Spring naar bijdragen

willum

Leden
  • Aantal bijdragen

    31
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door willum geplaatst

  1. willum

    Cache lijsten

    Ik persoonlijk ben vaak op zoek naar Rond wandelingen in bos/duin van tussen de 5 en 10 km, en dan liefst een multi cache. Dus wat mij betreft.... Ja.
  2. willum

    Levensmoe

    Lijkt me trouwens een paar leuke plekken om gebruikte GPSen te zoeken !!
  3. Reintje, Vraagje... Is het mogelijk (of bestaat dat reeds, maar zie ik het niet) om bij een cache op de zoek pagina te selecteren of het een rondgang is of naar een ander punt ? Het verschil dus tussen een die weer bij het begin punt aankomt, of een die in een ander dorp (of zo) eidigd (of 'geeft niet' voor de mensen die dit niet belanrijk vinden. )
  4. willum

    Metaaldetector

    Weet iemand waar die 'Walk & Seek'te koop is? (die ik heb gevonden leveren niet buiten de U.S. )
  5. Kijk... en als je het nu ook wat warmer laat worden zijn we helemaal blij Zonder dollen... ziet er fantastisch uit Rein !
  6. willum

    Allround Wandelschoenen

    Er is bij de ANWB een actie van redelijke wandelschoenen (bevallen me prima)
  7. Okeee... Leuk... een kerstkadootje !!
  8. Nog vergeten te melden dat de mogelijkheid hier zal opduiken. Maar ik vind het zelf nogal een stoere optie, dus ik maak wel wat trammelant als het af is. Gho Rein, ga je nog trammelant maken ???
  9. Rustig afwachten. Ik heb dat nog niet gemaakt. Ik ben er wel mee bezig. Ok.. Ik wacht rustig af
  10. Ik heb deze boom nu doorgelezen, maar kan nog nergens vinden hoe ik kan zoeken op caches die te wandelen zijn en tot max 8 km gaan.. Zou iemand me uit de droom kunnen helpen om dit voor elkaar te krijgen ?
  11. Ok, bedankt voor het antwoord.. zal daar eens gaan zeuren (Opa wordt wat oud om lange wandelingen te maken, of het moet van cafe tot cafe gaan natuurlijk )
  12. Je kan dit instellen bij de cache-eigenschappen: TOPIC Groetjes Volgens mij kan ik daar alleen afstanden instellen van cache's die IK heb aangemaak.. of vergis ik me daar in ? zo ja... vertel me de volgende stap dan.. want ik kom daar niet verder.
  13. Even een opmerking van een beginner (echte beginner dus.. 2 maal StaatsBosbeheer wandeling 6-7 km). Ik vind inderdaad dat Geocaching echt te gek .... voorheen liepen mijn vrouw en ik altijd 'paaltjes' wandelingen, want we zijn beide zeer gehandicapt wat betreft orientatie (wij krijgen de gps van het ziekenfonds ). Wat ik echter mis bij Geocaching is de vermelding van een afstand.. 6-8 KM is voor ons toch wel zo'n beetje het maximum. En inderdaad.. het vinden van een Cach is voor ons niet echt belangrijk.. wel het wandelen op plaatsen waar we nooit zonder gps naar toe zouden gaan. Is er een manier om 'routes' te vinden waarbij de afstand vermeld wordt ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...