Jump to content

Genhenk

Leden
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Genhenk last won the day on October 2

Genhenk had the most liked content!

Community Reputation

17 Goed

About Genhenk

 • Rank
  Normale Poster

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. [quote (de wereld verandert, maar een kip blijft een kip, een ei blijft een ei, een geocache blijft een geocache) Evolutie is niet alleen op kippen en hun eieren van toepassing, maar ook op geocaching.
 2. Rijger => reiger (tenzij je een hijger bedoelt [emoji6])
 3. Overigens is de geocaching community van mening dat je beter wat langer kunt wachten met het plaatsen van je eerste cache. Doe wat meer verschillende types Geocaches, en kijk eens welke veel favorites krijgen, en waarom. Probeer wat meer technieken uit (hogere moeilijkheidsgraad en/of terreinwaardes), en vorm je dan een idee wat jouw cache de moeite waard maakt. Ik wil je er vast op voorbereiden dat er hier een paar mensen op dit forum zitten die erg geïrriteerd kunnen reageren op je post, vanwege bovenstaande. Niets van aantrekken, veel plezier van je cache!
 4. Door er een aantal keren naar toe te lopen, en dan steeds het coördinaat op te slaan. Daarna middel je de opgeslagen coordinaten uit, en probeer je of je met die laatste "gemiddelde" coördinaten inderdaad vlak bij de cache komt. Liefst vraag je daarna iemand anders, met een andere gps/smartphone, waar ie uitkomt met dat coördinaat.
 5. De wasbeer is een exoot, de wolf niet. Dat maakt vanuit natuurbeheerdersperspectief heel veel uit.
 6. Wanneer komt er weer herfstbok op de wisseltap te staan? Daar heb ik nou zo'n zin in...
 7. Om dit soort schuldgevoel te compenseren is denk ik het CITO-event uitgevonden [emoji16]
 8. Ik ben persoonlijk ook wel een beetje afgeknapt op die geo-arts hoor. Zolang je ze niet doet zien ze er grappig uit op de kaart. Maar als je ze wel doet, dan verdwijnt de bedoelde vorm uit beeld! Mijn oplossing is dus simpel: gewoon laten liggen, dan heb je er de meeste lol van.
 9. Op OpenStreetMap.nl vind je een forum waar ze je hier vast mee kunnen helpen. Maar het is een open project, dus je kunt zelf ook je nieuwe wijk op de kaart zetten!
 10. Ja, het is erg dit jaar. Had ze nog niet eerder gezien in Nederland, maar nu lijkt ook direct elke eik bezet. Afgelopen zaterdag heb ik 3 eiken beklommen rond Steenwijk, en steeds nesten aangetroffen. Bij eentje moest ik er zelfs overheen stappen bij het klimmen en dalen, maar geen centje pijn/jeuk gehad. Ben ik nou voorzichtig genoeg geweest, of ben ik er gewoon niet zo gevoelig voor?
 11. Interessant, goede reden om er een lange avond van te maken [emoji106]
 12. En heel misschien zie je dan nog een kraanvogel ook!
 13. Wat is het rustig in het café, de laatste tijd. Waar is iedereen, aan het geocachen?
×
×
 • Create New...