Spring naar bijdragen

florabora

Leden
 • Aantal bijdragen

  45
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over florabora

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 28-09-1982

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPSmap60csx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  februari 2007

Contact Methods

 • MSN
  floris_23@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.geocaching.com/profile/?guid=c88358e2-65aa-4307-90f7-aac753885bc6

Profile Information

 • Woonplaats
  Katwijk aan Zee
 1. florabora

  gps lenen of huren???

  20 eu per maand bij de KNBLO Wandelsportorganisatie Nederland. Zie de pagina op wandel.nl.
 2. florabora

  seal bags

  ONTOPIC: op Luchthaven Eindhoven voor 0,20 euro per zakje Op Londen Stansted voor GRATIS! Heb er vorige week een stapel gescoord aangezien ze op London gratis lagen en je ze echt moet gebruiken om je dure parfummetjes weer mee terug te mogen nemen.
 3. supervet die TB sticker voor op de auto, count me in Prof!
 4. Oh ja? Tell me more!!! Ontopic: ik download alle gpx-en van de cache die wil doen (dus heb die dan al gecontroleerd op leukheid en haalbaarheid) en importeer ze in GSAK. Vanuit GSAK maak ik een xport naar html. En die html zet ik op mn telefoon om vervolgens lekker offline door de volledige cachebeschrijvingen heen te lezen. Moet je maar eens proberen, werkt uitmuntend!
 5. kga inderdaad iets met een munitiekistje doen die ik vastketen met een stuk ketting en een cijferslot. De oplossing zit dan in een nog niet gevonden mysterie cache! haha, dan snijdt het mes aan twee kanten omdat we die cache dan gelijk kunnen oppakken!
 6. Je kunt deze ook zelf maken, gewoon een printje draaien, ff knippen en spuiten die handel! Zie Stencil.pdf
 7. ok, we hebben gesproken over het event maar ik heb nog niets concreets gehoord over jullie ideeen voor het maken van een surprise voor Sinterklaas! Wie o wie heeft een leuk idee?
 8. inderdaad er lopen hier twee discussielijnen door elkaar heen. Ik bedoel de surprise op sinterklaasavond, ik bedoel niet het event. Ik ben dan ook nog steeds erg benieuwd naar leuke ideeen om een suprise te maken rondom geocaching. Wie weet iets leuks, wat hebben jullie wel eens gemaakt?
 9. Hallo allemaal, Het is alweer bijna Sinterklaasavond. Ik ben heel erg benieuwd naar alle leuke dingen die men hier als surprises heeft gemaakt voor een mede-cacher met Sinterklaas... Ik heb wel een idee wat ik wil maken (iets verstoppen en coordinaat geven etc) maar wil graag inspiratie opdoen.
 10. florabora

  nog een cache doen

  Ik heb op mijn telefoon internet zodat ik in het veld kan internetten en wist nog niet van deze wap-site. Handig!! Scheelt een hoop laadtijd van de pagina. Ik kom er alleen nog niet uit. Als ik search op coordinates doe, op welke manier moet ik dan mijn huidige coordinaten ingeven? het voorbeeld dat wordt gegeven lijkt me een andere eenheid dan N52... en E004.... Hoor graag je reactie!
 11. FloraBora Gebasseerd op mijn voornaam Floris, Flora&Fauna (natuur, buiten) én de naam van de schuilplaats van Osama Bin Laden in Afghanistan; Tora Bora.
 12. florabora

  Infuusstandaard/prikstok

  wat denken jullie hiervan http://www.lidl.nl/nl/home.nsf/pages/c.o.2...opische_pikhaak als prikstok?
 13. heb nu al een maand een GPS60 te leen. Onlangs een eTrex Vista gekocht maar die weer gauw teruggestuurd. Was niet echt onder de indruk van ontvangst en functionaliteit. Zat met zelfde dillema als jij; vind ik het leuk genoeg om zoveel geld uit te geven? Antwoord was zowel ja als nee. Oplossing is inderdaad ebay en Amerika! ;-) En mocht je hem over een tijdje zat zijn, kun je hem nog altijd voor een schappelijke prijs weg doen omdat t momenteel t beste is dat je kunt krijgen!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...