Spring naar bijdragen

GeoVio

Leden
 • Aantal bijdragen

  95
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door GeoVio geplaatst

 1. GeoVio

  Projectie Uitvoeren

  Kan je aangeven welke stappen je hebt gedaan?
 2. GeoVio

  Kaart Blijft Grijs

  Misschien op je werk werken en geocache zaken niet op je werk, maar in een internetcafe? Maar dat zal wel een open deur zijn....
 3. GeoVio

  "losse" Caches Laden In Gsak

  Geweldig!! Hartelijk dank voor je snelle reactie. En een andere vraag van mij hoe vind je deze info zo snel, of weet je dit gewoon?
 4. Beste medecachers, Ik kom ergens niet uit en ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. Ik heb een lijst met caches en die wil ik inladen (zichtbaar maken) in GSAK. Maar nu is mijn vraag hoe. Als ik in GSAK kijk dan zie ik de opties om de bestanden te importeren, maar die bestanden moeten eindigen op .gpx of .loc. Dat zou al helpen als ik wist hoe ik van een lijst met caches zo'n bestand kan maken. Het overzicht wat ik nu heb is een hele lijst met caches, lees de GC-codes en die wil ik in een keer inladen in GSAK. Wie weet wat de handigste manier is? Ik hoop dat iemand mij kan helpen! Alvast bedankt GeoVio
 5. GeoVio

  Gevonden

  Zeer goed om het hier ook te vermelden! als het mij betreft dan had ik het in het AD niet gelezen maar hier wel. Ik hoop dat de GPS bij de eigenaar terugkomt. Ook goed voor de melder!
 6. Ik ben niet de juiste persoon om dat te beantwoorden. Ik vind het leuker om zelf de dingen (waaronder caches) zelf uit te zoeken. Je hebt schrijft een aantrekkelijk cachegids, maar ik wil zelf verrast worden tijdens het cachen door wat ik ga beleven en op deze manier weet ik al wat mij te wachten staat. Dus niks ten nadele van je site, maar cachegidsen zijn niet aan mij besteed.
 7. Had ik ook bedacht, maar loop nog niet warm voor de site
 8. Volgens mij is de link niet goed. Als ik erop klik kom ik op facebook uit
 9. GeoVio

  Verdwenen Coin

  Je kunt ook het volgende doen: Kijken waar de cacher vandaan komt een optie hiervoor is kijken of hij/zij een eigen cache heeft en cachers uit de omgeving vragen of zij hem/haar kennen en willen vragen of die willen bemiddelen. Zo zou ik proberen het te doen. Vriendelijkeheid bereik je meer mee.
 10. GeoVio

  Souveniers

  Hebben jullie ook het probleem dat je de souveniers van de deelstaten allemaal hetzelfde eruit zien? Zonde. Dat was in het begin even anders. Nu zie je het verschil pas als je erop klikt.
 11. GeoVio

  Garmin Edge <> Geocaching

  Hartelijk dank allen, dit verheldert veel!
 12. GeoVio

  Garmin Edge <> Geocaching

  Bedankt al voor de antwoorden. Meerdere reacties zijn altijd welkom:) Maar kan je ook coordinaten invoeren op de edge? of moet je die inlezen via de computer?
 13. GeoVio

  Garmin Edge <> Geocaching

  Heeft iemand een Garmin Edge voor op de fiets en gebruikt het voor geocaching? En zo ja, wat zijn de gemakken/ongemakken. Ik ben namelijk op zoek naar een fietscomputer waarmee ik ook kan cachen. En dan hoeft het cachen alleen maar de fietscaches te zijn. Ik verwacht dat ik meer nadruk heb liggen op het fietscomputer deel van het cachen. Ik hopp dat jullie mij adviezen kunnen geven!
 14. GeoVio

  Centreren Thuis Locatie

  Ach het is allemaal zo simpel;)
 15. GeoVio

  Centreren Thuis Locatie

  Het is nog simpeler!! IPV te klikken op "Zoek een cache" zodat je in google maps komt, kan je vanuit je profiel ook rechts op MAP IT klikken, en dan kom je direct in google maps met je thuislocatie!!
 16. GeoVio

  Centreren Thuis Locatie

  Ja dat is inderdaad hoe ik het gedaan heb
 17. Net heb ik het volgende bericht via het forum gevonden: --- Centreren op Home Location Vanaf 8 maart 2011 wordt de kaart automatisch gecentreerd op jouw Home Location. Deze kun je bij jouw profiel http://www.geocaching.com/account/ instellen. Nu hoef je dus niet meer eerst te zoeken op je plaatsnaam of op coördinaten. --- Maar nu is mijn vraag, wat doe ik fout. Ik heb namelijk mijn thuis locatie ingevoerd met coordinaten en al op mijn pagina, maar als ik een cache ga zoeken dan moet elke keer nog weer mijn woonplaats intikken. Weet iemand wat er mis is/ik fout doe. Ik heb namelijk het idee dat als ik mijn thuis coordinaten ingevoerd heb, ik standaard bij het openen van de pagina waar je de caches kunt vinden dan mijn woonplaats zie. Dat is alleen niet het geval.
 18. GeoVio

  Uitkomst Cache Gevraagd

  Waarom moet iedereen elke cache kunnen doen? Wat ik bedoel is het mag toch ook gewoon zo zijn dat iemand niks heeft met de manier waarop een cache is opgezet en die kan daardoor deze cache niet doen. Hoe denken anderen hierover?
 19. GeoVio

  Apple

  Ik sta perplex! Biertjuh, je hebt er eentje tegoed van mij! Ik vind dit de speld in de hooiberg die gevonden is. Dit is namelijk de oplossing. Iedereen hartelijk dank voor de medewerking en inzet. Het probleem is verholpen.
 20. GeoVio

  Apple

  Welke OS ik heb draaien kan ik zo niet zeggen. Maar de situatie is dat ik safari met google maps via geocaching.nl heb draaien en verder niks. EN een mobile account ken ik niet, maar heb ik ook niet ingesteld de latop komt net uit de winkel
 21. GeoVio

  Apple

  Ook dat ga ik vanavond even uitproberen. Maar wat ik vreemd vind is hoe kan dit de oorzaak zijn? Binnen ie is het geen probleem en safari blijkbaar wel. Ik kan namelijk op twee pc's tegelijkertijd werken via dezelfde experia box de ene met ie en de ander met Safari en ik heb verschillen. Kan dan dit het probleem zijn?
 22. GeoVio

  Apple

  Ik heb trouwens een andere grafische kaart en wel de Intel HD Graphics 3000. Iets eerder dan vanavond weet ik het.
 23. GeoVio

  Apple

  Ik check het vanavond direct even. Ben nu niet bij mijn mac.
 24. GeoVio

  Apple

  Kan iemand aangeven of dit: http://earth.google.com/support/bin/answer.py?hl=nl&answer=33878 een oplossing zal bieden? Ik hoop dat iemand dit aan kan geven voordat ik iets probeer waardoor ik mijn nieuwe laptop omzeep help:)
 25. GeoVio

  Apple

  Het klopt inderdaad dat het nog nooit goed heeft gewerkt. Nou ja ik heb de laptop nog maar drie dagen:) Ik ben er zelf achter dat als ik een paar minuten wacht de kaart getoond wordt. Maar dat is onbegonnen werk.... Het gaat erom als ik een plaats intik dan worden de caches met icoontjes goed getoond maar de kaart eronder niet. Ik hoop dat iemand nog goede ideeen heeft. In ieder geval al hartelijk bedankt voor alle hulp!!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...