Spring naar bijdragen

dets

Leden
 • Aantal bijdragen

  75
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over dets

 • Rang
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  GPS60, GEKO 201, TomTom One
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  Sinds 03-08-05

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.westkreek.nl/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Apeldoorn
 • Interesse
  Zweden, Noorwegen
 1. Hier hetzelfde probleem. Inzoomen op de niet-gevonden-kaart geeft inderdaad een foutmelding. De kaart met alle caches werkt nog wel. Dus als er een oplossing is...
 2. Zelf gebruik ik cachemate op mijn palm Z22. Voordeel is dat je meteen founds kunt registreren en de logjes kunt schrijven.
 3. Ik heb twee keer nee gestemd. We cachen al jaren met een Geko201 en dat gaat nog steeds goed. Hoewel een GPS met een wat betere ontvangst welkom zou zijn. Whereigo is voor sommige puzzelcaches en multi's een prima aanvulling. Het kan immers helpen om het verhaal te ondersteunen. Whereigo is nieuw cachetype en ongetwijfeld zullen daar ook leuke en minder leuke tussen zitten, net zoals nu het geval is. Mochten we een nieuwe GPS aanschaffen dan is de ontvangst wat mij betreft het enige criterium. Whereigo, kaarten en kleur zijn van ondergeschikt belang.
 4. Ik heb 'm toegevoegd aan mijn iTunes-lijst en beluister 'm binnenkort. In ieder geval een goed initiatief. Als fervent PodCacher luisteraar ben ik toch erg blij met een nederlandstalige variant. In ieder geval veel succes gewenst.
 5. dets

  nog een cache doen

  Toen we nog papier gebruikten namen we altijd een paar extra caches mee die in de buurt lagen. Tegenwoordig zit er een groot aantal caches in onze TomTom, die een geluid maakt als we in de buurt komen van een cache. Dit is vooral handig bij traditionals omdat je daar meestal even langs kunt rijden. Onze GPS is gevuld met de coordinaten en de beschrijvingen zitten in onze Palm Z22.
 6. Na het hele draadje vluchtig gelezen te hebben wil ik toch ook even reageren. Ook reageer niet zo heel veel maar toch. Het forum is inderdaad een beetje ingezakt, ook ik scan de rss-feed. Die staat links op mijn google pagina. Er komt inderdaad veel lief en leed voorbij en dat lees ik niet allemaal. Ik stoor me er trouwens niet aan. Een forum wordt na verloop van tijd een gemeenschap, er is ruimte voor discussie en er is de behoefte om lief en leed met elkaar te delen. M.i. hoort dat er allemaal bij. Op vrijwel alle fora zie je dit gebeuren soms onder de titel 'lief en leed', 'vrolijke en niet
 7. dets

  Opruiming!

  Van mij mogen alle caches blijven liggen. Verloop ontstaat vanzelf, cacheeigenaren stoppen met cachen, de cache wordt gearchiveerd, caches worden geript etc. Er komt dan een plek vrij voor een andere cache. Afstand vinden wij niet zo´n groot probleem, voor een leuke cache rijden we wel. Daarnaast cachen we redelijk veel op vakantie en ook daar rijden we behoorlijke afstanden. Uitgecached raken in je directe omgeving zal vast gebeuren, maar als je je daaraan stoort denk ik dat je toe bent aan een andere hobby. Als ik de cachekaart van NL bekijk dan raakt deze goed gevuld. Ik verbaas me
 8. dets

  Ge'Odeur

  Ik zag dat je eerste post rond 22.00u was waarin je al een paar borrels verder bent. Het lange verhaal is geschreven om ongeveer 03.00 en je bent waarschijnlijk nog meer borrels verder Als je dan nog zo'n poëtische log weet te schrijven waarin je je lyrisch uit laat over de cache, petje af Mijn gedachten gingen even naar Herman Finkers 'Het is een lief kind'. Maw hoe breng je iets positief zonder de waarheid te zeggen. De hele draad nogmaals gelezen te hebben kom ik toch tot de conclusie dat ik het bij mijn eigen methode hou vwb het selecteren van caches. - ligt de cache in de regio w
 9. dets

  Ge'Odeur

  Een Ge´Odeur vind ik te ver gaan. Stel een cachelegger neemt die ter harte en past zijn cache aan dan ben je allang vergeten dat dat je er een uitgereikt hebt en houdt de cache ten onrechte zijn slechte naam. Je zult dan minimaal een keer in de zoveel tijd al Ge'Odeurs moeten schonen. Je kunt best een cache beoordelen als je er geen gelegd hebt, onder het motto van´Ik kan wel een ei keuren, maar geen ei leggen´. Een bookmarklist werkt wel, als ik op de cache pagina kijk kan ik zien op welke bookmarklists een cache staat, mits de lijst publiek is. Ik kijk daar vaker naar omdat ik dan zi
 10. Het zijn inderdaad de macro's die veel extra's aan GSAK toevoegen en er komen steeds meer macro's die alleen werken met versie 7. Daarnaast vind ik dat Clyde goed werk verricht en had daarom niet zo veel moeite met upgraden.
 11. Je kunt natuurlijk ook gewoon buttons laten maken met je teamnaam en logo. Je moet er dan weliswaar meer dan 4 afnemen, maar je hebt dan meteen een leuk ding om in een cache achter te laten. Maar ze kunnen natuurlijk ook op je rugzak, jas, trui, pet etc.
 12. dets

  Leeftijd van Cacher's

  Dan ook maar even alle leeftijden: D = 5 (volgende week 6) E = 8 T = 40 S = 37 Toch maar de categorie 40-50 gekozen omdat de oudste van het stel weer op het forum zit, hoewel die pas ruim een maand 40 is.
 13. Dit is volgens mij het enige dat telt. Je logt de cache die hoort bij het logboek waarin je je log geschreven hebt.
 14. Hmm dat maakt ons nieuwsgierig?? Om welke cache gaat het hier?? Het gaat om: De Schat van Strijthagen Ik zie alleen dat hij tijdelijk op unavailable staat.
 15. Inderdaad gewoon een spiegeltje meenemen. Het wordt vanzelf duidelijk waarom. Er is nl. ook een cache waar je een halve liter water moet meenemen. En dat is echt niet voor de eventuele dorst onderweg. Zonder dat water hadden we de cache niet kunnen voltooien. De cachelegger zal er een erg goede reden voor hebben.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...