Jump to content

Genhenk

Leden
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Genhenk last won the day on August 30

Genhenk had the most liked content!

Community Reputation

11 Goed

About Genhenk

 • Rank
  Normale Poster

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Om dit soort schuldgevoel te compenseren is denk ik het CITO-event uitgevonden [emoji16]
 2. Ik ben persoonlijk ook wel een beetje afgeknapt op die geo-arts hoor. Zolang je ze niet doet zien ze er grappig uit op de kaart. Maar als je ze wel doet, dan verdwijnt de bedoelde vorm uit beeld! Mijn oplossing is dus simpel: gewoon laten liggen, dan heb je er de meeste lol van.
 3. Op OpenStreetMap.nl vind je een forum waar ze je hier vast mee kunnen helpen. Maar het is een open project, dus je kunt zelf ook je nieuwe wijk op de kaart zetten!
 4. Ja, het is erg dit jaar. Had ze nog niet eerder gezien in Nederland, maar nu lijkt ook direct elke eik bezet. Afgelopen zaterdag heb ik 3 eiken beklommen rond Steenwijk, en steeds nesten aangetroffen. Bij eentje moest ik er zelfs overheen stappen bij het klimmen en dalen, maar geen centje pijn/jeuk gehad. Ben ik nou voorzichtig genoeg geweest, of ben ik er gewoon niet zo gevoelig voor?
 5. Interessant, goede reden om er een lange avond van te maken [emoji106]
 6. En heel misschien zie je dan nog een kraanvogel ook!
 7. Wat is het rustig in het café, de laatste tijd. Waar is iedereen, aan het geocachen?
 8. In de broek?? In de hand toch zeker?! Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
 9. Heb lang met een Oregon 450 gecached, maar nu alweer twee jaar ofzo alleen met de smartphone. De huidige generatie smartphones heeft een gps die qua precisie niet onderdoet voor een handheld. Ik vind het wel zo handig. Alles zit erin, ook splitscreen is mogelijk voor bijv notities. Soms open ik tegelijkertijd de webpagina en de app. Ben inderdaad niet zo fanatiek bezig met geocachen. Dus de hele dag buiten met een gps en kaart gebeurt nooit. Maar met de huidige battery packs is ook dat eigenlijk geen probleem, toch? Ook chirps en wherigo's gaan prima met een smartphone, dus ik zie eigenlijk geen reden voor een tweede snel verouderend en duur apparaat. Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
×
×
 • Create New...