Spring naar bijdragen

MoNo_eGo

Leden
 • Aantal bijdragen

  59
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Over MoNo_eGo

 • Verjaardag 18-11-1974

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin gpsmap 62S
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  Ik hem heb.
 • Lengtegraad
  4.22401
 • Breedtegraad
  51.51626

Contact Methods

 • MSN
  msn@monoego.nl
 • Website URL
  http://monoego.nl

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Hoogvliet
 • Interesse
  Geocaching
 1. Hier hoef ik niet veel aan toe te voegen :-) http://www.nu.nl/buitenland/2755114/disneyland-in-rep-en-roer-schat.html
 2. MoNo_eGo

  Gps62St

  Je kan de menu structuur van de 62s ook aan passen dat ie lijkt op de 60. buiten de knoppen na werkt alles dan zoals je gewend bent. Mij bevalt de gps buitengewoon goed , aleen wat minder dat als ie zegt dat de batt leeg zijn dat ie dan ook binnen 1 min echt uit gaat :-) maar verders super acuraat en lekker snel (zeker als je de 60 gewend bent) Ik heb wel ondekt dat het gps ontvangst zuiverder is dan bij een dakota en oregon .
 3. MoNo_eGo

  Nette Geocache Herenfiets

  Langskomen en een proefritje mag altijd .
 4. MoNo_eGo

  Nette Geocache Herenfiets

  Ik was idd sumier met de informatie , Dus bij deze wat aanvulling Het is een Giant Avant De fiets heeft 14 versnellingen. 7 op tandwiel en 2 op de naaf Fiets is goed onderhouden en is altijd zuinig mee omgegaan Heeft 100% rechte wielen (dit is vaak anders met allu velgen) Pas een nieuw zadel en heb er de oude ook nog bij. (deze zat voor mij lekkerder)
 5. MoNo_eGo

  Nette Geocache Herenfiets

  Te koop een goede nette sportieve heren fiets om wat kilometertjes mee te cachen. Richtprijs 150
 6. MoNo_eGo

  Uv Lamp

  in mei vraagt ie er om en de laatste post is voor als het voor het haloween event is :-) zitten een paar maanden tussen haha Maar goed , idd dealextreme is super in zijn spullen en lekker goedkoop , het duurt ff voor je iets binnen hebt en je moet niet de pech hebben dat je pakketje door de douane wordt onderschept want dan krijg je extra kosten . maar dat is het risico :-)
 7. Heel veel sterkte voor alle famillie en vrienden.
 8. Je cache offline is tot daar aan toe , maar jij zeker niet ! Beterschap !!!
 9. technetium neem even contact met mij op via de email , je kan geen pb ontvangen . ik woon in hoogvliet en kan je missch wel helpen . monoego@gmail.com
 10. MoNo_eGo

  Te Koop Garmin 60Csx

  Te koop wegens geplande upgrade. Een zeer nette onbeschadigde Garmin Gpsmap 60csx Deze mij heel veel plezier opgeleverd. Deze gps wordt geleverd met:Stevige (nieuwe) fietshouder (met bon) Beschermhoesje Rempclip 2gig sd Kaarten:kaartTopo NL (cd) Nl wandelkaart (SD) NL fietskaart (SD) Trip & waypoint manager (cd) vraagprijs €250 Over 3 weken mag ie naar de hoogste bieder, (tenzij er een heel goed bod komt) Staat ook op MP dus biedingen gelden ook voor daar. Marktplaats Bijvoorkeur ophalen.
 11. in sygic zelf zit zelfs een kleine uitleg hoe of wat er zijn meerdere manieren , maar de gene die je zegt die is idd de beste .
 12. Sinds de laatste update van gc.com moet ik elke keer opnieuw inloggen , dit heb ik op meerdere pc's dus het ligt niet aan mijn pc. ik neem niet eens meer de moeite om "onthoud mij" aan te vinken want dat werkt toch maar even .... meerdere type browsers en meerdere pc's op meerdere locaties
 13. MoNo_eGo

  Geocaching

  Shit happens , Als ze het aankondigen is het natuurlijk in te plannen , Maar soms kan je niet anders .. Ik vind wel dat het een grote vooruitgang is het ziet er veel netter uit .
 14. Ik kan begrijpen waarom de bos wachter protesteerd , de manier waarop deze dit doet is achterlijk , hij haalt zelf een wp weg , en weet dus denk ik vrij zeker waar de rest ook zit . Het feit dat er opeens een gestolen ammo koffer op een motorkap geplaatst word zegt wel iets meer dan alleen het toestemmings verhaal , een goede boswachter btw elk normaal denkend mens zet geen metalen koffer OP een auto ! dit betekend ook dat of een jager of de bw dondersgoed weet/wist waar alles zat . Jagers denken zoiezo al snel dat het hele bos van hun is en denken ook vaak belangrijker te zijn dan de "normale" burger, als dit idd vriendjes zijn van de bw dan snap ik de hele gang van zaken .. helaas , want deze cache stond zeker op mijn verlanglijstje ....
×
×
 • Nieuwe aanmaken...