Jump to content

gpsannes

Leden
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by gpsannes

 1. Tja lastige vraag...maar ik heb eerst P omgezet naar L en toen de W erbij gepakt...en dat hielp!
 2. Tja mijn eerste cache gevonden op 07 april 2004. Ik werd aangestoken door team Ivoren. Mijn eerste GPS was een ALAN 500, nu doe ik al jaren cachen met een Garmin 60CSx.
 3. Ik vond het vorig jaar ook leuk, dus wat dat betreft....lijkt me leuk!
 4. Het is altijd leuk om te cachen met jou (en Tim).

 5. Joh....... Maar kom je nog wel een keer een bakkie doen op de "zaak" ? groetjes, Marianne
 6. Dat wordt dan weer een dagje Tiengemeten! Van de eerste cache hebben we ook genoten! Het is een uniek stukje Nederland!
 7. Laat maar, al gevonden! http://gsak.net/board/index.php?showtopic=1464
 8. Nog mooier zou zijn vanuit GSAK exporteren naar google earth bestand. Maar dat gaat toch nog niet?
 9. De man van de kaarten en het forum is er niet meer! Zijn naam, ook al was die zo klein onderaan de kaarten, was een groot begrip!! Wij wensen iedereen die hem liefhad en hem heeft gekend heel veel sterkte! Fam. Sannes
 10. ja al de tweede avond niet, ik mis het nu al. Iemand een idee voor alternatief? MSN?
 11. paswoord heb ik al, dan wachten we maar af!
 12. Ik probeer al twee dagen mijn caches die ik gelogd heb in de statistieken te krijgen. Ik heb al diverse pogingen gedaan via de DHZ pagina, maar nog steeds geen update! Hoe kan dit?
 13. ik mis ook een aantal caches in de statistieken, terwijl wel bij GC.com.
 14. Leuk stukje! En namens ons gefeliciteerd met de 1800e en dat er nog velen mogen volgen! Van de zomer weer? Groetjes, GPSannes
 15. Jammer dat je er mee stopt! Ik heb altijd genoten van je puzzels en caches! En ook van je mailservice, als ik er weer eens niet uit kwam of voor een coordcheck. Misschien beland je nog eens in rustiger vaarwater en kan je je weer met cachen bezig houden. In ieder geval bedankt, voor het cacheplezier wat je ons gegeven hebt! Marianne (GPSannes)
 16. Heb net een blik geworpen op Mobipocket, maar hoe krijg ik foto's? eb inmiddels een HTML bestand van een cache, maar ik zie geen foto. Kan iemand mij misschien een handleiding sturen over het opslaan van caches op een PDA van begin tot eind? Dus vanaf de GPx file tot leesbaar met foto's op PDA? Met vriendelijke cache groeten, GPSannes
 17. Ik zie alleen een .loc file.
 18. Ik ben al bezitster van GSAK, Maar kriijg daar alleen de coordinaten, cachenaam, moeilijkheidsgraad ed. Niet de hele pagina. Wie heeft er voor mij een (ik weet wel niet wat het is) een pocket query file, zodat ik kan zien of het de moeite waard wordt om premium member te worden?
 19. Ja, dat kan met file/save, maar ik wil meerdere pagina's. Bv we gaan naar kroatie en wil alle 60 caches op mijn laptop, zonder dat ik papieren uitdraaien mee moet nemen.
 20. Hoe kan ik volledige cachepagina's downloaden op mijn laptop, zodat ik de volledige pagina's nog eens na kan lezen, zonder on line te zijn.
×
×
 • Create New...