Spring naar bijdragen

GeoGorkum

Leden
 • Aantal bijdragen

  217
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Oregon 550 en 700
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  juni 2004
 • Twitter
  http://twitter.com/FenP

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Team
 • Woonplaats
  Gorinchem
 • Interesse
  Geocaching natuurlijk!!
 1. Dat is ook het beeld dat als eerste bij mij opkomt: Koos als schipper op het bootje toen ik samen met Astrid van TeamTobi naar het Oude stompen event ging. Verder kennen we Koos idd al zo lang als dat wij geocachen. Zijn naam kwam overal wel eens voorbij. Rust zacht Koos....
 2. Onze Fortes Creantur Fortibus cache heeft ook een huiskamervraag, maar dateert van aug. 2004. Bij mijn weten waren er toen nog geen mysterie icoontjes en is het dus (nog steeds) een multi-cache. Ach tegenwoordig heeft iedereen een smartfoon en is het antwoord ook daarop snel gevonden. Bovendien is het oplossen van deze vraag niet nodig om toch aan de route te kunnen beginnen.
 3. Ga dit eens proberen. Zojuist besteld bij Superpet!
 4. GeoGorkum

  Geen Mail

  Heb eigen mailserver, duseh..... neuh ;-)
 5. GeoGorkum

  Geen Mail

  Misschien even ter verduidelijking: in ons geval gaat 't om de foundlogs van onze eigen caches. Dus het mailtje dat we normaal gesproken ontvingen als een cacher een foundlog schreef. Maar nu je 't zegt: ook de mailtjes met aankondigingen van nieuwe caches in de buurt heb ik al even niet meer gezien. Iemand enig idee?
 6. GeoGorkum

  Geen Mail

  Zie dat bovenstaande berichtgeving al van enige tijd terug is, maar wij hebben sinds langere tijd ook al geen mailtjes meer ontvangen. Iemand enig idee hoe of wat er aan de hand is?
 7. Heb er nu al zin in! Wanneer is het? Kan ik al een datum vierkant vastleggen zodat er niks in de weg kan komen, want ook deze meeting willen we niet laten ontgaan
 8. We zien op de eventpagina ook een (schaamteloze) reclame voor een niet nader te noemen kleur busje maar van ons mag je! Tot zondag Willem, dan drinken we samen een glaasje of dat vinden we ook lekker
 9. Dan doen wij ook schaamteloos mee Heb je na het event van morgen de 'smaak te pakken'? Kom dan naar het Poffertjes Event! Dit jaar alweer de 8e editie en we hopen dan ook weer veel oude maar ook nieuwe bekenden te mogen verwelkomen en natuurlijk: veel kinderen! De nadruk ligt bij het Poffertjes Event nl. niet op het maken van nieuwe caches maar vooral op het plezier van kinderen die soms wel eens vergeten worden tijdens geocaching events. Zo zijn er elk jaar zaken te vinden als luchtkussens, schminken en een kindercache, maar ook popcorn, slush puppie en natuurlijk heel veel poffertjes! De volwassen geocacher komt overigens ook meer dan voldoende aan bod; in de omgeving van Arnhem liggen vele fraaie caches. Neem echter wel zelf cache uitdraaien mee, want die zijn niet voorradig op het terrein. namens de organisatie, Team GeoGorkum
 10. Is Robje64 ook in te huren als poffertjesbakker? Zie deze link Groetjes, Team GeoGorkum
 11. GeoGorkum

  D3Zusjes

  @de drie wijzen: hebben jullie het boek al uit en de cache(s) gelopen? Zo ja, dan wil ik het boekje graag van je overnemen... voor wènug ;-) Als anderen 't boek nog ergens op de plank hebben liggen en er niets meer mee doen, dan hou ik me dus aanbevolen voor overname.
 12. Diezelfde URL Geen GPS-signaal geeft nu dit als oorzaak: Bijgewerkt 03/04/2012 10:00: Wij hebben de hoofdoorzaak gevonden waarom sommige van onze producten geen GPS-positie verkrijgen sinds 31 maart. Het probleem wordt veroorzaakt door een ‘leap year’(schrikkeljaar) bug in de software van de GPS-ontvanger. Er wordt hard gewerkt aan een permanente oplossing die wij beschikbaar zullen maken op onze website in de vorm van een software fix. Meer informatie volgt later vandaag. 't is dat 't geen 1 april meer is anders zou ik denken aan een geslaagde grap!
 13. GeoGorkum

  Account Mail Problemen

  Beste Dagger38, Wanneer je een trackable (TB of coin) activeert en in de wijde wereld vrijlaat, dan dien je je ervan bewust te zijn dat deze zoek kan raken. Op dit forum komt dit onderwerp regelmatig terug en, om de woorden van een wijze mevrouw aan te halen "wanneer je een trackable op reis stuurt dien je deze eigenlijk meteen als verloren te beschouwen". Het is triest, maar het is helaas niet anders. De acties die je al hebt ondernomen zijn eigenijk de enige die ik me ook kan bedenken. Hou er wel rekening mee dat niet iedereen (raar maar waar) dagelijks zijn/haar e-mail leest en er (nog vreemder) niet direct op reageert. Voordat de trackables in je inventory werden gedisplayed heb ik ooit heel lang met een coin in m'n rugzak rondgelopen, niet wetende dat die er nog in zat totdat ik een mailtje van de eigenaar kreeg. Direct geantwoord en de coin snel in onze eigen cache gedropped (die was 't dichtste bij)! Sindsdien heb ik een speciaal zakje in mijn rugzak waar alle TBs en coins in gaan die ik onderweg oppik. Hierdoor zie ik meteen of er nog wat is achtergebleven en kan ik er geen meer over 't hoofd zien. Ik zou het nog even aankijken en er na verloop van tijd nog eens een mailtje aan wagen. Zeker als je ziet dat degene die jouw TB/coin in bezit heeft, ondertussen wel caches heeft gelopen en gelogged. Dan nog is 't geen garantie dat je een antwoord krijgt. We blijven tenslotte allemaal mensen. Suc6! Groeten, Team GeoGorkum Oh om terug te komen op je vraag: ik heb niet 't idee dat geocachers niet meer worden bereikt via het door hun ingestelde mailadres en/of via hun profiel, maar wellicht hebben anderen soortgelijke ervaringen?
 14. CO heeft zelf dan ook al 2 founds op zijn naam!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...