Jump to content

Genhenk

Leden
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Genhenk

 1. Ik heb er nog 1 liggen, maar daarvan ontbreekt de aan/uitknop. Doet het verder perfect. Maar dus eigenlijk alleen interessant voor reparatie/combinatie.
 2. Terechte winnaar, en wat is ie blij!
 3. Ja natuurlijk [emoji16] We hebben een wedstrijd, 2-0 voor Wright
 4. Ja, jammer hoor. Ben benieuwd of dan wel de turbo knop gevonden wordt. Tegen Pryce was Wright's tactiek juist om zo weinig mogelijk reactie te geven, en dat gaat hij bij MvG waarschijnlijk ook doen.
 5. Aspinal zal MvG zeker niet onderschatten. Dat wordt waarschijnlijk flink vuurwerk, want die twee kunnen elkaar lekker opjutten [emoji16]
 6. Dimitri is door, wat een comeback! Ben benieuwd of Jeffrey het ook gaat redden tegen Peter Wright
 7. Spannend was het niet echt, maar toch wel knap om zo te blijven scoren, zonder enige weerstand te krijgen.
 8. Maar ze heeft de partij toch echt op eigen kracht gewonnen. Goede zaak voor het darten, als je het mij vraagt!
 9. Kennelijk denken die wolven zelf daar anders over. Ook de natuurbeheerders zijn van mening dat er ruimte is voor een beperkt aantal roedels in Nederland. Dat dat consequenties heeft voor hoe wij mensen in die omgeving boeren en recreëren is evident; maar overkomelijk, lijkt mij.
 10. Geen darts fans in dit café? Morgen- nou ja, inmiddels vanavond staan er 3 Nederlanders te spelen!
 11. Vragen zijn niet eenduidig, deze onderzoeker heeft straks een probleem met de interpretatie
 12. [quote (de wereld verandert, maar een kip blijft een kip, een ei blijft een ei, een geocache blijft een geocache) Evolutie is niet alleen op kippen en hun eieren van toepassing, maar ook op geocaching.
 13. Rijger => reiger (tenzij je een hijger bedoelt [emoji6])
 14. Overigens is de geocaching community van mening dat je beter wat langer kunt wachten met het plaatsen van je eerste cache. Doe wat meer verschillende types Geocaches, en kijk eens welke veel favorites krijgen, en waarom. Probeer wat meer technieken uit (hogere moeilijkheidsgraad en/of terreinwaardes), en vorm je dan een idee wat jouw cache de moeite waard maakt. Ik wil je er vast op voorbereiden dat er hier een paar mensen op dit forum zitten die erg geïrriteerd kunnen reageren op je post, vanwege bovenstaande. Niets van aantrekken, veel plezier van je cache!
 15. Door er een aantal keren naar toe te lopen, en dan steeds het coördinaat op te slaan. Daarna middel je de opgeslagen coordinaten uit, en probeer je of je met die laatste "gemiddelde" coördinaten inderdaad vlak bij de cache komt. Liefst vraag je daarna iemand anders, met een andere gps/smartphone, waar ie uitkomt met dat coördinaat.
 16. De wasbeer is een exoot, de wolf niet. Dat maakt vanuit natuurbeheerdersperspectief heel veel uit.
 17. Wanneer komt er weer herfstbok op de wisseltap te staan? Daar heb ik nou zo'n zin in...
 18. Om dit soort schuldgevoel te compenseren is denk ik het CITO-event uitgevonden [emoji16]
 19. Ik ben persoonlijk ook wel een beetje afgeknapt op die geo-arts hoor. Zolang je ze niet doet zien ze er grappig uit op de kaart. Maar als je ze wel doet, dan verdwijnt de bedoelde vorm uit beeld! Mijn oplossing is dus simpel: gewoon laten liggen, dan heb je er de meeste lol van.
 20. Op OpenStreetMap.nl vind je een forum waar ze je hier vast mee kunnen helpen. Maar het is een open project, dus je kunt zelf ook je nieuwe wijk op de kaart zetten!
 21. Ja, het is erg dit jaar. Had ze nog niet eerder gezien in Nederland, maar nu lijkt ook direct elke eik bezet. Afgelopen zaterdag heb ik 3 eiken beklommen rond Steenwijk, en steeds nesten aangetroffen. Bij eentje moest ik er zelfs overheen stappen bij het klimmen en dalen, maar geen centje pijn/jeuk gehad. Ben ik nou voorzichtig genoeg geweest, of ben ik er gewoon niet zo gevoelig voor?
 22. Interessant, goede reden om er een lange avond van te maken [emoji106]
×
×
 • Create New...