Spring naar bijdragen

team rocky

Leden
 • Aantal bijdragen

  46
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door team rocky geplaatst

 1. Het is echt gigantisch verschrikkelijk dat mensen dat doen. Ik zou aangifte doen.
 2. team rocky

  Kompas

  ik gebruik zelf een waterpas
 3. team rocky

  Nette Geocache Herenfiets

  Is echt een koopje.
 4. team rocky

  Lyme

  Vandaag is vastgesteld in het ziekenhuis in Apeldoorn dat mijn vrouw Petra de ziekte van Lyme heeft. Dit heeft ze hoogst waarschijnlijk opgelopen met het geocachen tijdens de pinkstervakantie in Drenthe. Ondanks dat we hier tijdens het geocachen altijd bewust mee bezig zijn geweest om dit te voorkomen, is dit ons nu toch overkomen. De ziekte toont zich met diverse vervelende en pijnlijke klachten. Niks maar aan te doen nu. Of misschien toch wel? Misschien kun je Petra een hart onder de riem steken. (Zodat ze straks toch weer mee wil geocachen.) Ik weet dat ze het helemaal geweldig zou vinden om kaartjes te ontvangen. Of je ons nu kent of niet, ik zou het echt tof vinden als je een kaartje zou sturen. Bedankt. Hieronder het adres: Petra Pitstraat 2 5401 KP Uden
 5. Je moet niet vergeten dat er uiteindelijk maar één schuldig is voor het stelen; dat is namelijk de dief zelf. Maar aan de andere kant, maakt deze cacher het wel heel makkelijk voor potentiële dieven. Je leent toch ook geen fiets van iemand en laat deze dan achter bij een skatebaan, onbeheert, niet op slot? Maar ja... Alles voor het "puntje" erbij. Want met veel "puntjes" creëer je tenslotte "aanzien" binnen de geocaching community. En men schaamt zich kennelijk kapot om eens een keer een not found log te schrijven. Mensen, luister nou eens naar mij: Geocaching is een spelletje... Soms verlies je.
 6. team rocky

  Geript

  Het gaat je dus niet om die ene extra cache, maar toch wil je beloont worden? Ja ja... Waarom maakt iedereen zich zo druk om eens een Didn't Found It log te noteren. Alsof het niet stoer zou zijn. Iedereen schaamt zich er kennelijk voor. Volgens mij is het allemaal niet zo heel moeilijk en zijn de regels van het spelletje meer dan duidelijk. Je gaat op pad. Je vindt een cache. Logt deze als Found It. OF Je gaat op pad. Vind geen cache. Logt deze als Didn't Found It. Geocaching is een spelletje... Soms verlies je!
 7. team rocky

  Uitkomst Cache Gevraagd

  Dan moet de persoon in kwestie gewoon een logje DIDN'T FIND IT achterlaten en doorgaan met een andere cache. Oh ja sorry. Das waar ook... Niemand durft tegenwoordig een DIDN'T FIND IT log achter te laten. Geocaching is een spelletje... Soms verlies je.
 8. De Oregon 550 heeft nog als extraatje dat deze is uitgerust met een electronisch kompas met 3 assen. Hiermee is het niet nodig om de GPSr exact vlak te houden. Toch?
 9. team rocky

  Waarom zo breed?

  Kom maar een keer langs, adres hier in Uden is wel bij je bekend volgens mij. Groeten Jan-Willem. Ik heb je een berichtje gestuurd met mijn gegevens. Zullen we deze week een keer 's avonds afspreken?
 10. team rocky

  Waarom zo breed?

  Ik heb dus ongeveer zo'n zelfde probleem. Ik ben een cache aan het maken waarbij je foto's moet zoeken. Ik wil 12 foto's in een tabel zetten. Een tabel maken is me nog wel gelukt, maar als ik de foto's erin zet, wordt de hele tabel plots veel breder en past deze niet meer op het scherm. Hieronder een gedeelte van de HTML code: <table width="99%" border="3" bordercolor="#800080" cellpadding="3" cellspacing="3"> <tr align="center"> <td> <img src="http://img.geocaching.com/cache/3388c011-fbff-4e60-b775-ddd22d137a13.jpg"width="50%" height="50%"> </td> Het plaatje was te groot, daarom heb ik width en height op 50% gezet. Maar het lijkt alsof de tabel de breedte aanhoud van de originele foto. De foto is netjes verkleind, maar links en rechts naast de foto is flink wat lege ruimte. Kan iemand mij misschien helpen?
 11. En wanneer zijn ze terug van vakantie?
 12. Ja, ja. Dus iedereen met een willekeurige bestemming mag er in rijden??? Als ik in mijn auto zit, heb ik altijd wel een bestemming. Alleen mensen die eindeloos rondjes rijden mogen hier dus eigenlijk niet in.
 13. De cache Odiliapeel Mysteries was een groot succes. Deze cache is echter gesloopt en opgeruimd. Ik ben voornemens om hier een nieuwe cache te maken: Odiliapeel Mysteries Part 2. De opzet van de cache lijkt veel op de eerste. Om deze cache te maken wil ik kleurenkopieën maken. Is er iemand in de omgeving Uden - Odiliapeel die mij hierbij kosteloos kan helpen.
 14. Ik wil geen spelbreker zijn, maar ik ontving onlangs de volgende reactie nadat ik er een vraag over had gesteld: "Geachte heer Jacobs, Voor Nederland is dit toponederland. Momenteel zijn wij nog druk bezig met de ontwikkeling van dit product, iniddels in de eindfase. Wij verwachten dit product begin 2006 te kunnen leveren. Mvgr, Hein Voortman Technisch Commercieel Adviseur Sailtron BV"
×
×
 • Nieuwe aanmaken...