Spring naar bijdragen

tjong

Leden
  • Aantal bijdragen

    54
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    GPSMAP 76
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    2001
  1. tjong

    Tb Kwijt

    ff snel hier een postje. Ik ben eigenlijk geen beginner meer, maar al een tijd niet meer actief. Helaas kwam er weer een bericht dat er een TB van me is verdwenen. Dat is de laatste van 3 die ik ca 6 jaar geleden de wereld in stuurde. Ik heb een aantal cachers benaderd die de cache waarin de TB voor het laatst is gezien bezocht hebben. Degene die direct na het droppen van de TB de cache heeft bezocht (dartheide) reageert (nog) niet. En is ook al een paar maanden niet actief. Nu is mijn vraag: Is er een plek (in dit forum bv) waar ik een oproep kan doen of iemand deze cacher kent en evt aan kan spreken. Of is er een andere manier op zoiets aan te pakken?
  2. Weet je wat een golfbal kost? Nou ik wel en dat zou dan meteen een van de duurste goodies kunnen zijn die ik ooit ben tegen gekomen. Laatst gebruikte ik voor het eerst een kurketrekker die ik uit een van mijn eerst gevonden caches had gehaald. Zag er goed uit. Gelukkig ging hij stuk net na de eerste kurk en niet toen deze er nog in zat ;-)
  3. tjong

    uitdaging en ranglijsten

    winnen door niks te doen: http://idlerpg.mooose.com/index.php
  4. tjong

    sisters

    Wie wil bovenstaande locationless doen? (GC4226) Toen ik een postje had gedaan op het .com forum waren er meerdere reacties en ik kon maar 1 koppel maken. Er zitten er dus nog 2 te wachten! link
  5. tjong

    Externe antenne Garmin

    In de vorige auto had ik ook voorruitverwarming en altijd volle ontvangst. Dat kan het dus niet zijn. Wellicht heeft deze ruit een andere coating. Maar ook dat vind ik vreemd omdat ik in de vorige ook net een nieuwe voorruit had gekregen. Toch zal het wel zoiets zijn. En ontkom ik niet aan die externe antenne. Het mooiste lijkt mij toch iets in de auto en geen losse dingen er buiten.
  6. tjong

    Externe antenne Garmin

    Sinds woensdag een nieuwe auto. Hetzelfde model wel bijna 4 jaar jonger. Wat is er aan de hand? Midden voor de voorruit waar ik mijn Garmin GPSMAP 76 fijn in een standaardje heb staan heb ik bijna geen ontvangst meer. Dat was voorheen nooit een probleem. Nu alleen ontvangst helemaal aan de zijkant. Er is 1 ding waarom ik niet meteen gek werd en dat is dat er nu een navigatiesysteem in de auto zit. Helaas zijn daarvan de mogelijkheden wat minder dan mijn Garmin al is de routeplanner natuurlijk veel beter. Nu zat ik te denken aan een externe antenne voor het beestje. Zijn die dingen uitwisselbaar? M.a.w. kan ik bij een opvolger (stel dat het een garmin is) weer die externe antenne gebruiken? Iemand ervaring met zo'n ding? Is het een verbetering? Of juist niet? Gaat je batterijverbruik omhoog? Dat soort dingen. mazzel! Tjong
  7. tjong

    In het nieuws

    In de PZC stond laatst ook een stukje. Was dat al bekend? Satelliet wijst naar de schat Je kan je gratis registeren om te lezen. Ze hebben het o.a. over geocacher Pieter Walker en wat Zeeuwse caches.
  8. 1x per dag dus. Dus vandaag en morgen 1 zoekactie is 2 eurocent.... Dat schiet lekker op. (niet vergetende dat alle kleine beetjes helpen )
  9. Allemaal leuke ideeen, maar hebben we een plek die in aanmerking komt voor een earthcache in Nederland?
  10. Ik hou me ook aanbevolen voor een paar van die dingen. Ik heb al een goed idee waar ik dit prima voor kan gebruiken.
  11. Misschien iets makkelijker dan de Mont Blanc, maar toch niet eenvoudig. Alhoewel na mijn bezoek de cache al naar een iets makkelijker te bereiken plekje is verhuist. Crotty's Treasure
  12. Lijkt me duidelijk genoeg. wat me ook opvalt is dat cacher onwaarschijnlijk zelf nog geen cache gevonden heeft. En ook de 3 eerste bezoekers van "first dutch" lijken snel gestopt. Of zouden ze spijt hebben gehad van hun Nickname en opnieuw zijn begonnen?
  13. Zo, gelukkig weer thuis. Nog maar even rustig verder herstellen. En de strijd aan met de cholesterolletjes (de verkeerde dan he) groeten, Tjong
  14. tjong

    Mapsonic

    Wat bedoel je met GPSmuis? Is dat een overbelastingssyndroom wat je krijgt door teveel te geocachen? zoiets als een nintendo-duim? Nee, natuurlijk bedoel ik een GPSontvanger van het merk TOMTOM. Die je krijgt met zo'n totaal pakket (software+GPSontvanger + evt. zelfs een PDA) Dat je andere softwarepakketten ook samen werken met die ontvanger is dus duidelijk. Nu nog het beste pakket voor internationale routes.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...