Jump to content

corina

Leden
 • Content Count

  165
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by corina

 1. Tja jullie hebben helemaal gelijk natuurlijk. Een vogelhuisje hoort dicht te zijn. Ik heb toen nog wel in het logje gezet dat er vogeltjes in zaten maar ik heb er eigenlijk niet aan gedacht om een melding aan de revieuwer te doen. Maar ik zal het de volgende keer zeker doen.
 2. Ik heb ooit eens een cache gedaan waar een wp in een vogelhuisje zat. Toen ik het vogelhuisje open maakte keken er een paar kleine vogeltjes ons aan. Huisje snel dicht gedaan en een mailtje naar de CO gestuurd. Maar die heeft daar toen niets mee gedaan.
 3. Moeilijk hoor er zijn heel veel dingen die een cache een goede cache kunnen maken. Wij houden erg van caches met fysieke wp's en/of puzzels onderweg. Ook vinden we het fijn om in een mooi natuurgebied te wandelen. Maar ook een gewone traditionele die een mooi plekje laat zien waar we anders nooit zouden komen kan een cache bijzonder maken. Een bijzondere creatie is ook altijd leuk. De grote vinden we niet zo belangrijk hoewel ik niet erg van nano's houdt. Toen we net begonnen vonden we de grote weer wel belangrijk want toen wilden we graag een cache met ruilspullen voor onze dochter. Maar die is inmiddels 12 en krijgt steeds minder interesse in de ruilspullen.
 4. Ik denk dat je TB niet in je inventaris staat. Als het goed is moet je op je pagina van je TB eerst op Move To Inventory klikken. Dan kan je hem pas in een cache droppen. Dacht ik.
 5. Bij welke cache hoort trouwens jouw banner: Ik heb World of Warcraft uitgespeeld? Mijn man was een tijd lang fervent WoW speler. Dus ben benieuwd welke cache hier bij hoort. Heb al wel gezocht, maar blijkbaar niet goed goed, want kan de cache niet vinden ... Deze Banner hoort bij een serie uit Spijkenisse. (GC2RAC6) Maar helaas is deze serie al gearchiveerd. De Bookmark ga ik zeker in de gaten houden.
 6. Wij vinden ook Multi's met tussenpunten het leukst. The Game is inderdaad erg leuk. Verder vonden wij deze erg leuk. Het pad der 7 zonden GC22W75 Oud Hollands ganzenbord GC1Q43D Dieven maken grote buit in lab GC2PRC8 Strooptocht Rheezerveld GC2X5V8 De schat van Schenkensheul GC11RCB De caches van Het Zwolse Bos GC1R5E4 Bokitoproof GC184C9 Vechtvallei GC2A211 Eiland in de Maas GC212DD Wat ook vaak helpt is om te zoeken naar caches met veel Favo punten. Caches met veel fysieke punten onderweg krijgen vaak een hoop favo punten.
 7. Sorry voor de late reactie Als ik het kaartje in mijn PC stopt (via USB) en ik hem wil openen krijg ik het volgende: Plaats een schijf of ander geschikt medium in verwisselbare schijf. Dus ik ben bang dat het kaartje inderdaad is beschadigd. Ik weet niet hoe want ik haal hem nooit uit mijn GPS en heb er ook verder niets mee gedaan.
 8. Ik heb een Dakota 20 met daarin een onroute wandelkaart op sd kaartje. Ik gebruik dit kaartje nu ongeveer anderhalf jaar. Maar sinds vandaag kan mijn GPS hem niet meer vinden als ik mijn GPS aanzet heeft hij alleen nog maar de basiskaart. Ook als ik de GPS op de computer aan sluit vind hij geen onroute kaart. Ook heb ik het sd kaartje uit mijn GPS gehaald en via een USB in de computer gedaan maar ook dan wordt er geen onroute kaartje gevonden. Kan deze kaart ineens van mijn SD kaartje verdwenen zijn? En weet iemand of ik dat nog goed krijg of zal ik een nieuw kaartje moeten aanschaffen?
 9. Hallo De cache zelf heb ik nog nooit gedaan maar aan de sterretjes aan de bovenkant van de cache pagina kan je de moeilijkheid zien. Deze heeft zowel voor moeilijkheid als voor terrein 4 sterren dus waarschijnlijk is hij vrij lastig. Misschien kan je de legger even een mailtje sturen met de vraag wat je allemaal kan verwachten bij deze cache.
 10. Kan het niet komen omdat je steeds op een andere pc inlogd? Als ik een keer op een andere pc inlog moe ik daarna thuis ook weer opnieuw inloggen.
 11. Ik gebruik de Beta maps al een tijdje. Ik vind ze fijner omdat de normale kaart bij mij regelmatig vastloopt als ik hem per ongeluk te ver uit zoemt. De Beta maps doet dat niet. Ik vond het beeld ook te smal. Maar met control en het wieltje van je muis kan je hem weer breder maken.
 12. Ha ha ik geef het op je heb nu een log binnen als je wilt weten waar de rest van de logjes blijven (want we hebben er echt wel meer dan 1 uit jullie serie gedaan) die loggen we dus morgen.
 13. oke bedankt ik log altijd het liefst op dezelfde dag maar ik denk dat ik inderdaad morgen maar even verder gaat.
 14. Ik heb vandaag 12 caches gevonden en ik probeer ze momenteel te loggen. Maar elke pagina van Geocaching.com hebben wel 5 minuten nodig om te laden. Zo ben ik wel een poosje bezig. Eerst pagina van de cache opzoeken 5 min wachten dan klik ik op log your visit weer 5 min wachten. Dan moet ik op found ik klikken weer 5 min wachten vervolgens tik ik mijn verhaal weer wachten. Zo ben ik de hele avond bezig om mijn caches te loggen. Is er een storing of ligt het aan mijn computer. Pagina's buiten geocaching.com laden gewoon. Ook op dit forum geen probleem
 15. Mijn cache naam is Fam Hartkamp. Voor zover ik weet heb ik niets dubbel gelogd maar ik zal het vanavond nog eens controleren. Verder log ik ook nooit mijn eigen caches.
 16. Ik heb er nu 9 uitgereikt en heb er nog 8 over. Ik heb dit nog effe nageteld op de lijst van mijn favoriten.
 17. Ondertussen ben ik premium member en kan ik de functie favorites gebruiken. Toch heb ik nog een vraagje. Volgens de teller heb ik 190 caches gelogd. En toch kan ik maar 17 favorites uit delen. Je krijgt ze toch voor elke 10 caches? Weet iemand hoe dit kan?
 18. Het was zeker heerlijk weer. Wij zijn vanmorgen naar kijkduin gereden waar we de 10 KM gelopen hebben. Daarna hebben we nog 3 traditionele gelogd die in de buurt lagen. Een heerlijke dag met als enig minpuntje dat we hoorden dat onze eigen cache opengebroken en geropt is.
 19. corina

