Spring naar bijdragen

doortje

Leden
  • Aantal bijdragen

    22
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over doortje

  • Verjaardag 04-05-1961

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    garmin 60c
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    17-4-2004

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw
  1. Adriaan, Gecondoleerd met het overlijden van je vrouw, hoewel ik jullie niet persoonlijk ken raakt mij dit toch. Ik wens je veel sterkte met het verwerken van dit verlies. De herinnering blijft altijd, koester die. Diny (doortje)
  2. doortje

    HULP GEVRAAGD !

    idd wat een opluchting, Volgens mij onder ons allemaal hier. Het allerbeste voor jullie alledrie!
  3. doortje

    HULP GEVRAAGD !

    Weet niet wat ik moet zeggen , zit hier te janken achter de computer. Heel veel sterkte. Hopelijk snel goed nieuws. Diny
  4. Sluit me bij de vorige schrijver aan, zet doortje ook maar op de lijst.
  5. Van Harte Beterschap voor Willii en ook veel sterkte voor Bionda (je zal wel erg geschrokken zijn)
  6. doortje

    Animo

    Ik vind het reuzeng (voornamelijk omdat ik nog nooit een cache heb geplaatst en er ook nog niet zoveel heb gevonden) maar ik heb ons net aangemeld. Het is zo'n idee
  7. Wat een leuk idee Daar mag je best reclame voor maken.
  8. Waarschijnlijk druk ik me niet goed uit, want ik wil zéker een cacheplaatser niks verwijten (die moet je in ere houden!) En het gaat me ook niet zozeer om echte rommel zoals hierboven beschreven. Eerder om flippo's, chaps, surprise-ei speeltjes enz. die ik tegenkom. In mijn ogen geen goodies, maar voor kinderen misschien een schat? Zal ik die met elkaar in een sealzakje doen en dan opleuken met een paar stickers ofzo? Er gewoon uithalen omdat ik persoonlijk het 3x niks vind? Hoe denken cache plaatsers hier over?
  9. Soms jeuken mijn vingers als ik een cache vind om hem op orde te brengen. Laatst heb ik 2 dingetjes die echt waren gebroken eruit gehaald en er wat anders voor teruggestopt. Ook zie je soms schatten waarbij ik me nog wel kan voorstellen dat een kind het er perse in wil stoppen maar wat eigenlijk geen goodie is. Kun je het maken om als bezoeker de cache te fatsoeneren of is dat not-done?
  10. doortje

    NGEKVP

    Vandaag ( nee ondertussen is het al gisteren) heeft team Dodo onder mijn bezielende leiding de EK pool ingevuld op de lokatie Heiloo. Nu moeten we nog als een gek caches gaan scoren voor het geval het een gelijkspel wordt Een dankje aan diegene die dit topic weer naar boven heeft gehaald zonder dit forum hadden we deze cache nooit gedaan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...