .nl

  Iedereen bedankt voor het antwoord! Kwam bij de planning van de meivakantie goed uit. M.b.t lost places kom je toch eigenlijk altijd uit in Duitsland. Wij nijverige Hollanders zijn nogal van de 'opruimerige' Nederland is feitelijk één groot park.
 4. Snap werkelijk niet dat mensen drie tientjes over hebben om eindcoordinaten te bemachtigen. Een mailtje naar de CO is bijna altijd de oplossing. Dat er achter Geoleaks oplichters zitten hoef ik jullie dacht ik niet meer te vertellen. Lees anders het oude topic over GL nog eens door. Gaat over mijn zoektocht naar de eigenaar en het niet afdragen van donaties aan een goed doel, iets wat ze op hun site pretenderen.
 5. De Muizen

  Video's Op .nl

  Omdat reageren bij het onderwerp gepost door Geoman niet mogelijk is hierbij mijn 50 cents. Mooie aanvulling van de site! Goed te zien dat er weer wat leven in komt na Geomans ziekbed. Enorm gelachen bij sommige clips. Hilarisch! Van zoooo enorm amateuristisch tot bijna professioneel. En nu mijn vraag. Wat is de locatie/ het GC nummer van het Belgische clipje waarbij men onderaardse gangen induikt. Bestaat zoiets ook in Nederland?
 6. Cachen met alleen een smartphone is niet handig. Te snel stuk, niet waterdicht, te onnauwkeurig .. zeker onder een bladerdak of in een 'urban canyon' Neem alleen al de GPS antenne van zo'n smartphone. Piepklein en daardoor stukke ongevoeliger dan die van een 'echte' GPS. Een smartphone voor ernaast? Prima! Handig om een beschrijving te lezen. Zoals uit een recente poll hier bleek cached 3/4 met deze combinatie. Voor een beginner lijkt me een - tweedehands - Dakota 20 prima geschikt. Wil je iets meer dan ga je naar een map62 of 64. Touchscreen? Orgon 600 (319 euro)
 7. Dingetje hierboven werkt niet handig. Ik zweer bij de door Twin Peaks aangedragen tekenlepel.
 8. De Muizen

  Prikbeesten, Nu Ziek

  Bij beten door wat voor exotisch insect dan ook veel baat gehad bij antihistamine tabletjes. Een uur na inname verdwijnt de jeuk grotendeels. Zonder recept bij elke apotheek te koop.
 9. De Muizen

  Gps Gids

  De Garmin GPS Gids staat hier ook op de plank. Gaat veeel verder dan de zeer summiere handleiding. Voordeel van zo'n boek is dat je op ideeën wordt gebracht en op functies wordt gewezen waarvan je nog geen eens wist dat ze in je GPS zitten. Als naslagwerk pluk ik het regelmatig van de plank. Duur boek ? Wat is duur? Volgens Barny is een event bezoeken duur ;-) Wat mij altijd weer opvalt is dat cachers zonder problemen een tank benzine leegrijden om te gaan cachen maar zodra de knip getrokken moet worden voor dit soort dingen men begint te piepen. Het boek is de 48 euro dubbel en dwars waard.
 10. De Muizen

  Travelbug Droppen

  Barny, knap dat jij voor een ander uitmaakt hoe men moet leven en cachen. Ook ik ben een voorstander van eerst zoeken -hier en/of op google- en dan vragen. Helaas kan, ook ik, met de beste wil van de wereld de gestelde vraag niet boven water krijgen. Noem me dom en jij zal vast razendsnel het antwoord kunnen oplepelen met je geweldige kennis, maar een nieuwkomer vergelijken met iemand die meer dan 10 jaar ervaring heeft is gewoon niet fair. Bespaar me voorbeelden. Komt nog bij dat MarcoDomi een keurig antwoord geeft en jij haar onderuit haalt met "Niemand wil hier wat moeten" Oftewel, bek houden muts, ik maak mijn eigen geocaching wetten. Waarna je je verschuilt achter de woorden 'Iedereen cached op zijn eigen manier'. In de hoop jezelf een vrijbrief te geven om maar wat aan te rommelen. Dat aanrommelen moet jezelf weten maar verhef het niet tot norm. Niet iedereen graait eindcoordinaten bij elkaar om een multi te degraderen tot tradi.
 11. De Muizen

  Travelbug Droppen

  Opnieuw een warm welkom voor een nieuwkomer. Wat een niveau.
 12. Tip! Bariet ik gebruik het programma Skitch op de Mac om screendumps ed te maken. Je kan ook vanuit het programma mailen. Handig tooltje! Staat in de app store. Gratis. ""Met Skitch deelt u razendsnel uw feedback en ideeën. Maak annotaties in afbeeldingen en documenten en gebruik pijlen, stempels, vormen, tekst en meer. Gebruik Skitch om opmerkingen aan een PDF-bestand toe te voegen, om een schermopname te maken, om annotaties aan een foto toe te voegen of om iets nieuws te tekenen. Deel daarna uw gedachten en ideeën met vrienden en collega's. Het was nog nooit zo makkelijk om alles goed gedaan te laten krijgen.
 13. Of hij had hij op dat moment te diep in het glaasje gekeken of je interpreteerde zijn woorden verkeerd. Ik heb in heel mijn werkzame leven nog nooit een CEO dit soort uitspraken horen doen. Zeer ongeloofwaardig. Dat hij dit denkt weten we allemaal, het is immers een commerciële toko, maar zich zo direct uitspreken.. Ik stop het verhaal in de la gelabeld 'Broodje Aap'
 14. De Muizen

  Ftf Log Volgt

  http://www.geocaching.com/geocache/GC53TTD_kantonneze-vogel?Submit6=Go Dit is tog wel een van de mindure caches van sletje Paula. Ze kan zooo veel betur WTF. Wat een cashbeschreiving .. haha. Dat dit door de goedkeuring komt, onbegrijpelijk.
 15. De Muizen

  Ftf Log Volgt

  Wat ben je geprikkeld Brouwertjes nadat ik je FTF even tevoorschijn heb getoverd ...Tis nog erger met je dan ik dacht.. haha Ik gebruik overigens geen PC maar een Mac. Altijd veilig Dat je een alarm kan laten afgaan als er een cache in de buurt online komt vertelde ik al eerder. PM optie.1-0 voor jou. Daarmee stopt ook direct het hele FTF gebeuren m.b.t. .com. Ze faciliteren het verder niet. Daar ging het mij om. Bij de buren is je score hoger dan op de site die ik bezocht. Voor wat het waard is allemaal. Mijn kleinzoon zou roepen .. Boeie!!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...