Jump to content

MoNo_eGo

Leden
  • Content Count

    59
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

MoNo_eGo last won the day on July 20 2011

MoNo_eGo had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutraal

About MoNo_eGo

  • Rank
    Normale Poster
  • Birthday 11/18/1974

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Garmin gpsmap 62S
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    Ik hem heb.
  • Lengtegraad
    4.22401
  • Breedtegraad
    51.51626

Contact Methods

  • MSN
    msn@monoego.nl
  • Website URL
    http://monoego.nl

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Woonplaats
    Hoogvliet
  • Interesse
    Geocaching
  1. Hier hoef ik niet veel aan toe te voegen :-) http://www.nu.nl/buitenland/2755114/disneyland-in-rep-en-roer-schat.html
  2. Je kan de menu structuur van de 62s ook aan passen dat ie lijkt op de 60. buiten de knoppen na werkt alles dan zoals je gewend bent. Mij bevalt de gps buitengewoon goed , aleen wat minder dat als ie zegt dat de batt leeg zijn dat ie dan ook binnen 1 min echt uit gaat :-) maar verders super acuraat en lekker snel (zeker als je de 60 gewend bent) Ik heb wel ondekt dat het gps ontvangst zuiverder is dan bij een dakota en oregon .
  3. Langskomen en een proefritje mag altijd .
  4. Ik was idd sumier met de informatie , Dus bij deze wat aanvulling Het is een Giant Avant De fiets heeft 14 versnellingen. 7 op tandwiel en 2 op de naaf Fiets is goed onderhouden en is altijd zuinig mee omgegaan Heeft 100% rechte wielen (dit is vaak anders met allu velgen) Pas een nieuw zadel en heb er de oude ook nog bij. (deze zat voor mij lekkerder)
  5. Te koop een goede nette sportieve heren fiets om wat kilometertjes mee te cachen. Richtprijs 150
  6. nope als je zo'n antwoord kan geven had je ook even kunnen kiken wat voor caches ik heb . zijn dan wel gewone tradi's maar niet de standaard kokertjes. En over mee brabbelen gesproken , klok horen luiden maar weet niet waar de klepel hangt ? duckies caches zijn offline gegaan door video's van een cacher die daarmee alle wps en eindcache wel erg duidelijk liet zien.' Ik kan me best voorstellen hoe een co zich zou kunnen voelen als de caches voor het oprapen zijn , en dit geld nog het meest voor de mysteries. maar dan nog vind ik dat het bij de cacher zelf ligt of je het spel eerlijk speelt of niet.
  7. MoNo_eGo

    Uv Lamp

    in mei vraagt ie er om en de laatste post is voor als het voor het haloween event is :-) zitten een paar maanden tussen haha Maar goed , idd dealextreme is super in zijn spullen en lekker goedkoop , het duurt ff voor je iets binnen hebt en je moet niet de pech hebben dat je pakketje door de douane wordt onderschept want dan krijg je extra kosten . maar dat is het risico :-)
  8. Onzin , Het is aan de cacher zelf of deze "eerlijk"in het spel blijft of dat deze alleen puntjes wil scoren. Op het internet is zo goed als alles te vinden en dus ook dit. vrije media. Als je vind dat er iets tegen geoleaks gedaan moet worden doe je net zo hard mee aan de securering van het internet als dat de regering ed willen doen. Wees blij dat er een vrije media bestaat, je bent het misschien niet eens met geoleaks omdat het je eigen hobby is maar dan is het nog steeds aan jezelf of je er gebruik van maakt.
  9. Je cache offline is tot daar aan toe , maar jij zeker niet ! Beterschap !!!
  10. technetium neem even contact met mij op via de email , je kan geen pb ontvangen . ik woon in hoogvliet en kan je missch wel helpen . monoego@gmail.com
  11. Te koop wegens geplande upgrade. Een zeer nette onbeschadigde Garmin Gpsmap 60csx Deze mij heel veel plezier opgeleverd. Deze gps wordt geleverd met:Stevige (nieuwe) fietshouder (met bon) Beschermhoesje Rempclip 2gig sd Kaarten:kaartTopo NL (cd) Nl wandelkaart (SD) NL fietskaart (SD) Trip & waypoint manager (cd) vraagprijs €250 Over 3 weken mag ie naar de hoogste bieder, (tenzij er een heel goed bod komt) Staat ook op MP dus biedingen gelden ook voor daar. Marktplaats Bijvoorkeur ophalen.
  12. in sygic zelf zit zelfs een kleine uitleg hoe of wat er zijn meerdere manieren , maar de gene die je zegt die is idd de beste .
  13. Sinds de laatste update van gc.com moet ik elke keer opnieuw inloggen , dit heb ik op meerdere pc's dus het ligt niet aan mijn pc. ik neem niet eens meer de moeite om "onthoud mij" aan te vinken want dat werkt toch maar even .... meerdere type browsers en meerdere pc's op meerdere locaties
×
×
  • Create New...