Spring naar bijdragen

dafoolio

Leden
  • Aantal bijdragen

    43
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Garmin Etrex Vista
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    -

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.leesten-oost.tk
  • ICQ
    28260423

Profile Information

  • Woonplaats
    Zutphen
  1. Samen met een van mijn glimmende vriendjes...
  2. Stoer! Die van mij gaat zeker wel op reis. Maar zo'n mooie munt ga ik niet in de eerste de beste cache stoppen. Misschien bewaar ik hem ook wel voor als ik eens in het buitenland ben... Maar hij gaat zeker niet in de kast, daar zijn geocoins niet voor
  3. Ik gebruik alleen de kaart. Hiermee kan ik prima vinden waar ik heen moet. De pijl wel eens geprobeerd, maar toch weer terug gegaan naar de kaart.
  4. dafoolio

    bekrast gps scherm

    Voor de GSM goede ervaringen met displex. Maar dat is al weer wat jaartjes terug. Ik weet niet of dat nu nog verkocht wordt, en of er misschien nog betere middelen op de markt zijn gekomen.
  5. Super man. Ik heb net even een aantal bergwandeling van een vorige vakantie vanuit de lucht nog eens gedaan. Erg leuk.
  6. Ik denk niet dat een poll hier van toepassing is. Ik zou persoonlijk op nee stemmen omdat ik geen behoefte heb aan een DVD. Maar dat mag toch anderen er niet van weerhouden om met hun enthousiasme voor deze hobby een mooie DVD te maken, om anderen ook enthousiast te maken of beter op weg te helpen? Ik denk dat als er voldoende animo is voor om de DVD te maken, en ook genoeg animo om hem af te nemen dat hij gewoon gemaakt moet gaan worden.
  7. Waarom is dat op de NL site eigenlijk niet mogelijk (voor premium members)? Nu zit iedereen alle pocketqueries te draaien, en te worstelen om alles compleet te krijgen. Als er 1 keer een query gedraaid wordt waarin heel nederland staat, dan scheelt dit toch weer server-capaciteit voor gc.com, en een heleboel geklungel voor de NL-gebruikers.
  8. Volgens mij (of ik heb nooit goed opgelet) staat er sinds kort ook tracking nummer op pagina's van coins en TB's (alleen te zien voor eigenaars). Of was dit altijd al, en heb ik liggen slapen?
  9. Das mooi zeg. Kan ik zeker ook weer elk jaar de sticker van mn autobahn vignet er af gaan halen als ik in Zwitserland ben geweest
  10. Hier gaat ie nu op 60KB/sec. Zal nog wel terugvallen ben ik bang. Ik blijf ieder geval nog wel even seeden. Dan kunnen anderen er ook gebruik van maken
  11. Zo lang je er niets illegaals mee doet toch niet? Dr zijn best instanties die op deze manier hun (freeware) software verspreiden.
  12. Als dat het enige is waar IE goed voor is......dan maar geen chat Hier in Firefox doet ie het ook nie.
  13. Wow! Die ga ik eens even uitprinten en op mn gemakje lezen. Ik moet wel zeggen dat de opmaak totaal verloren is gegaan. Bovendien ben ik normaal nogal huiverig om Word bestanden van internet te openen, met het risico van allerlei macro-virussen wat er in kan zitten. Mij lijkt persoonlijk PDF ook een betere keuze.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...