Spring naar bijdragen

Jip en Janneke

Leden
 • Aantal bijdragen

  68
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Jip en Janneke geplaatst

 1. Hallo, Allemaal bedankt voor jullie reactie. Wij hebben gehoord dat de Garmin Nüvi 550 een goed alternatief is voor een smart fone. Zijn er mensen die ervaring hebben met dit apparaat of weten of het een goed apparaat is. Er is ons namelijk ook verteld dat er een geocaching optie op zit en ook een Wherigo optie.
 2. Wij hadden een pda voor de tomtom en voor de gpx fils. Daar willen we nu ook weer een apparaat voor. Het moet dus een apparaat zijn die dingen snel kan open maken maar ook tomtom kan afspelen. Nu heb ik een hele lijst met telefoons voor NAVIGATOR 7 voor Windows-smartphones - Kaarten en software op micro-SD. Maar hoe zit het met de gpx fils die we er dan ook op willen zetten.
 3. we willen er apart van elkaar gebruik van kunnen maken. het hoeft dus geen telefoon te zijn. anders is een van de twee onberijkbaar als de ander er mee weg gaat. iets zonder abonnement.
 4. Onze pda geeft problemen. Nu zoeken we een nieuwe (geen tweedehands), maar wat is nu een goeie? Of is er iets anders dat eventueel makelijker / beter werkt. We willen er ook graag een navigatie systeem op hebben met alle cache’s er op. Wie kan ons hierbij adviseren.
 5. De log: http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LU...95-61d3f492d018 De cache: http://www.geocaching.com/seek/cache_detai...d0-c4039acdb0b3 Datum: 27 mei 2007 Jip en Janneke dachten een mooi en leuk natuurgebied te bewandelen. Alleen viel dat voor Janneke wat tegen, want er liepen wel hele enge koeien. Janneke was een beetje bang voor de koeien en Jip moest tussen de koeien en Janneke in lopen. Gelukkig hadden ze het coördinaat snel gevonden en konden ze snel naar de cache. Alleen nu moesten ze weer langs die koeien, daar was Janneke niet echt blij mee. Eenmaal voor bij die koeien waren ze als snel bij de cache. Voordat Jip kon zoeken had Janneke de cache al gevonden en was ze de koeien al snel vergeten. #309
 6. wij krijgen ook geen nieuwe cache's meer op onze cachekaart te zien. het gaat om alle cache's die nog geen halve week oud zijn ongveer. we hopen dat hier snel een oplosing voor komt.
 7. We weten niet of het hier hoort... Maar... Sinds onze statistieken weer in orde zijn werkt een en ander niet meer... We gebruiken de oude kaarten. Maar als wij op onze niet gevonden kaart willen inzoomen krijgen we de volgende error: " Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 19922944 bytes) in /www/htdocs/geocachi/temporary/tf622995.php on line 10883" We hebben geen idee wat het is, maar het is wel vervelend, want we kunnen niet op onze kaarten kijken. Wie kan ons helpen?!
 8. We kenden hem niet, maar zijn erg geschrokken van dit bericht. We zijn er stil van... Veel sterkte!
 9. helaas kunnen wij niet mee doen . jip zit in november in engeland enheeft de gps mee. maar we hopen dat wec volgend jaar wel mee kunnen doen.
 10. Na het gebeuren was ik net uit school. Het was weekend dus kon ik niets beginnen. Vandaag was mijn les informatierecht. Gegeven door een advocaat in informatierecht. Ik heb hem gevraagd naar bovenstaande gebeurtenis. Hij zei het volgende: Gebruiken mag, misbruiken niet. Je mag niet met opzet door beveiligingen heen breken. Maar als je er bent en je gebruikt het even is dat NIET strafbaar. Daarnaast is er met de plaatsing van de foto van Kruimeldief door het AD plagiaat gepleegd. Ze bronvermelding is niet correct en ze hebben geen toestemming gevraagd. Hieruit blijkt maar wel dat niet iedereen weet waar hij mee bezig is... Ik hoop hiermee wat duidelijkheid verschaft te hebben. En wens iedereen veel plezier met de WiFi verbindingen! Janneke
 11. Alvast een leuk cadeautje voor sinterklaas of kerst... Doe mij ook maar een setje voor Jip
