Spring naar bijdragen

Coorretje

Leden
  • Aantal bijdragen

    57
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Waardering in de gemeenschap

6 Neutraal

Over Coorretje

  • Verjaardag 04-12-1981

Previous Fields

  • Twitter
    http://twitter.com/coorretje

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw
  • Woonplaats
    Alphen aan den Rijn
  1. Coorretje

    Cache Dubbel Gelogd.

    Klopt ja, er is heel wat verwijderd. Ik kan me nog herinneren dat ik op hol sloeg toen Vlindertje over het carboon begon. Of was dat een ander draadje. Jammer, ik had hem nog willen vragen wat hij eigenlijk bedoelde. Best wel asociaal, dat gemodereer. Van dubbel loggen naar dubbel posten. Wat is het nut van een dubbel account? Op zich best bijzonder dat er wel gemodereerd wordt... er staat in een andere post een garmin die iemand wil verkopen, wat totaal niet thuis hoort in algemeen, maar in de verkoophoek... en daar wordt dan weer niks aan gedaan... Maar on topic... Als jij er vrede mee hebt dat je twee keer logt Odlaniger, gewoon lekker doen. Het is toch ieder zijn eigen spelletje??
  2. Coorretje

    Cache Dubbel Gelogd.

    Ik heb denk ik twee caches twee maal gelogd. Een daarvan ga ik binnenkort voor de derde keer loggen. Deze is voor de derde keer van plek veranderd en ik vind dat ik hem dan opnieuw mag loggen als ik hem opnieuw gevonden heb. De ander ben ik ook twee keer geweest, op verschillende plekken. Zodoende vind ik het best fijn als er meerdere malen op 1 cache gelogd kan worden. Zo en nu is het tijd om naar buiten te gaan (als me gps ondertussen alle caches geladen heeft )
  3. ik zou toch uitkijken met zo'n kaart. Met een beetje pech laat je daarmee dus de pootjes gewoon zitten. Dat is namelijk de reden dat je moet draaien... Overigens ben ik niet lekker volgens teken. Al een paar keer gehad dat de mensen om me heen onder de teken zaten en ikke helemaal niets...
  4. mmm... ik heb dit nog niet eerder gehoord. maar als ik zo de verhalen van de-fam lees krijg ik toch het gevoel dat er geocachers zijn die met opzet de caches van een ander vernielen. alleen de vraag waarom?? tja... misschien kan zo'n vernieler is een antwoord geven.. .hoewel dat ijdele hoop is
  5. Coorretje

