Spring naar bijdragen

kroep loekies

Leden
  • Aantal bijdragen

    48
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door kroep loekies geplaatst

  1. ik log ze altijd... waarom eigenlijk niet? zo weten andere loggers en de eigenaar dat er of iets mis is met mij of met de cache
  2. kroep loekies

    English OK

    ik vind de interculturele inslag wel gezellig.. maar weest niet bang om wat sgreivfautten (mistakes) te maken, misschien een goede oefening voor je taalvaardigheid hier?
  3. we hopen ook vanuit Veendam dat je snel weer op de been bent. we zullen aan je denken en hopen dat je voor de feestdagen weer thuis bent. ennuh... bij welk ziekenhuis kunnen we binnenkort een nieuwe cache verwachten?
  4. onze naam is tot stand gekomen bij de geboorte van onze tweede zoon, 14 maand naar de eerste. op de voormalige werkplek van mijn man in het noordelijke gedeelte van nederland, vroeg iemand, komm dr nog meer kroep loekies? die naam is mij blijven hangen en is onze vast nickname geworden. onze achternaam is Luik
  5. kroep loekies

    Animo

    ha, wij Veendammers doen natuurlijk ook mee wij zoeken van drenthe tot aan de zee van ter apel tot aan het friese land zo is het noorden weer extra bemand
  6. jullie lijken allemaal erg enthousiast over dit programma. maar is het alleen voor een GPS in de auto of ook voor hand GPS. mijn vraag is heel simpel, wat heb ik er aan?
  7. en nu nog onder de orginele naam....
  8. thanx reeds gedaan.... uh nog iemand ie mijn download vraag kan beantwoorden.... de vraag was hoe? welke programma? enz?
  9. oh ik concludeer dat nergens uit hoor, ik stelde een vraag, en ga natuurlijk diep over je antwoord na denken. op het moment snap ik er nog helemaal niets van maar dat wordt me vanzelf duidelijk. hoop ik dan maar. ik heb nu al geleerd dat ik dus rekening moet houden met de hoek tussen verschillende WP`s... over wegen betekent dit volgens mij dat hoewel een cache dicht bij de straat kan liggen, ik dankzij die hoek enorm ver moet gaan lopen omdat ik het vanaf de andere kant moet gaan benaderen. dacht ik...
  10. dus een route aanmaken uit meerdere stappen is niet handig voor geocaching? begrijp ik dat goed? dus steeds nieuw GOTO routes maken? of is mijn apparaat- keuze niet goed?
  11. 2 vraagjes: ik voer alles met de hand in, nu zie ik dat je ook kunt downloaden, maar helaas, ik begrijp niet helemaal hoe. ik heb een kabel aan m`n computer en een sportrak pro en die passen in elkaar, zover ben ik. ik klik op het download pictogram en dan krijg ik een beeldscherm met allemaal keuzes.... en dan gaat bij mij het licht uit ... help,... wat nu? daarnaast heb ik nog een vraag, gisteren had ik mijn eerste route uitgestippelt. 4 etappes, maar toen ik 1 km in de buurt kwam van cache 1 knippert hij over naar etappe 2. ik een paar meter terug rijden maar hij knippert niet meer terug. naar een heleboel gehannis met dat ding had ik een goto route naar punt 1, daarna heb ik mijn route weer aangezet en konden we verder. dit alles had zo lang geduurt dat we geen zin meer hadden. .. vanavond willen we het nog eens proberen. maaruh... dit kan vast makkelijker.. wie kan me helpen? m`n handleiding niet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...