Jump to content

Genhenk

Leden
 • Content Count

  86
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Genhenk last won the day on January 22

Genhenk had the most liked content!

Community Reputation

21 Uitstekend

About Genhenk

 • Rank
  Normale Poster

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Terechte winnaar, en wat is ie blij!
 2. Ja natuurlijk [emoji16] We hebben een wedstrijd, 2-0 voor Wright
 3. Ja, jammer hoor. Ben benieuwd of dan wel de turbo knop gevonden wordt. Tegen Pryce was Wright's tactiek juist om zo weinig mogelijk reactie te geven, en dat gaat hij bij MvG waarschijnlijk ook doen.
 4. Aspinal zal MvG zeker niet onderschatten. Dat wordt waarschijnlijk flink vuurwerk, want die twee kunnen elkaar lekker opjutten [emoji16]
 5. Dimitri is door, wat een comeback! Ben benieuwd of Jeffrey het ook gaat redden tegen Peter Wright
 6. Spannend was het niet echt, maar toch wel knap om zo te blijven scoren, zonder enige weerstand te krijgen.
 7. Maar ze heeft de partij toch echt op eigen kracht gewonnen. Goede zaak voor het darten, als je het mij vraagt!
 8. Kennelijk denken die wolven zelf daar anders over. Ook de natuurbeheerders zijn van mening dat er ruimte is voor een beperkt aantal roedels in Nederland. Dat dat consequenties heeft voor hoe wij mensen in die omgeving boeren en recreëren is evident; maar overkomelijk, lijkt mij.
 9. Geen darts fans in dit café? Morgen- nou ja, inmiddels vanavond staan er 3 Nederlanders te spelen!
 10. Vragen zijn niet eenduidig, deze onderzoeker heeft straks een probleem met de interpretatie
 11. [quote (de wereld verandert, maar een kip blijft een kip, een ei blijft een ei, een geocache blijft een geocache) Evolutie is niet alleen op kippen en hun eieren van toepassing, maar ook op geocaching.
 12. Rijger => reiger (tenzij je een hijger bedoelt [emoji6])
 13. Overigens is de geocaching community van mening dat je beter wat langer kunt wachten met het plaatsen van je eerste cache. Doe wat meer verschillende types Geocaches, en kijk eens welke veel favorites krijgen, en waarom. Probeer wat meer technieken uit (hogere moeilijkheidsgraad en/of terreinwaardes), en vorm je dan een idee wat jouw cache de moeite waard maakt. Ik wil je er vast op voorbereiden dat er hier een paar mensen op dit forum zitten die erg geïrriteerd kunnen reageren op je post, vanwege bovenstaande. Niets van aantrekken, veel plezier van je cache!
 14. Door er een aantal keren naar toe te lopen, en dan steeds het coördinaat op te slaan. Daarna middel je de opgeslagen coordinaten uit, en probeer je of je met die laatste "gemiddelde" coördinaten inderdaad vlak bij de cache komt. Liefst vraag je daarna iemand anders, met een andere gps/smartphone, waar ie uitkomt met dat coördinaat.
×
×
 • Create New...