    Stations

    GC2CNET snoep verstandig, eet een appel - station alphen aan den rijn
  6. mbt. kindercaches... er ligt in Alphen aan den Rijn een leuke serie; Fantasia. Dit is een serie die bestaat uit twee multi's, twee tradi's en een mystery wat een bonus is. Deze volledige cache serie is gericht op kinderen en dan voor hun ook erg leuk om te doen. Mijn nichtje en neefje hebben dan ook erg genoten hiervan. Misschien is het een idee deze eens te bekijken (al dan niet met iemand samen)
  7. persoonlijk log ik alleen een found als ik de cache voor het eerst vind en schrijf ik verder alleen een note. Tenzij de cache daadwerkelijk van plaats veranderd is, dan wil ik hem nog wel eens voor de tweede keer als found loggen, omdat ik hem dan voor de tweede keer heb moeten zoeken.
  8. Ik kan zelf geen definitie geven van een goede cache of een leuke cache. Ik heb puzzels gemaakt die ik geweldig vond, maar op locatie alleen een kokertje wat dan tegen valt. Terwijl ik ook minder leuke puzzels heb gemaakt waar de stash zo gaaf gemaakt en bedacht was, dat ik het niet snel vergeet. Ik denk dat het bij mij vooral om het verhaal er om heen gaat. Wat is de reden of het idee achter de cache en hoe is het afgewerkt. Ik kan genieten van een simpele stip op de kaart, het idee erachter, het niet kunnen leggen van een ammo in een ander zijn tuin... Maar ook van de heerlijke wandeling van een multi, met mooie/leuke puzzels waypoints om aan het eind een ammo vol met tb en coins. Ik denk dat hier al een verschil wordt gemaakt door de verwachting die de co zelf schetst. Vaak kun je uit een cachepagina al zien wat je kunt verwachten. Als die verwachting klopt of zelfs beter is, dan is de cache voor mij geslaagd. Vaak vind ik het leuk om met een ander of meerdere te coachen. Maar ook het in me eentje zitten vloeken omdat ik dat stomme ding niet kan vinden, vind ik wel wat hebben. Zeker als er dan gezelschap komt van een onbekende cacher voor mij. Even socializen (of hoe je dat ook schrijft...) Zo zijn er dus heel veel factoren die voor mij bepalen of ik een cache echt leuk vind of niet. Vaak kun je in mijn logs terug zien wat ik er echt van vond. Hoe korter hoe minder interessant, maar ik bedank wel altijd. Ik ga altijd van het goede uit en dat de cache owner er tijd en moeite in heeft gestopt.
  9. Mijn gps hou ik in mijn hand terwijl hij met een lanyard aan mijn broek vast zit (riemlusjes zijn zo handig). Mocht ik hem dan uit mijn handen laten glijden, dan zit hij in ieder geval nog vast aan mijn broek.
  10. Reload van een cache - het legen van een cache... Mijns inziens doe je dit alleen als je met een kleine aanpassing de cache niet voldoende kan wijzigen. In feite wordt de cache met een reload voor de tweede keer uitgebracht.
  11. Ik vind dat Barny hier echt wel een punt heeft. Niet dat ik zoveel events aan het aflopen ben. Veel mensen beseffen niet dat alles wat je op social media neerzet door vele gezien kan worden. Tevens als mensen mijn gegevens ergens voor nodig hebben wil ik graag weten wat ze er mee gaan doen. Niet omdat ik ze bij voorbaat niet vertrouw, maar uit slechte ervaringen uit het verleden. En in de meeste gevallen hebben ze je gegevens helemaal niet nodig, omdat ze na de dag er nooit meer wat mee doen. Dus waarom zou je ze geven? Tevens is het heel normaal om te weten wat er gedaan wordt met je geld. Elke organisatie is verplicht inzage te geven in hun financiële handelen. Waarom zou een event organisator dat dan niet hoeven. Een gedachtegang hier over laten gaan is zo slecht nog niet. Niet alles hoeft klakkeloos overgenomen te worden...
  12. Als ik hier naar buiten kijk schijnt de zon (tussen de wolken en de regendruppels door dan )
  13. Een mensenleven minder, waarom toch steeds maar weer? Heel veel succes en sterkte in deze moeilijke tijd. Gecondoleerd
  14. Op moment van inloggen 1200 bezoekers Mooie, duidelijke site
  15. Ik denk dat een goede log bestaat uit een subjectieve mening en ervaring van de logger in kwestie. In bijna alle andere gevallen wil ik objectieve meningen zien, maar een log wordt ervaren op ieder zijn eigen manier en kan dan nooit meer objectief zijn. Ik probeer in mijn logjes aan te geven wat mijn ervaring is met de cache die ik log. Of ik er een hoop moeite mee heb gehad, wat ik beleefd heb en of er nog andere bijzonderheden op mijn pad naar de log zijn gepasseerd. Het gebeurd met grote regelmaat dat er bij mij staat: Vlot gevonden, tftc. Dit zijn dan vaak de tradi's die ik vind waar ik verder echt niks bij te vertellen heb. Toch bedank ik wel altijd voor de cache, daar ik er van uit ga dat de co er altijd moeite voor heeft gedaan om, ook al is het een kokertje, de cache te creëren.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...