Spring naar bijdragen

Buzzardseye

Leden
 • Aantal bijdragen

  432
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Over Buzzardseye

 • Verjaardag 11-06-1955

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Gamin Nuvi 265w/GPSmap60CSx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  maart 2008 GPSmap60CSx
 • Lengtegraad
  4.98075
 • Breedtegraad
  52.50113

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Purmerend
 1. Als premium member kan je PQ aanmaken en dat werkt perfect met de app van geocaching.com Ook NeonGeo kan met PQ werken. Verder heb ik ook nog Columbus. Maar die ben ik nog aan het proberen. Mijn HTC heeft een slechte GPS, maar daar gebruik ik mijn Garmin wel voor. Je maakt van te voren een PQ van het gebied waar je wilt cachen en slaat deze op. Alleen het online loggen gaat niet, maar daar staat tegen over dat je een fieldnote kunt maken. Dan log je later als je wel een internet ( WiFi) verbinden hebt. Vaak heb ik ook een netbook met mapsource bij mij, waarin de PQ's zijn geladen. Werkt bij mij tot nu toe goed. Ik krijg Gdak niet goed werkend, maar met genoemde apps gaat het ook. Dus laat ik het daarbij.
 2. Buzzardseye

  Android App

  Gisteren met Columbus gewerkt. En dat ging erg goed. Ga het zeker vaker gebruiken.
 3. Ik werk met een android, netbook en GPS, soms aangevuld met een iphone 3g Op de android de geocache app. Thuis maak ik een PQ van de omgeving waar ik cachen wil en maak via GSAK een HTML en Mapsource file. Op de android laad ik de PQ voor offline gebruik. In het veld maak ik fieldnotes en zodra ik internet heb (thuis of onderweg) stuur ik die door naar geocaching.com. Eenmaal thuis bewerk ik de fieldnotes en log ik de gevonden caches. In NL gebruik ik het netbook niet veel meer, maar in het buitenland regelmatig. Vooral de grotere mapsource kaart heeft hij al goede diensten geboden. Meer overzicht. De iphone gaat soms mee voor de multi's aangezien ik daar GCBuddy op heb staan, hoef ik die niet nog eens aan te schaffen. Als het slecht weer is maak ik de log in mijn android als ik in de auto ben en dus droog zit. Met een tablet zou ik dat ook doen, maar die heb ik (nog) niet. Overigens gaat de android in de auto meteen op de lader.
 4. Net terug van 4 weken Tsjechië. Eerste twee weken geen internet, laatste twee weken een wifi op de camping. Voor de eerste twee weken verschillende PQ's gemaakt van de omgeving waar ik toen zat. Via de app van geocaching.com een offlist gemaakt op mijn android, zodat ik de gegevens offline kon bekijken. Via GSAK de coördinaten naar mijn GPS 60 CSx gestuurd. Na twee weken de offline(pending)logs via de wifi naar geocaching.com gestuurd en daar op mijn account bewerkt en geplaatst. Laatste twee weken, een dag voor we ergens heen wilde een PQ gemaakt van om en nabij 25 a 30 caches en die dezelfde dag via dezelfde weg in mijn android gezet. 's avonds of de volgende dag de pending logs verwerkt. Werkte allemaal prima. Heb geen data verbruikt, want had mijn roaming uitstaan.
 5. Hoezo respectloos ? Als ik weer eens een kokertje vind op een totaal oninteressante plek log ik ook "gevonden". Als het zonder woorden kan, zal ik het niet laten. Respectloos is het een cache te plaatsen op totaal oninteressante plaasten. En als zodanig zal ik deze onrespectloos loggen. Ik kan een kokertje waarderen op een mooie plek, maar als ik in de woonkamer kijk als ik de cache log, zakt mijn broek af.
 6. Buzzardseye

  Basiswaarden?

  Beetje flauwe kul zo'n lijst. Is er nu niemand die zonder zo'n lijst zich ook aan het gezonde verstand en normen wil houden ? Moet nu echt alles vastgelegd worden. Of is het: "Ja maar het staat nergens dat het niet mag oid!"
 7. Open office installeren. Document openen in Open office en dan exporteren als PDF.
 8. Buzzardseye

  Een Boze Mail?

  Ik zou een mailtje in het Hollands terug sturen over wie hij denkt dat hij wel is om te bepalen wat en hoe ik iets doe. Als hij zich aanmeet dat ik maar Duits moet begrijpen,moet hij zich ook maar in Hollands verstaanbaar maken.
 9. Inderdaad, zo denk ik er ook over. Als je vermeld dat het een voortuin cache is, dan kan de loper vooraf bekijken of hij hem wil doen. Dat bespaart de reis en een eventuele teleurstelling. Van mij hoeven ze niet weg, maar ik doe ze niet.
 10. Op het forum van geocaching live wordt vermeld dat het overgaat naar grounspeak. geocaching live Goede ontwikkeling lijkt mij.
 11. Ben eigenlijk wel benieuwd of er nog nieuwe dingen bijkomen. Of uitbreidingen. Of is de wens vader van de gedachte ? Hoe is eigenlijk die chatsessie afgelopen? Zie die topic niet meer terug. Was het n.a.v. het onderhoud ?
 12. Ik kan die dag niet. Kan iemand vragen of geocaching live beta ook voor iPhone komt ? Bij voorbaat dank
 13. Buzzardseye

  Planning Vakantie 2010

  Overigens gaan wij: 1 t/m 8 februari naar de Eiffel (Landall Greenparks) Tweede weekend mei zit ik in Zeeland ( Nederland) Van 13 juni t/m 11 juli Duitsland - Denemarken - Zweden - Denemarken - Duitsland
 14. Eindelijk win ik ook eens wat Een gelukkig nieuwjaar! Zijn deze nog niet in de lijst opgenomen ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...