  Goud

  Ha Ha hier was vanacht een heuse wedstrijd. Er was vanacht een complete serie online gekomen en die zijn allemaal meerdere malen gelogd. Ook mijn eigen cache kwam s'nachts online en is toen midden in de nacht gelogd. Somige teams gaan dus heel ver voor goud.
 20. Hij is inmiddels online. Zag ik.
 21. Take A kid geocaching.
 22. Ik heb het ook gelezen. Maar ik kan hem ook verder nuet vinden. Ik bwn ook geintreseerd ik denk dat mijn dochter dit erg leuk gaat vinden.
 23. Dat zou ze wel heel erg leuk vinden. We hebben zelf ook wel wat spullen maar niet zo veel. We weten nog niet precies wanneer ze haar spreekbeurt gaat houden hij was eigenlijk op 5 april maar op dit moment heeft ze haar pols gebroken en ze heeft vanmiddag met de juf afgesproken dat haar spreekbeurt wordt uitgesteld tot ze uit het gips is.
 24. Bedankt voor de link. Een erg mooie presentatie. Wel fijn dat mijn dochter zo een voorbeeld heeft. Dat filmpje is ook erg leuk gemaakt dat is een heel goed idee
 25. Oke bedankt voor de antwoorden. Mijn dochter kan dit nu verwerken in haar spreekbeurt. Het is overigens zeker niet de bedoeling dat ze met de klas een bestaande cache gaat lopen. De bedoeling was om een kleine multi door de wijk (om de school heen) te maken) maar dat vond de juf niet goed helaas.Nu moet ze dus een super kleine multi op het schoolplein gaan maken. Of gewoon een traditionele. Weet iemand ook hoeveel caches de iemand gevonden heeft. (De persoon met de meest gevonden caches)
×
×
 • Create New...