Jump to content

joris

Leden
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About joris

 • Rank
  Normale Poster
 • Birthday 04/25/1962

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPS 72
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  September 2003

Contact Methods

 • MSN
  team_joris
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Voorne-Putten
 1. Dan snap je het dus blijkbaar toch niet. Jou IP ban bij gc.com en het niet kunnen inloggen aldaar heeft niks, maar ook echt niks te maken met gc.nl. Dan kun je het voor jou gemak wel als een geheel zien, maar dat is echt niet zo.
 2. Volgens mij werkt het sinds vanmiddag weer. Ik krijg weer foto's in de RSS feed en ook die smilies zijn er weer.
 3. joris

  Handleiding

  Handleiding voor de GPS 12 kun je hier op de Garmin site vinden. Als het om een handleiding over geocachen gaat kijk dan eens naar het mooie verhaal van Kapitein Haak: De Kunst van het vinden. Veel plezier met de GPS (en uiteraard met het cachen).
 4. Vandaag 'Eigen Tijd', de tijdschrift van PGGM, op de deurmat gehad. En wat mochten wij lezen? Een artikel over 'Wandelen anno 2006'. In dit artikel ook een stukje over GPS wandelen en geocachen. 'Iemand verstopt op een bijzondere plaats een doos met daarin een logboek en een paar kleine caches (schatten). Met een GPS worden dan die coordinaten van de schuilplaats bepaald en op internet gezet.' Waar heb ik dit toch al eerder gelezen...? Ach ja, onderaan dan ook nog een link naar www.geocaching.nl.
 5. Andere layout? Nee hoor, bij mij lijkt het op een heel normale cache pagina, niks mis mee. Dus toch jou PC?
 6. Gewoon optie 'Archief' gebruiken. Hier kun je nu kiezen welke mails gearchiveerd moeten worden, deze worden vervolgens als een groot bestand aan jou standaard email adres opgestuurd.
 7. Tja, wat moet ik hier nu over zeggen. Ik hou nu al niet zo van locationless caches, maar om nu alle McDonalds, Burger Kings of iets dergelijks te bezoeken ivm geocaching...
 8. Vandaag een brief gehad van de ANWB met de mededeling dat ik als Engin klant gratis Navigon 5 (incl. Benelux kaarten) krijg. Dus ik ben blij dat ik toch nog niet eerder bestelt had.
 9. Wij willen het (vanuit Den Briel) ook wel doen. Dit is trouwens onze tweede cache die wij ooit gedaan hebben. En wij hebben er nog steeds leuke herinneringen aan.
 10. Die idee met die bonuscaches vondt ik maar niks, maar een 60C winnen had ik wel leuk gevonden. Dus net thuis van een mooi 1 april feest in Den Briel toch nog ff checken, maar helaas, ook voor team joris geen nieuwe GPS. Dus morgen toch maar weer met die oude trouwe 72 op pad.
 11. En dat is juist precies de reden dat ik in ieder geval het nut totaal mis van dit nieuw initiatief. De vele discussies over punten scoren met micros kan iedereen zich herinneren, maar blijkbaar gaat het toch om de punten en niet om het geocache plezier <{POST_SNAPBACK}> idd. Ik zie dus de nut ook niet echt in.
 12. Het heeft eventjes geduurd, maar hier kun je een nieuwe versie POIs voor Engin (21-06-05) vinden.
 13. Nee, helaas kun je dat in Engin niet. Maar het boven al genoemde programma POI Integration Manager V 1.0 biet hier uitkomst. Mbv dit programma kun je coords als 'Points of Interest' aanmaken en vervolgens in Engin gebruiken. Dus geen invoeren als op een gewone GPS, ietsje moeilijker, maar kan op die manier wel. (Trouwens vanavond een bijgewerkte versie - 03-01-2005 - van het NLGEO POI file voor Engin hier neergezet.)
×
×
 • Create New...