Spring naar bijdragen

Tim

Leden
 • Aantal bijdragen

  42
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Tim

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 23-08-1958

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Colorado 300
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  1 april 2009

Contact Methods

 • MSN
  rkkvbd5901@hotmail.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  N52'13.063 E5'17.598
 • Interesse
  Geo coins, mensen, lezen en ach zoveel meer
 1. Tim

  Waar komt je forumnaam vandaan?

  Tim is gewoon een naam die vroeger voor mij gebruikt werd omdat we 3 theo's op het werk hadden, Tim is het eerste stukje van mijn achternaam.
 2. Tim

  banner in profile

  ik heb een vraagje... ik heb rondje brandweer afgerond en kreeg daardoor een banner, die echter niet werkt op .nl... dit is de banner.... <a href="http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GCVPZM"><img src="http://i426.photobucket.com/albums/pp347/jolandahoukes75/brandweerbannerklein01.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a> iemand een oplossing?
 3. Tim

  Geocaching.com ligt plat

  ik kijk ook altijd eerst even hier voordat ik weer begin te schelden op Z*GGO (geen reclame maken) ik vind het prettig dat we dit doen, en weet je het is zo makkelijk als je je er aan stoort? sla dan dit stukje over.... easy peasy Greetz Theo Dribbels Tribe
 4. Ik lees dit topic, en heb als mening dat als iedereen maar doet wat ie wil, het geen goede ontwikkeling is voor het cachen. MI is een standaard het beste. En ach via welke site? Als er meerdere sites zijn dan kijk je erop en spreekt het aan of niet... that's the question. Gewoon niet verbitteren, haal je schouders op en laten we van .nl levendig houden. kwaliteit is belangrijk!
 5. Tim

  Complimenten

  zeker mee eens, en het geeft ook een blikje achter de schermen, de mensen die je eigenlijk niet ziet, maar wel dit alles mogelijk maken. Ik vind het toppie hoor
 6. Inderdaad is dat DE oplossing... ik had m zelf ook nog niet gevonden en zat te broeien op een oplossing... Het forum is zo bijna zelfoplossend. Bedankt
 7. Tim

  Nieuwe Topokaart

  Ik heb het draaien op een apart mem kaartje van 2 gig in de Colorado. gisteren heb ik colorado in de auto gehangen... en de top op hoogste detail laten meedraien. Beetje schokkerig werd t geheel wel boven de 50 km/u. maar... t ging wel. Op de snelweg met 120km/u kon ie t niet meer bijwerken... Goh wat een tegenvaller Maar zonder gekheid, ik heb er geen enkel probleem mee. Routering ga ik dit weekend uitproberen. wordt dus vervolgd!
 8. Tim

  Need Maintance Loggen

  hmmmm Ik dacht juist dat we wel duidelijk waren, soms op t lompe af... Maar ja, iedereen gaat er toch op zijn eigen manier mee om. Ik zei al eerder dat ik er zuinig mee omspring, ook omdat ik iemand niet wilde vastnagelen. Gelukkig valt dat allemaal mee. Ben ook wel happy te lezen dat het niet meteen doorgemeld wordt. Zo zie je dat je als newby ook of juist op het forum wijzer wordt!
 9. tja, het kan ook zonder, dan pak je een stafkaart en teken je de coordinaatlijnen uit Toppie toch, beter dan bakeliet kan niet. Natuurlijk maakt men nu gebruik van de techniek van nu. Dus waas en nieuwe chipsetjes en topo kaarten... waarom ook niet Niet alle uitdaging zit in het 50 caches scoren. Ook het onopvallend loggen; cito; coins bekijken en heerlijk lang met vrienden over de hobby, sport kleppen. Het geheel maakt toch dat we het leuk hebben? Beetje cynisme is leuk maar hopen dat mensen er weer mee kappen omdat er een sateliet uit gaat vallen... en als je graag met een afwijking werkt moet je even kijken op intenet, daar staan best nog wat oudjes te koop....
 10. Tim

  Need Maintance Loggen

  Ik ben blij dit te lezen, ik wil geen mensen aan het kruis nagelen. Als ik terugkijk / lees dan zie ik ook opmerkingen van ik lees de logs nooit. Is datals eigenaar? ben je fout bezig... denk ik. Als geocacher, ik lees ze pas als ik de cache gevonden heb, wil geen extra hints die toch regelmatig in de logs staan.
 11. Tim

  Nieuwe Moderator

  succes met het aanmodderen...
 12. Tim

  Kano Te Koop

  ook snel tevreden, gewoon zo'n overheerlijke kano... gouden noot, je breekt je tanden erop stuk
 13. Tim

  Donateur van Geocaching.nl

  Dank jullie ik heb dus een mailtje gestuurd en de betreffende relevante informatie bekeken. Mijn fout dus. Ik had het gestord onder de GC naam en niet onder de forumnaam. Nu mailtje/ticket aangemaakt en ik neem aan dat het nu in orde gaat komen. Draadje kan dicht denk ik!
 14. Tim

  Donateur van Geocaching.nl

  Al enige tijd heb ik aangegeven donateur te willen zijn, ik heb het bedrag overgemaakt naar de bekende rekening... en toen werd het stil. Bij mijn naam is niks veranderd... Wat is normaal? Hoe snel gaat het? en bij wie moet ik anders aan de bel trekken? bedankt voor jullie reacties alvast
 15. Jammer jammer jammer! We hadden m net in de planning staan, en een hele route uitgezet samen met een ander team. Nu maar even kijken of we het voor de sluiting nog kunnen doen! Succes en respect voor je beslissing!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...