Spring naar bijdragen

GeoVio

Leden
  • Aantal bijdragen

    95
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over GeoVio

  • Verjaardag 28-02-1974

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Garmin Oregon
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    Vanaf Februari 2009

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

1997 profielweergaven
  1. GeoVio

    Projectie Uitvoeren

    Kan je aangeven welke stappen je hebt gedaan?
  2. GeoVio

    Kaart Blijft Grijs

    Misschien op je werk werken en geocache zaken niet op je werk, maar in een internetcafe? Maar dat zal wel een open deur zijn....
  3. GeoVio

    "losse" Caches Laden In Gsak

    Geweldig!! Hartelijk dank voor je snelle reactie. En een andere vraag van mij hoe vind je deze info zo snel, of weet je dit gewoon?
  4. Beste medecachers, Ik kom ergens niet uit en ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. Ik heb een lijst met caches en die wil ik inladen (zichtbaar maken) in GSAK. Maar nu is mijn vraag hoe. Als ik in GSAK kijk dan zie ik de opties om de bestanden te importeren, maar die bestanden moeten eindigen op .gpx of .loc. Dat zou al helpen als ik wist hoe ik van een lijst met caches zo'n bestand kan maken. Het overzicht wat ik nu heb is een hele lijst met caches, lees de GC-codes en die wil ik in een keer inladen in GSAK. Wie weet wat de handigste manier is? Ik hoop dat iemand mij kan helpen! Alvast bedankt GeoVio
  5. GeoVio

    Gevonden

    Zeer goed om het hier ook te vermelden! als het mij betreft dan had ik het in het AD niet gelezen maar hier wel. Ik hoop dat de GPS bij de eigenaar terugkomt. Ook goed voor de melder!
  6. Ik ben niet de juiste persoon om dat te beantwoorden. Ik vind het leuker om zelf de dingen (waaronder caches) zelf uit te zoeken. Je hebt schrijft een aantrekkelijk cachegids, maar ik wil zelf verrast worden tijdens het cachen door wat ik ga beleven en op deze manier weet ik al wat mij te wachten staat. Dus niks ten nadele van je site, maar cachegidsen zijn niet aan mij besteed.
  7. Had ik ook bedacht, maar loop nog niet warm voor de site
  8. Volgens mij is de link niet goed. Als ik erop klik kom ik op facebook uit
  9. GeoVio

    Verdwenen Coin

    Je kunt ook het volgende doen: Kijken waar de cacher vandaan komt een optie hiervoor is kijken of hij/zij een eigen cache heeft en cachers uit de omgeving vragen of zij hem/haar kennen en willen vragen of die willen bemiddelen. Zo zou ik proberen het te doen. Vriendelijkeheid bereik je meer mee.
  10. GeoVio

    Souveniers

    Hebben jullie ook het probleem dat je de souveniers van de deelstaten allemaal hetzelfde eruit zien? Zonde. Dat was in het begin even anders. Nu zie je het verschil pas als je erop klikt.
  11. GeoVio

    Garmin Edge <> Geocaching

    Hartelijk dank allen, dit verheldert veel!
  12. GeoVio

    Garmin Edge <> Geocaching

    Bedankt al voor de antwoorden. Meerdere reacties zijn altijd welkom:) Maar kan je ook coordinaten invoeren op de edge? of moet je die inlezen via de computer?
  13. GeoVio

    Garmin Edge <> Geocaching

    Heeft iemand een Garmin Edge voor op de fiets en gebruikt het voor geocaching? En zo ja, wat zijn de gemakken/ongemakken. Ik ben namelijk op zoek naar een fietscomputer waarmee ik ook kan cachen. En dan hoeft het cachen alleen maar de fietscaches te zijn. Ik verwacht dat ik meer nadruk heb liggen op het fietscomputer deel van het cachen. Ik hopp dat jullie mij adviezen kunnen geven!
  14. GeoVio

    Centreren Thuis Locatie

    Ach het is allemaal zo simpel;)
  15. GeoVio

    Centreren Thuis Locatie

    Het is nog simpeler!! IPV te klikken op "Zoek een cache" zodat je in google maps komt, kan je vanuit je profiel ook rechts op MAP IT klikken, en dan kom je direct in google maps met je thuislocatie!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...