Jump to content

Kangoo-team

Leden
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Kangoo-team

 • Rank
  Forum Newby

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Emap 76 S
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  8 jaar
 1. Hallo, Een tamelijk nieuw gebeuren in geocaching land zijn de "souvenirs". Inmiddels hebben we er een paar. Hierover hebben we een paar vragen welke niet op of door de Groundspeak site beantwoord worden. 1 Wie geeft aan welk "art/logo" voor een souvenir in aanmerking komt? 2 Hoe groot moet bijv. een regio betreffende de souvenir zijn, omdat ook events ervoor in aanmerking komen? 3 Bij wie kun je terecht om een souvenier aan te melden? 4 Moet het souvenir door een erkende kunstenaar zijn gemaakt? 5 Moet er een historische aangelegenheid ten grondslag liggen? 6 Dient het in aanmerking komen voor een souvenir aangevraagd te worden door (lokale) overheden, bijv. uit de hoek van afd. toerisme? Mogelijk zijn er cachers die hier serieus meer van weten. Geen gissingen dus maar duidelijke feiten. Groet van het Kangoo-Team
 2. Vandaag lekker op pad geweest, heel veel wandelaars hadden ook het nieuws gezien want we zijn diverse keren aangesproken in positieve zin toe men ons bezig zag met een GPS. Over de besnorde SBB woordvoerder alleen maan negetieve opmerkingen, gelukkig is het voor "Geocachende Nederlanders" niet zo positief uitgepakt in de publike opinie.
 3. Hoi, Hedenavond op het 6 uur journaal op NED.2 het onderwerp gezien en het hunters deel zag er keurig uit. Teleurgesteld ben ik echter wel door die reactie van SBB. Deze besnorde heer zag het nogal zwart betreffende de verstoring van de natuur. Geheel tegenstijdig met 99,9% van de caches die ik tot heden heb gezien, nl. goed beschreven, op de paden blijvend en de cache zelf zeer dicht bij het pad og weg, er is geen hunter die op goed geluk het terrein gaat omploegen omdat er mogelijk een cache ligt. Dit gaat nl. zeer gericht, ik trek de kennis van deze persoon dan ook in twijfel, heeft het zelf vast nog nooit gedaan, en ik meen zelfs dat er in Gelderland landschap beheerders zijn die een tiental GPS routes aanbied al dan niet met GPS huur, dit heeft zelfs TV Geldeland met beheerder erbij uitgezonden. Deze personen struinden wel dwars door de natuur, geheel in strijd met de cache mentaliteit en opzet.
×
×
 • Create New...