Spring naar bijdragen

Diederikus

Leden
  • Aantal bijdragen

    2237
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    71

Alles door Diederikus geplaatst

  1. Perfect! Ik heb helemaal geen last van vrienden meer!
  2. Geen last van. Ik gebruik zoveel adblockers en filmpjesonderdrukkers dat ik niet weer precies weet wat er ondrukt wordt, maar het is wel altijd lekker rustig.
  3. Dat valt erg mee. Ik zit net zo hoog als ik vroeger in mijn auto zat. Ik wordt met alle egards behandeld en krijg overal voorrang, ook waar ik dat helemaal niet heb. Als ik in de berm een tukje doe dan stoppen er fietsers om te vragen of alles goed gaat. Ik maak kennelijk een erg hulpbehoevende indruk of zo.
  4. Je kunt ondersteuning laten inbouwen in iedere trike. Momenteel heb ik ook nog een quad, maar hopelijk is dat maar tijdelijk (zo is de prognose). Daar de Flevolandse klei zeer aanhankelijk is, is deze niet zo geschikt om te geocachen in bosrijk terrein. De trike heeft daarentegen extra dikke spaken, die ook off road hun mannetje staan.
  5. Een paar jaar geleden moest ik een nieuwe auto aanschaffen. Ik becijferde toen dat circa 98 procent van mijn ritten hier in Flevoland verreden werden. Toen heb ik bij wijze van experiment een elektrisch ondersteunde trike aangeschaft. In het eerste jaar reed ik al zo'n 11.000 kilometer. Daarvoor had ik 28 jaar niet gefietst. Ik heb een tourmodel, geen racemodel, dus ik zit feitelijk in dezelfde houding als in een auto. Binnen anderhalf uur kan ik overal in Flevoland zijn. Ligfietsen is veel relaxter dan autorijden. Inmiddels begin ik me af te vragen of het nog wel zin heeft een auto aan te schaffen. Met een elektrische bakfiets erbij kan ik eigenlijk ook alles.
  6. De profielfoto en de handtekening ook maar eens aangepast. Tenslotte is er wel het een en ander veranderd de afgelopen jaren.
  7. Ik ben daarom ook maar naar buiten gegaan vandaag. Voor het eerst sinds jaren weer eens gegeocached. Ik kon de cache overigens niet vinden, ik heb altijd al moeite gehad met micro's. En ik ben duidelijk een beetje roestig,
  8. 10 miljoen euro. Mogelijk in bitcoins.
  9. Ze vragen 10 miljoen. Zullen de gps-sen wel weer duurder worden.
  10. Vandaag een aantal oude logs van mijzelf doorgelezen. Dat is toch wel heerlijke nostalgie!
  11. Old school cachen met alleen richting en afstand geeft ingebouwd avontuur. Zoals je hier kunt lezen. Soms is de keuze: Links, maar hoeveel kilometer is dat om? Rechts, maar hoeveel kilometer is dat om? Of rechtdoor, de kortste afstand "zoals de kraai vliegt", maar dan moet je wel zwemmen, door de brandnetels waden of erger.
  12. Ideaal toch? Ik heb nooit anders gecached.
  13. Zonder kaart cachen. Old school met alleen richting en afstand.
  14. Net even gekeken. Inderdaad op sterven na dood. De dingen waar je misschien iets aan zou kunnen hebben zijn achter een betaalmuur geplaatst. Facebook schijnt wel te floreren. Maar de discussies daar zijn wel heel erg vluchtig.
  15. Daarover ging mijn vraag, eigenlijk. Toentertijd had je van die lijstjes waarin degene die de lijstjes bijhield steevast zelf bovenaan stond.
  16. Misschien doe ik beide. COVID technisch is een oppikkertje beter. Als ik de cache ieder jaar archiveer, dan kan ik er steeds een waypoint bijmaken en hem opnieuw uitbrengen.
  17. Je moet met je tijd meegaan. Het spel evolueert tenslotte. Ik accepteer je oordeel trouwens pas als je de cache gevonden hebt. Hetgeen nu nog even lastig is, want ik moet hem nog leggen.
  18. Oké, oké. Het was ook helemaal niet mijn bedoeling dit blik met wormen te openen. Ik twijfel nog tussen een voortuinmulti of een oppikkertje.
  19. Dat een beminnelijk mens als Barny een ban krijgt hier komt natuurlijk niet als een verrassing. Is het tijdelijk of heeft hij het voor eeuwig verkorven? Als ik een nieuwe cache ga leggen, dan zal ik Opencaching zeker niet vergeten. Als die tenminste voortuincaches accepteren.
  20. Net even rond gezapt in de buurt als premium lid. Het lijkt er op dat nog steeds dezelfde veelleggers hier de buurt stevig in hun greep hebben. Bewondering voor hun vasthoudendheid is op zijn plaats . Op het oog lijkt de locatie die ik op het oog heb voor mijn nieuwe cache nog vrij. Maar met al die mystery caches in de buurt weet je het nooit. En zelf weer eens cachen? In Lelystad heb je de helft aan geocaches, omdat 180 graden hier water is. Van de resterende 180 graden is ongeveer de helft stevig in de greep van voornoemde veelleggers. Blijft Almere over. Nog even over denken.
  21. Ik ben er een paar jaar tussenuit geweest. Zijn er nog interessante ontwikkelingen in geoacacheland geweest?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...