Spring naar bijdragen

JandeBeHanger

Leden
 • Aantal bijdragen

  1372
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

6 Neutraal

Over JandeBeHanger

 • Verjaardag 22-04-1959

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Geko 201, Quest, 60Cx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  1998
 • Lengtegraad
  52
 • Breedtegraad
  6.5
 • Twitter
  jldbnl

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Oranjebond

Recente profielbezoeken

2342 profielweergaven
 1. Er is op 6 augustus een nieuwe versie van de Open Fiets Map Europe verschenen: http://www.openfietsmap.nl/downloads/europe
 2. JandeBeHanger

  Cache Naar Gps Zenden.

  Probeer eens PaleMoon, de kernel van FireFox, maar dan zonder overbodig geneuzel.
 3. Kijk dan hier maar eens: http://www.openfietsmap.nl/downloads/europe Geweldige kaarten!
 4. JandeBeHanger

  Gezocht Garmin 60 Cx Of Csx

  Pff, mijn 60Cx heeft harde jaren meegemaakt op de Janssen Impress, draait nu weer een seizoen mee op de wielerbaan bij de http://scheuvelloper.nl/ op de Sensa Umbria Tiagra 10x3 White . De kast vertoont wel wat slijtage, net als de rijder. Wel op beide fietsen een ram mount, er hangt een prijskaartje aan, maar je krijgt er ook wat voor. Pff
 5. Jammer,ik heb 20 setjes van 2 Eneloops in gebruik, allemaal per set van 2 genummerd en ik vind ze geweldig tov de vorige accuus die in gebruik had. De Eneloops worden voor de gpsr 60Cx, kamera Fuji S9600 en voor mijn Arduino's gebruikt.
 6. Als eens gehad dat iemand aan het zoeken was, z'n BMW auto stond aan de kant te ronken en dat ik kwam aanrijden op m'n racefiets. Cache gepakt, logrol ingevuld, weer verstopt en die auto cacher was nog steeds aan het zoeken toen ik weg fietste op zoek naar de volgende cache.
 7. JandeBeHanger

  Etiquette Vraag

  Ik zeg nee! Zeker als je met iemand te maken hebt als die voormalige moddereter en daar goedkeurder bij GC Dan is het heel slim als je een andere forum naam hebt als de team naam waaronder je geocaches zoekt. Ik heb dat toen verkeerd gedaan, helaas.
 8. Ik denk dat toch maar eens een voortuin cache moet maken met de naam TB en coin gevangenis
 9. Geocaches gaat prima met een Geko 101, ik heb in het verleden een Geko 201 gebruikt. Echter waar je met de 201 een data kabel kunt gebruiken om de caches in te voeren moet dit met de 101 handmatig gebeuren. Voor geocaching is het gbruikelijk om de kaartdatum op WGS84 tr zetten en het GRID op Lat/Lon Hddd°mm.mmm'. De Geko is eliswaar iets gedateerd, haalt de nauwkeurigheid niet van de nieuwere modelen, maar is desondanks leuk voor een beginner.
 10. Beetje onzin, het puntje scoor je voor het de eerste keer loggen van een unieke cache. Bij het 2e keer bezoeken van een TB hotel behoor je wel een note achter te laten dat de gevaangen zijn bevrijd bij een aktie van het TB bevrijdingsfront.
 11. JandeBeHanger

  Waterputje Te Koop

  Hoe zit dat? Wordt die put gespoten? De keileemlaag zit hier op 5m.
 12. Je kunt die open source mappen zo op je sd kaart zetten met je kaartlezer, dat gaat ff wat sneller dan naar de gpsr sturen. M'n netbookje heeft zo'n sd kaartlezer en dan is 4 gb aan kaarten zo weg gezet. ff de zooi binnen halen op http://www.openfietsmap.nl/ want dat duurt toch weer langer dan het wegschrijven op sd kaart. Ga niet pochen over de snelheid van je glasvezel, want je zuigt toch weer bij Sikko. Als het binnen is, kun je genieten van een fietskaart van midden Zweden tot aan Marokko. Voldoende kaart om de trainingrondjes op zondag morgen net ff wat verder weg te zetten. Genieten als je met fiets en de fietskaart op de gpsr onderweg bent en je ziet gegeven moment onderweg een bord met Kopenhagen 106 km.
 13. Die OpenFietsMap Benelux is aardig, echter er is ook zoiets van Europe Open fietsmap.. Niks geen gefriemel van betalen voor kaarten waar net een slootje meer op staat.
 14. Met de {b]"S"{/b] wordt sensor bedoelt, maw het magnetisch kompas en de barometrische hoogte meter. Bedenk wel dat deze sensoren extra stroom kosten, dwz de accuus gaan minder lang mee. Ik fiets rond met een 60Cx in een Ram mount, ik heb geen moment spijt gehad van de afwezigheid van die sensoren, ik rij altijd strak af op de cache. Een magnetisch kompas is meer voor mensen met de honden aan een lange looplijn die ter plaatse al wwer de weg kwijt zijn.
 15. Ik heb inmiddels 8 van die dingen. Hoe ik er aan kom weet ik niet, laat staan dat ik weet hoe ik er af kom
×
×
 • Nieuwe aanmaken...