Spring naar bijdragen

Henk Breur

Leden
 • Aantal bijdragen

  3
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  GPS
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  1 week

Profile Information

 • Woonplaats
  Lisse
 1. Goedemiddag, Het is mij gelukt om een pocket query te maken van geocaches bij mij in de buurt. Deze zijn alle in GSAK gezet. Als ik die caches wil verzenden naar mijn GPS, Garmin GPSMAP 60 CSx, dan komen die in de map "Waypoints" terecht in plaats van de map "Geocache". Van de caches zijn dan (in 1e instantie) de codes te zien en niet de namen. Wat mij dan verder nog opvalt, is dat het gpsapparaat nogal afwijkt van de plaats waar de cache is verstopt. Soms meer dan 10 meter ondanks een uitstekende satelietverbinding. De smartphone van mijn vrouw is nauwkeuriger en dat kan toch niet de bedoeling zijn. Komt die afwijking omdat de info onder Waypoints staat i.p.v. Geocache? Alvast bedankt voor de reacties en hulp.
 2. Henk Breur

  Kaarten Voor Etrex20

  Beste wij-twee, De aanwijzingen heb ik opgevolgd en heb de kaart kunnen downloaden. Heel hartelijk dank voor de duidelijke en snelle beschrijving. Ook DeBoer en Heracross hartelijk dank voor de adviezen. Het is prettig te constateren dat je via het forum goede tips en oplossingen krijgt van de ervaren geocachers. Nogmaals dank.
 3. Ik ben een nieuw lid en onervaren in geocaching. In Nederland heb ik de Etrex20 gekocht. Ik heb deze meegenomen naar Frankrijk omdat ik daar een tijd verblijf . Het laden van geocaches gaat goed, maar ik krijg er geen kaart bij te zien, wat ik ook probeer. Moet ik een kaart kopen omdat ik in Frankrijk zit of zit die al gewoon in de Etrex20? Zo ja, hoe werkt dat dan cq wat moet ik doen om die kaart tevoorschijn te toveren. Nu krijg ik alleen de cache, de pijl(en) en de lijn te zien. De achtergrond is geheel wit. Alvast mijn hartelijke dank voor uw reactie.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...