Spring naar bijdragen

GRtracker

Leden
  • Aantal bijdragen

    17
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over GRtracker

  • Verjaardag 06-09-1958

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Garmin map60CS
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    september 2004

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Woonplaats
    Heemskerk
  • Interesse
    Geocaching, wandelen (GR5), genealogie
  1. Hallo, mijn naam is Ruud van Putten en woon nu nog in Beverwijk maar ga volgend jaar verhuizen naar Heemskerk (op steenworp afstand van "Kris-Kras Heemskerk"). Ik ben 47 jaar en getrouwd en hebben twee dochters van 9 en 12. Mijn hobbies zijn wandelen en genealogie (voorouder onderzoek). Vanwege het wandelen over met name de lange afstands routes heb ik in 2004 een GPS gekocht. Om naast het wandelen nog een toepassing te hebben voor de GPS kwam ik al snel op het spoor van geocachen. We hebben nu 300 km van de GR5 van Bergen op Zoom naar Nice gelopen. Van beroep ben ik mechanical engineer bij een internationaal bedrijf dat hoogoven installaties ontwerpt. Vandaar dat ik mijn eerste caches in China heb kunnen loggen gedurende een dienstreis. Hopelijk volgen er meer.
  2. GRtracker

    Grote maten

    Kijk hier eens: http://www.globetrotter.de/de/shop/detail....%29&u_kat=Hosen Bij het hoofdstukje "maten" (maar dan in het Duits ) zie je de maten in cm.
  3. GRtracker

    Mapsource kaarten voor ijsland

    Dit is goed nieuws . Ik ga de files vanavond direct downloaden en bekijken. Wordt weer tijd voor een nieuwe wandeltocht ergens in de komende jaren. Geweldig land! GRtracker
  4. Zoals al gemeld hebben Belgie en Duitsland al goede kaarten op hun Geocaching sites. Oostenrijk en Zwitserland staan geplanned voor de Duitse site maar duurt al een behoorlijke tijd zonder dat er wat gebeurd. Mijn voorkeur gaat uit naar de Alpen en Oostenrijk in het bijzonder. Dus zolang de Duitse site deze nog niet heeft dan dit land.
  5. GRtracker

    Lopen met GPS

    Mijn Garmin Map 60CS hangt op (linker) schouderhoogte aan de belt clip die ik aan de schouderband van mijn rugzak heb bevestigd. Met een simpele handeling maak ik 'm los om even te kijken om 'm daarna weer vast te klikken. Ideaal, onder normale omstandigheden altijd ontvangst. Een tasje ter grootte van je GPS aan de schouderband bevestigd zou hetzelfde effect moeten hebben.
  6. GRtracker

    "Nudges"

    Ik heb nee gestemd. Ook ik breek m'n hoofd wel eens over een puzzle. Kom ik er echt niet uit, jammer dan . In dat geval is het dus een puzzle voor de echte die-hards. Ik gun hun de exclusiviteit waar ik niet aan kan tippen. GRtracker
  7. Perfect! Kan je met een halve meter sneeuw toch nog cachen.
  8. Ik heb Nee gestemd. In het land wordt van alles bedacht om files te voorkomen en wij creëeren vervolgens weer nieuwe. GRtracker
  9. Het lijkt me dat het magnetisch noorden slechts een beperkte houdbaarheidsdatum heeft. Per jaar veschuift immers het magnetisch noorden ten opzichte van het ware noorden. Ik zou dus kiezen voor het ware noorden. Hoe denken anderen erover?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...