Spring naar bijdragen

Mr.Freeze

Leden
  • Aantal bijdragen

    46
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Mr.Freeze

  • Verjaardag 30-04-1971

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Garmin Etrex Summit
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    Sinds April 2004

Contact Methods

  • Website URL
    http://home.wanadoo.nl/ma.zuidgeest
  • ICQ
    52558590

Profile Information

  • Woonplaats
    Delft, NL
  • Interesse
    Mijn hobby's zijn buitensporten: zeevissen, vliegvissen, bergsport (via ferrata, klimmen en wandelen) en sinds kort geocachen. Verder interesseer ik me in digitale technologie: computers, PDA's, GPS etc.etc.
  1. I'm impressed! De caches had ik idd al met google earth opgezocht echter nu ben ik op zoek naar een .loc file die ik naar tt kan vertalen maar dit brengt me op een idee..even experimenteren met google earth...
  2. Weet iemand of er ergens .loc files van de Canarische Eilanden zijn te downloaden? Vandaag TomTom canarische eilanden geinstalleerd en nu wil ik de geocaches erin zetten...
  3. Dank voor de info. 't Was maar toeval dat ik er tegenaan liep, waarschijnlijk ben ik een van de weinigen (zunig heh) die probeerd zonder te betalen aan een premium membership alles eruit te halen wat erin zit Ik had Luxemburg nog even gechecked maar daar ligt idd niet zoveel!
  4. Het lijkt te werken want het bestand is aanmerkelijk groter! ...even GSAK opstarten ,90 sec. wachten want ons ben zunig, ...importeren, en weer 90 sec wachten, ...checken en... Yep het werkt! Reintje bedankt voor de moeite? Geldt dat overigens ook voor Luxemburg aangezien dat bestandje ook slechts enkele Kb groot is?
  5. Hoi, Ik heb voor tom tom een .OV2 bestand gemaakt van alle geocaches in de Benelux. Tenminste dat dacht ik... Wat blijkt nu: Ik mis een aantal caches in Belgisch Limburg, kennelijk staan die niet in de Belgische LOC file die ik van de site kan downloaden. Afgelopen herfst heb ik een paar van deze caches gelogged en in mijn overzicht bij Geocaching.com verschijnt dan ook als land Limburg, wellicht moet hier nog een aparte LOC file van gemaakt worden?! Groeten, Maurice.
  6. Tsja, Mr.Freeze moet ook maar eens ontdooien. Deze nickname is eigenlijk geboren op mijn werk. Enige jaren geleden werkte ik in een biotech fabriek waar wekelijks tientallen reagerbuizen werden geprepareerd om te kijken of onze celcultures nog vrij waren van o.a. virussen. Deze monsters werden ingevroren in een -85 graden Celcius vriezer. Aangezien ik deze 'aangename' klus regelmatig deed, werd ik door mijn collegae gekscherend Mr.Freeze genoemd. Later ontdekte ik dat Mr.Freeze een tegenstander van Batman was, toen ik een keer na een nachtdienst een aanrijding had met een vleermuis (=bat) waardoor de koplamp van mijn auto eruit zag als de schijnwerper in de Batman films (ietwat overdreven maar om het een beetje in te kleuren) Mijn avatar is de stripfiguur van Mr.Freeze uit de Batman strips (omdat deze er wat beter uitziet als Mr. Freeze uit de film).
  7. Hoi, Ik zag ze toevallig op de internetsite van www.conrad.nl toen ik voor het nachtcache event van Thex een laserpen ging bestellen. Ik zou daar eens bij het gereedschap rondsnuffelen. Verder verkoopt iedere goede gereedschapzaak/ijzerwaren handel ze.
  8. Wat dacht je van je achteruitkijkspiegel?! Ook maar weghalen
  9. Bij deze De volgende 4697 zijn voor jou <{POST_SNAPBACK}> Evert bedankt! --- Ik zal het niet verder vertellen ---
  10. Ik kan hem wel voor je aanpassen, maar.... als ik daar aan begin heb ik er straks dagelijks een paar 100 aan te passen En als ik echt wil weten hoeveel caches jij gevonden hebt, kan ik ook op .com kijken, mits je natuurlijk daar dezelfde naam hebt ..... <{POST_SNAPBACK}> Nou pas maar aan dan, ik zal iedereen vertellen dat je dat met veel plezier doet Hij mag wat mij betreft gewoon blijven staan maar als in de nabije toekomst iemand een ingeving krijgt deze database met invulvelden eens aan te passen kan het wellicht worden meegenomen, toch Voorkom je meteen dat iedere nieuweling die meer dan 7 caches heeft gevonden vragen gaat stellen over statistieken
  11. Van mij mag die functie eruit, ik heb hem in het begin een keer ingevuld en vervolgens kan ik er niet meer bij, geloof ik. Dus de informatie die daar staat, verouderd in de loop der tijd en er is geen mogelijkheid om dat bij te houden.
  12. Hoi, Hoe kan ik de stats in mijn forum profiel updaten? Deze lopen namelijk niet synchroon met de stats in mijn geocache account.
  13. Thx, dat zal ik proberen...
  14. Hoi, Mij mij in de buurt zijn diverse caches uit series waarvan de eerste 6 letters van de naam hetzelfde zijn. Als ik via GSAK de hele lading van NL in mijn GPS zet (euhhh slechts 500 want meer kan ie niet) dan worden verschillende caches overschreven. Hoe voorkom ik dit? Groeten, Mr.Freeze
  15. Mr.Freeze

    Google Earth

    Ik heb het programma vorige week gedownload "en geregisteerd", mijn Garmin Etrex Summit op de PC aangesloten en wat waypoints en tracks geupload en gedownload. Bij mij werkt het prima. Helaas is 90% van de satellietbeelden van slechte kwaliteit maar als je de overlays gebruikt met wegen en dergelijke wordt het een hele bruikbare tool om je GPS tochten te downloaden. Wat ook leuk is om vooraf al bijvoorbeeld in Parijs wat waypoints aan te maken en vanuit Google Earth te uploaden naar de GPS. Kaartjes printen e.d. werkt ook prima. Btw. Geef er niet teveel geld aan uit ;-)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...