Spring naar bijdragen

GreekDutch Alliance

Leden
 • Aantal bijdragen

  49
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over GreekDutch Alliance

 • Rang
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Etrex Legend
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  Sinds oktober 2005

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. GreekDutch Alliance

  cache`s van tuitje

  Jammer, jammer maar erg begrijpelijk. Wij hebben er ook een aantal gedaan en helaas gaat het ons ook niet lukken ze nog allemaal even voor 5-2 te doen. Maar Tuitje, bedankt voor de mooie herinneringen die wij hebben aan je prachtige creaties!
 2. GreekDutch Alliance

  Waarom kocht je een GPS en waarom kwam je hier

  Zo'n drie jaar geleden kwam Dutch thuis van het werk en vertelde over de merkwaardige hobby van een collega die haar wel interessant leek. Het toeval wilde dat net die dag per post een gps-receiver voor Greek was binnengekomen die hij in z'n PDA kon pluggen, zodat ie er tomtom op kon draaien. Dutch was gelijk geobsedeerd door de sites van zowel .nl als .com (van de bewuste collega doorgekregen) en Greek had binnen no-time software voor de PDA gelokaliseerd waarmee gecached kon worden. Na eerst zo'n twee weekjes alles van een afstandje bekeken te hebben op jacht naar de eerste cache....wauw....bijzonder gevoel dat er inderdaad iets blijkt te liggen op een mooi plekje wat normale dreuzels niet weten. Sindsdien zwaar verslaafd en ook nog een overenthousiaste hond, tja die was het gebruikelijke rondje duidelijk zat .
 3. GreekDutch Alliance

  Verkeerd plaatje geupload - hoe verwijderen/vervangen

  Onder de link van het geuploade plaatje zie je edit staan. Als je daarop klikt zie je in het scherm dat dan verschijnt rechts bovenin de grijze balk een prullenbakje. Daarop klikken en dan bevestigen met yes. Duurt soms eventjes voordat de link ook echt weg is op de cachepagina. Succes met het verder maken van je cache.
 4. GreekDutch Alliance

  Negeer-lijst voor stipjes op je kaart

  Xaa reuze bedankt voor deze nieuwe optie!
 5. GreekDutch Alliance

  Waar komt je forumnaam vandaan?

  Ons team bestaat uit twee leden: Kosta, in het bezit van een Grieks paspoort, en Linda, bezitster van een Nederlands paspoort. Dit verklaart het GreekDutch gedeelte in onze naam, An Alliance is an agreement between two or more parties, made in order to advance common goals and to secure common interests. Do we need to say more....... O ja, slechts enkele minuten na het ontstaan van deze Alliance, heeft onze hond Puck zich als neutraal lid aangesloten. Als neutraal lid voelde zij geen noodzaak mede opgenomen te worden in de cachenaam, wel in het logo ;-).
 6. GreekDutch Alliance

  Nederlandse wegenkaart als eerste gratis

  Vorige week hierover een stuk op de radio gehoord bij radio tros on-line. In oktober hebben ze er ook al eens een stukje aan gewijd toen open streetmap net begonnen was. Via onderstaande link kan je het nogmaals beluisteren. http://www.radio-online.nl/
 7. GreekDutch Alliance

  Archived caches komen weer op de kaart

  Het is bij ons begonnen 2 weken geleden met het verschijnen van 2 Hitchhikers die daarvoor nooit op de kaart stonden (af en toe plopten ze op, maar verdwenen binnen 1 a 2 dagen weer). Het gaat daarbij om GCG61W en GC8689. Eergisteren plopte ineens een gerachiveerde cache op, de volgende dag (gisteren) weer een. Zojuist n.a.v. dit topic de kaart bekeken en ik zit nu op 5 gearchiveerde caches in de buurt die op de not-found kaart staan. Het gaat om: GCGWWZ GC49C1 GCEA7A GC15DB GCH55C Groet, Linda
 8. GreekDutch Alliance

  Teken

  Wij gebruiken voor onze snuffel ook Front-Line, het eerste pipetje wordt pas gebruikt als we de eerste teek hebben gevonden en de tweede pas als er weer een teek opduikt. Meer hebben we er vaak niet nodig per jaar. In vergelijk met wat we bij andere honden zien (die ook Front-Line 'gebruiken') lijkt het alsof onze snuffel gewoon niet zo lekker is voor een teek. Zelf hebben we gelukkig (even afkloppen) nog nooit een teek opgelopen. Dutch wordt daarnaast ook zelden gebeten door een mug of andere insecten, dit in tegenstelling tot Greek die echt lekgeprikt kan worden. En zo kom ik dan ook tot een antwoord op de vraag waar dit topic mee begon.......kan het niet zo zijn dat de ene hond voor een teek een aangenamere (lichaams)geur verspreidt dan de andere hond??? : Nachtbraker heel veel plezier met je oudduitse herderpup!
 9. GreekDutch Alliance

  Tri-kilo-cacher

  Errug indrukwekkend, ook namens ons van Harte! Groetjes Kosta en Linda (zijn errug benieuwd hoe Wilxlii Carotte's 'not found' kaart eruit ziet )
 10. GreekDutch Alliance

  Spoiler

  Oke btje late reactie maar zojuist de eerste editie van spoiler gelezen en daar moest even op gereageerd worden....... Wat een supergaaf cache magazine!!! Leuke en interessante onderwerpen beschreven op een manier dat er automatisch een glimlach op je gezicht komt. Dat worden twee lange maanden tot de volgende editie Makers bedankt
 11. GreekDutch Alliance

  In Memoriam Reintje de Vos Geocoin

  Bedankt Ruud, anders waren wij zeker te laat geweest om deze mooie en bijzondere munt te bestellen.
 12. GreekDutch Alliance

  Spoiler

  Ook wij kunnen bijna niet wachten....wat een supergaaf initiatief......bedankt makers, want dit kan alleen maar top zijn!
 13. GreekDutch Alliance

  Gearchiveerde cache en niet gepubliceerd. Wat is dat?

  Wij hebben dat ook bij 1 cache, Samuel Morse. Sterker nog bij ons profiel staat het aantal mystery caches op 90, en als op het vraagteken klikt zie je dat er slechts 89 zijn, Samuel Morse ontbreekt daar. We vermoeden dat Samuel Morse opnieuw ter review aangeboden zal worden. Maar het blijft vreemd natuurlijk.
 14. GreekDutch Alliance

  Begrippenlijst

  Superleuk zeg die begrippenlijst! Volgens ons staat een piko-cache er nog niet bij. Een piko is ongeveer 2/3 van een nano, superklein dus. Wij hebben er een gevonden in Duitsland tijdens de kerstvakantie. Stealth is eigenlijk niet vereist, omdat een dreuzel hem nooit zou kunnen vinden . Zie: Wonderful Buedingen GCZ71K Heute war Weihnachtsmarkt in Büdingen. War also gar nicht so leicht den Cache zu finden. Dies ist kein Mikro (10E-6), auch kein namo(10E-9) sondern ein Piko-Cache (10E-12). Thanks for this nice Cache-Box.
 15. GreekDutch Alliance

  Reintje de Vos is Overleden

  Ook wij kenden Reintje niet persoonlijk, maar schrikken erg van dit bericht. Een groot gemis voor geocache-land. Naasten, familie en vrienden wensen wij veel sterkte toe.
×