Spring naar bijdragen

pirri

Leden
 • Aantal bijdragen

  86
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over pirri

 • Verjaardag 18-10-1955

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Vista C
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  Juni 2004

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Sinds een poosje kon je al via mapsource waypoints zichtbaar maken in Google Earth. Nu heb ik de laatste versie van Google Earth gedownload en die functie doet het niet meer! Hij schakelt alleen naar Google Earth maar geen waypoints. Snapt iemand dit?
 2. pirri

  GOOGLE EARTH

  Helaas is Oud-Beijerland gefotografeerd met een scherpe lage zon. Daardoor reflecties en harde schaduwen. Van mj mogen ze bij een bewolkte hemel nog eens langskomen.
 3. Ik vind het ook niet zo'n goed idee hoor, rookwaren in een cache. Rook het zelf lekker op!
 4. pirri

  gc-id

  Dan moet ik wel de cachernaam exact weten van Terrier op geocaching.com Ik kan wel een terrier vinden maar dat is een cacher uit Indiana (VS) <{POST_SNAPBACK}> Volgens mij " de Terriër "
 5. pirri

  gc-id

  Okay, maar hoe weet je dat? Ik wil ook het gc-id van de Terrier weten. Dat mag ik ook weten want we hokken al meer dan 30 jaar samen
 6. pirri

  gc-id

  Ik dacht dat dat een korte cijfer-reeksje was. In ieder geval bedankt!
 7. pirri

  gc-id

  Hoe kom ik erachter wat mijn persoonlijke geocaching id-nummer is?
 8. Wat ik nog echt mis is een lichte prikstok, die je in je rugzak kan. Nu heb ik er nog een 'nordic walking' geval.
 9. Pirri wenst Lotte en alle anderen veel geluk samen.
 10. Ik (Pirri=Harrie Vendeloo) net een paar dagen 50! Ik cache samen met Monique = Team de Terrier, maar die wil alles ook zelf doen. Samen apart dus! Ik ben ambtenaar bij Sport en Recreatie in Hoogvliet, en moet zorgen voor sportactiviteiten voor speciefieke doelgroepen (jongeren en 55+). Ik geef leiding aan vijf leuke jonge sportleiders. Ze noemen mij "Einstein" omdat ik altijd te laat naar de kapper ga. Erg naar mijn zin in Hoogvliet. Ik ben gaan geocachen door een tip van de scoutinggroep in Hoogvliet, waar ook Marcel, de starter van deze topic, in de leiding zit. Ik was altijd al op zoek naar kaarten en atlassen en kocht eens zomaar een gps. De Terrier vond het allemaal erg stom om te lopen met zo'n ding in een stad. Toen zij eenmaal van Geocaching had gehoord en de eerste, Fly Away, had gevonden is zij erg fanatiek geworden. Geocaching is eigenlijk het einige wat we allebei leuk vinden. Meestal cachen we in West-Brabant, maar gelukkig komen er in de Hoekse Waard en de andere Zuid-Hollandse eilanden nu ook meer caches. De mooiste cache vond ik de Wildertse Duintjes, Rozeven, de Quack en de Hollandse Biesbosch. Vorige week, in de Ardennen, vond ik High Deister ook erg mooi. Allemaal bij mooi weer uiteraard. Verder hou ik natuurlijk van bijna alle sporten. Ik verdeel mijn vrije tijd met cachen en sport op tv kijken. Ik kijk al uit naar de Olympiche Winterspelen. Ik woon in Oud Beijerland en vraag me allang af of ik hier ook niet een cache moet plaatsen. Maar ik wil een mooie, geen raper, en dat valt niet mee. Ik heb wel een idee, maar het gaat nog even duren.
 11. pirri

  Brandnetels

  Bij brandnetels groeit ook vaak hondsdraf; die kun er over wrijven, helpt echt
 12. Ik heb gisteren mijn vriendin (gc-id de terrier) een 60CS kado gegeven... Is dat een oplossing? Daqn heb je de leukste vriendin met de beste gps!
 13. Het weer is te slecht om te gaan cachen en de terrier is ziek. Binnenblijven achter de computer, cd van van Morrison op de achtergrond, ik ruik de pruttelende uiensoep en toen kwam ik dit tegen http://www.magnalox.net Ik heb net een paraglide vlucht gemaakt achter de computer. De echte vlucht is gemaakt en gelogd op basis van .GPX gegevens. Nog niet geschikt voor europeanen, maar hopelijk spoedig
 14. in tt5 kun je geluiden toevoegen aan je nuttige plaatsen, dus ook aan RD punten of geocaching-waypoints die je hebt toegevoegd in de benelux-map. ga naar " wijzig voorkeuren" dan "onderhoud nuttige plaatsen" dan"waarschuw als plaats nabij is" Als ik de parkeerplaats van een geocache-wandeling nader op 500 meter beginnen de kerkklokken te luiden. Slaat nergens op, wel leuk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...