Spring naar bijdragen

jarga

Leden
  • Aantal bijdragen

    41
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door jarga geplaatst

  1. jarga

    Te Koop eTrex Vista

    Ik wil mijn eTrex Vista monochroom verkopen. Compleet in doos voor €120,- Heb je intresse stuur dan een pb of mail.
  2. Gisteren geld overgemaakt, vandaag al verwerkt
  3. IK HEB VANDAAG OOK MAAR 10 EURO OVERGEMAAKT, HAD IK EIGENLIJK AL LANG MOETEN DOEN.
  4. Ook wij hebben Reintje niet persoonlijk gekend maar wensen de familie en andere nabestaanden heel veel sterkte toe met dit verlies. Team Jarga
  5. jarga

    goedkoop een garmin kabel maken

    Zelf een kabeltje maken is aan mij niet besteed. Dus heb ik bij de aanschaf van mijn garmin een usb kabel gekocht. Moest daar maar liefst 90 euro voor neertellen. Dus als je een klein beetje handig bent kan je een hoop geld besparen.
  6. Gefeliciteerd met jullie gouden pin. Ik heb begin deze week mijn bronze pin gekregen. Dit dankzij jullie earthcaches De reuzelse kei en Sahara.
  7. Congratulations! Your Earthcache Master application has been submitted. Approval will take a few weeks. If approved, your Earthcache Master pin will be mailed to you. En nu maar wachten tot de pin binnen is
  8. jarga

    Route punten onthouden PDA

    Ik heb zelf 2 garmins. Als je een bepaalde route loopt, dan onthoud de gps de route d.m.v. een kruimeltjesspoor dat hij achterlaat. Als je de gps dan later op je p.c. aansluit en je start het programma MapSource en je klik op het tapblad Tracks dan laat het prograam ook dat kruimeltjesspoor zien. Die zwart stipjes dus. gr, Jarga
  9. Min laptop stond nog op caps lock, geen geschreew dus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Maar wat ik bedoelde te zeggen is dat als je je profiel wil gaan Editten, het scherm waar je de verandereingen van je profiel kan invoeren, dat die layout veranderd is. groet, De schreeuwerd.
  10. KLIK EENS OP Edit your profile DAAR ZIJN WEL VERANDERINGEN.
  11. HIJ STAAT BIJ MIJ NU OOK ALS ACHTERGROND
  12. jarga

    Lay out verandering?

    Ik denk dat het aan de kleuren van de achtergrond ligt die zijn een beetje flets, misschien dat het daardoor een beetje raar overkom.
  13. Ik heb ook een cache in een park van de gemeente, ik heb daar per mail toestemming voor gevraagd. Ik heb toestemming gekregen, de gemeente heeft de wijkopzichter en de politie van de cache op de hoogte gesteld. Dus ik denk dat toestemming van de gemeente wel noodzakelijk is.
  14. jarga

    Map Source Etrex Vista

    Iedere keer als je met mapsource nieuwe kaarten in de gpsr laad, dan worden de kaarten die vorige keer zijn geladen verwijderd.Dit houdt in dat je niet kaarten kunt bijladen. <{POST_SNAPBACK}> Bedankt voor de uitleg, dit stond niet omschreven in de gebruiksaanwijzing.
  15. jarga

    Map Source Etrex Vista

    Ik heb ook pas een Vista gekocht, ik kreeg geen melding van MapSource. Maar weet iemand of je geladen kaardelen die met MapSouce in de Vista geladen zijn ook weer verwijderd kunnen worden, voor als je b.v. andere kaardelen wilt laden?
  16. jarga

    VERTALING

    http://babelfish.altavista.com/translate.dyn De link hierboven help je met vertalen je kan ook hele webpagina's laten vertalen, b.v. een engelstalige pagina in het nederlands laten vertalen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...