 12. "Zie je in het plaatje hieronder een 5 staan? Nee? Dan ben je misschien wel kleurenblind. Waarschijnlijk wist je dat al. De kleuren rood en groen zien er voor jou ongeveer hetzelfde uit." Dit is de Ishihara-test. Als je midden in het plaatje niet het getal 5 ziet, is er een kans dat je kleurenblind bent. Bron: Het Klokhuis Dus niet zoals Twin Peaks zei als je hem NIET ziet ben je NIET kleurenblind. Als je hem WEL ziet ben NIET kleurenblind... Ben ik toch niet gek was Fijn om te weten
 13. Lijkt een raar verhaal. Bij mij is nooit kleurenblindheid geconstateerd. Alle kleuren van de regenboog en meer kan ik herkennen en onderscheiden. Dus dat ik nu opeens kleurenblind ben omdat ik een vijf kan zien... Vind het knap! Heb eens gekeken naar de logjes van deze en gene. WijDrie zijn wel de klos zeg! Wat vreselijk vervelend voor hen. Zou zo iemand moeten kunnen verbannen! Kan dat niet? Voor wijdrie moet dit echt een last zijn. De mailtjes kan je niet blokken want dan verdwijnt alles van geocaching.com in de spamfilter. De smiley logjes vind ik wel gaaf voor een keer. Gewoon live op de site bekijken, dan is er niets mis mee. Als er daarnaast ook een gewone log geschreven wordt natuurlijk.
 14. Het lijkt wel of de oplossing niet klopt. Als je het cijfer ziet ben je toch NIET kleurenblind?! Bij die oplossing staat van wel Of ben ik nu opeens kleurendoof geworden???
 15. Hello allemaal, Wij cachen nu al een tijd lang (+-120 caches) met (naar het schijnt) een vrij magere uitrusting. Daar behoort toe: de GPS het internet Google Earth en in de tas: een paar goodies een paraplu omgedoopt tot prikstok (sinds kort) een tekentang uit de tickbite cache een handschoen pennen consumpties stickers Sinds twee weken weten we dat er meer is... We kwamen team Mavos tegen bij het cachen die ons vertelden dat er topografische kaarten bestonden. Dat zou handig zijn bij het cachen. Ongeveer rond die tijd kochten wij een PDA. Dit bleek ook handig te zijn bij het cachen. Vandaag hoorden wij echter dat er nog veeeeel meer programma's op kunnen. Vandaar deze vraag: wat moet je als (beetje goede) geocacher toch wel in je bezit hebben op het gebied van software en de rest? Wij zijn benieuwd! Groetjes Jip en Janneke
 16. Een hobby kost natuurlijk gewoon geld . Hoe je het ook went of keert. Jammer als je er niets voor terug krijgt, maar ja die mensen hou je natuurlijk altijd wel. Wij kijken graag bij de euroshop of de action, voor leuke en goedkope goodies. Wij doen er niet altijd wat in, maar als we er iets uithalen, of als ie erg leeg is, stoppen wij er graag iets in of bij. Is toch het leukste voor de kinderen. Wij hebben ze niet, maar als we ze wel hebben willen/ moeten ze toch ook mee . Dan is het wel zo leuk als ze iets vinden
 17. Jip en Janneke

  VERMIST TB Billy

  Ook wij zijn onze tb Dogfish nu anderhalve maand weg . Hij is in het bezit van Utbzfx (decrypt voor werkelijke naam). Wij hebben hem geprobeerd te mailen maar de mail komt steeds terug, als spam. Hij heeft echter in de tussentijd weinig gecacht en is niet in de provincie gekomen waar de tb heen moest. Wij maken ons om die reden nog niet (veel) zorgen. Heeft jullie cacher wel gecacht in de tussentijd? Als dat niet zo is hoef je je geen zorgen te maken. Maar we begrijpen jullie bezorgdheid wel. Iedereen zegt wel ach t is pas een maand, maar het is wel een maand. En voor een kindje dat vermist is is dat heel lang! Zolang wij als "klagers" de norm van twee weken aanhouden, is er tenminste nog een groep die zich aan de "regels" houdt! Succes met wachten!
 18. Wij hebben onze naam al vrij snel veranderd van piewie1983 naar Jip en Janneke. Als we cachen en loggen etc. klopt dit. Maar alleen bij het forum niet. Zou dit alsnog veranderd kunnen worden? Alvast bedankt!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...