Spring naar bijdragen

Team Ace Pro

Leden
 • Aantal bijdragen

  18
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Team Ace Pro

 • Rang
  Forum Newby

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPSMAP 64S
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  sinds september 2004
 • Lengtegraad
  4 36.840
 • Breedtegraad
  52 27.607

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  IJmuiden

Recente profielbezoeken

576 profielweergaven
 1. Ik vind helemaal top. Ik vond de Google maps geweldig, alleen jammer dat ik alle caches te zien kreeg, ook degene die we al gevonden hadden. Hartstikke bedankt Reintje!!! Oh ja, ik gebruik FF2
 2. Nadat ik de tot nu toe met veel plezier versie 0.5.5 gebruikt heb, heb ik daarnet versie 1.13 en .NET geïnstalleerd. Werkt in 1 keer vlekkeloos. Harstikke bedankt voor dit geweldige programma.
 3. Ok, ik denk dat ik het begrijp. Overigens had ik onze team naam al veranderd op gc.com. Misschien dat ik veel te gehaast ben en dat het gewoon wat tijd nodig heeft. Ik weet nu in ieder geval dat ik Kruimeldief even een berichtje moet sturen als ik onze naam op gc.nl wil veranderen. Bedankt voor de hulp zover.
 4. Gewoon Kruimeldief bellen..... Maar, refresh je pagina eens...... <{POST_SNAPBACK}> Ok, is dus erg simpel Maar... moet ik een naamsverandering doorgeven aan jou of gaat het automatisch? Ik zie op mijn DHZ account info pagina wel staan dat Ace Pro gekoppeld is aan de gc.nl forum naam, maar bij gc.com nickname staat nog steeds de oude naam. Verandert dit ook automatisch?
 5. Misschien dat het antwoord op mijn vraag al ergens op het forum staat, maar ik kan het niet vinden. Hier is mijn vraag, wij hebben op Geocaching.com onze team naam veranderd van Cor & Pea naar Ace Pro. Hoe verander ik dit in het forum op geocaching.nl? Ik vind het wel zo leuk dat wanneer ik iets schrijf op het forum er dan wel goede (nieuwe) team naam bij komt te staan. Bedankt alvast voor de hulp.
 6. Hier is ons verhaaltje Toen we 1,5 jaar geleden begonnen konden we eigenlijk niet leuks bedenken en hebben we besloten om maar gewoon onze voornamen te gebruiken (ja, Pea heet echt Pea, op z'n Nederlands Peejaa) Omdat we afgelopen weekend onze 200e cache gevonden hebben vonden we het tijd om onze team naam te veranderen en na een hoop denken is het Ace Pro geworden. Eigenlijk weer heel simpel, een anagram van Cor en Pea. Nou nog een leuke avatar.
 7. Nadat we bijna 150 caches gevonden hebben wordt het wel een keertje tijd dat ook wij donateur worden. 5-1-2006 worden er 10 euri overgeschreven. Ga zo door!!!
 8. Hoi Bruine Beren, Ik heb net Co-Input 0.5.5 op mijn Mtac Mio Digiwalker 168 (ROM versie 168WWER22) geinstalleerd en het werkt vlekkeloos. Prima programma. Ik gebruikte TT5GoToCoords al een tijdje en dat werkte, maar ik ga vanaf nu Co-Input gebruiken. Ik hoef nu niet meer de coordinaten om te rekenen naar gg mm ss.sss Ook vind ik het erg makkelijk dat het mogelijk is om de coordinaten gelijk toe te voegen als POI of favoriet. Dit lijkt mij weer typisch een geval van software geschreven voor een geocacher door een geocacher. Harstikke bedankt!
 9. Bedankt voor jullie reacties. Ik heb beide programma's geprobeerd. Gartrax doet precies wat ik in eerste instantie vroeg, klein snel en makkelijk. GSAK is toch wel een ander verhaal he? Wat een uitgebreid pakket zeg. Ik ga maar eens kijken of ik hier wijs uit kan worden. Ik heb in ieder geval alle NL caches er in staan. Erg handig allemaal, nu nog even kijken of ik het voor elkaar kan krijgen dat hij ook de juiste difficulty aangeeft en of er een TB in een cache zit. Erg leuk spul allemaal, maakt het geocaching waar ik nu een maand of 2 mee bezig ben nog leuker. Nogmaals bedankt voor de r
 10. Bedankt voor jullie reacties. Ik heb beide programma's geprobeerd. Gartrax doet precies wat ik in eerste instantie vroeg, klein snel en makkelijk. GSAK is toch wel een ander verhaal he? Wat een uitgebreid pakket zeg. Ik ga maar eens kijken of ik hier wijs uit kan worden. Ik heb in ieder geval alle NL caches er in staan. Erg handig allemaal, nu nog even kijken of ik het voor elkaar kan krijgen dat hij ook de juiste difficulty aangeeft en of er een TB in een cache zit. Erg leuk spul allemaal, maakt het geocaching waar ik nu een maand of 2 mee bezig ben nog leuker. Nogmaals bedankt voor de re
 11. Ik ben op zoek naar software waarmee ik .loc bestanden kan converteren naar een .mps bestand. Ik gebruik met mijn Garmin 2 programma's (Easy GPS en Mapsource) om mijn waypoints en routes in de GPS te zetten. Beide programma's hebben features die ik graag wil gebruiken maar ik kan in Mapsource geen .loc bestanden gebruiken. Ik ben al even aan het stoeien geweest met GPSBabel, maar ik krijg het daarmee niet voor elkaar. Is er iemand die weet hoe je dit voor elkaar kan krijgen en die dat met mij wil delen? Oh ja, ik heb geen zin om mijn GPS als tussen station te gebruiken bij het uitwissele
×
×
 • Nieuwe aanmaken...