Spring naar bijdragen

madmull

Leden
 • Aantal bijdragen

  73
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over madmull

 • Rang
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  geen
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  geen
 1. Inderdaad! Dus ik zou graag al mijn caches weg willen hebben bij de andere aanbieders van caches. Want daar heb ik ze niet ter goedkeuring aangeboden toch. Valt dit onder de wet van de prifesie. Het zelfde ging ooit ook over het plaatsen van fotos?? Deze mochten niet geplaatst worden zonder toestemming van de eigenaar. Groet Keske27 Type in google Keske27 en cache en de tweede link verwijst naar de cache "Wind & Co" daar gaat je privacy, je bent voor de rest van je leven gekoppeld aan google. Heb je ooit toestemming gevraagd aan google? NEE!!!! Deze jongens hebben gewoon heel slim een zoekmachine gecreeerd die niet alleen naar .com kijkt maar ook naar andere cachesites. Volkomen legaal. Wil .com dit niet dan moet men alles gaan encoden en is de toeganglijkheid voor iedereen ook verdwenen. Accepteer het gewoon
 2. Wat is lang? Ik creeer 3x html folders via GSAK voor traditionals, multi's en de rest. De folder transporteren via de craddle duurt bij multi's het langst nl: 15 minuten. Sneller gaat het als je folder laat plaatsen op je harde schijf en dan de geheugenkaart via een usb2 kaartreader laat beschrijven. De html folders nooit direct in het geheugen plaatsen maar altijd op de storagekaart. Op mijn PDA staan dus alle beschrijvingen van alle nog te vinden caches van heel nederland mull
 3. madmull

  Geo d'Or

  Ik ben het hier wel mee eens. De Geo d'or kaart zal er straks hetzelfde uitzien als de gewone kaart van nederland. De simpele micro's vallen dan vanzelf af. Het zou mooier zijn om iedereen 3 caches aan te laten wijzen met goud, zilver en brons. De caches die hij aanwijst moeten door hem in 2006 gevonden zijn. 1 januari weten we dan welke cache op dat moment de meeste stemmen heeft gekregen en de plaatser kan dan eventueel beloond worden. Het kan zijn dat een cache jaren achtereen wint maar de cache is dan wel steeds gekozen door nieuwe vinders. Publiceer dan de lijst en iederen kan dan kijken welke cache hoog gescoord heeft en nog niet door hem/haar gevonden is. mull
 4. Deze melding kreeg ik ook de allereerste keer dat ik co-input startte. Daarna tomtom wederom gestart en co-input weer gestart en niets aan de hand, alles oke. Tot nu toe werkt hij prima. Ik had ook problemen met mobipocket maar al deze problemen zijn verdwenen sinds de update van wm 5 voor mijn hp wm5 versie 1 voor de hp hx4700 was werkelijk waardeloos totdat gelukkig in juli een update kwam waardoor alles tot op heden goed draait. Voor wm5 had ik gewoon windows 2003 voor ppc en daar totaal geen problemen meegehad wat betreft co-input.
 5. waarschijnlijk komt dit doordat de server van reintje de vos down is. er zijn meerdere prolemen op dit moment
 6. Ga 's nachts maar eens kijken bij vuilnisplekken in een stad waar vooral voedselresten worden weggegooid. Kans dat je een vos ziet is dan erg groot. Zandvoort is zo'n mooie plek, de vossen komen uit de duinen en plunderen bakken op zoek naar voedsel.
 7. madmull

  Geocaching.EU

  Maak daarom van geocaching.EU een europesche kaart waarbij alle caches van bestaande cachegroeperingen getoond worden. Geen regels nodig want de aangeklikte stip linkt door naar de club die hem in bezit heeft. Bijna geen taal problemen want je hoeft alleen maar te vertalen dat groen een multi is, blauw een rapertje enz. Een beetje het idee van buxley's. Als een groep niet meedoet oke dan niet, succes staat en valt toch over het aantal hits dat je krijgt. 90% van de caches zitten denk ik bij GC.com en dat is een kwestie van queries draaien.
 8. madmull

  Geocaching.EU

  Ik kan me hier bijna volledig bij aan sluiten. Het idee met die vlaggen vind ik alleen helemaal niets. Gewoon een plattegrondje zoals deze nu ook gebruikt wordt op .nl Grote landen in stukken delen ivm de overzichtelijkheid.
 9. madmull

  Kleur Logo

  Groen is na het starten van de poll pas toegevoegd. Zodoende ontbreekt deze. Als ik het goed begrepen heb wordt er nu een produktvoorbeeld gevraagd van bruin en groen. Zwart en wit zijn al binnen en vertoond in een ander draadje. Als de voorbeelden binnen zijn kunnen we de poll opnieuw starten, indien gewenst. Misschien moeten we ons dan ook afvragen of het alleen om badges gaat of dat het dan ook het officiele NL-logo wordt, iets wat ik prefereer.
 10. madmull

  Nederlands GC logo

  nu ik de echte badges zie vind ik de kleur wit nog mooier formaat 8x5 is prima
 11. madmull

  Nederlands GC logo

  ????????????????? Offifiele geocaching.com badge is toch al tijden te bestellen via de goodieshop.
 12. madmull

  Nederlands GC logo

  poll aangemaakt may i have your votes please
 13. madmull

  Nederlands GC logo

  Juist en nu komt het. Moeten we een poll starten, of meer inzendingen afwachten, toestemming vragen van het bestuur of is dit wat voor prof lupardi als beheerder van de goodieshop. Ik vind het een mooie badge en zou er zeker een paar bestellen als hij in goodieshop komt. Kleur en stijl letters vind ik niet belangrijk.
 14. madmull

  Nederlands GC logo

  Wij, Musi en Madmull hebben een poging gedaan voor het creeren van een nieuw logo met het volgende als resultaat: Bij een batch geldt; hoe minder kleuren des te makkelijker is het productieproces en de kosten blijven ook lager. Tekst in het nederlands gehouden om we een nederlandse vereniging zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...