Spring naar bijdragen

ikbenjanuz

Leden
  • Aantal bijdragen

    18
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door ikbenjanuz geplaatst

  1. Alles lezende heeft een ieder zo zijn eigen verhaal en opvatting over "onze hobby". Ik denk dat wij de verschillende fases zijn doorgegaan die volgens mij veel cachers doorgaan. In eerste instantie is het gewoon de verwondering dat er overal doosjes liggen. Het gevoel bij een soort geheim genootschap te horen en het idee dat in principe op elke plek iets kan liggen. Geweldig! Daarna is het een kwestie van ontdekken: Lange multi's, leuke dagjes uit, 60 traditionals op een dag, buitenland, nachtcaches en tot slot de 5 punters! Als je dat allemaal gehad hebt dan ga je doen wat je echt leuk vindt (tenminste zo ging dat bij ons). Voor ons zijn dat: 1. Vooral multi's waar aandacht aan besteed is of 2. We hebben zin om te wandelen dus een simpele multi zonder veel gedoe of 3. Traditionals in een stad waar we nog nooit geweest zijn om leuke plekjes te ontdekken. Waar het heen gaat met onze hobby? Ik denk dat het grotendeels blijft wat het is. Iedereen zoekt en vindt wat hij zelf leuk vindt. Zo lang de "basisregels" maar gerespecteerd blijven worden (voor ons is het belangrijkste om met respect om te gaan met de natuur en met alles wat de co heeft gemaakt) kunnen we volgens mij nog heel erg lang heerlijk genieten van onze hobby!!!
  2. Ik gebruik ook altijd Ladda van de Ikea. Bevallen erg goed, gaan lang mee en komen er in verschillende tests als beste uit. En ze kosten ook nog eens een keer erg weinig.
  3. ikbenjanuz

    Multi Cach En Waypoints

    Ja wij vonden deze ook erg leuk. Geen ingewikkeld gedoe en leuk om zo door een dierentuin te lopen. Veel plezier!
  4. ikbenjanuz

    Wijzigen Emailadres

    Dank je. Ik had niet goed gekeken blijkbaar!
  5. Kan iemand me uitleggen hoe ik mijn "primary emailadress" kan wijzigen? Binnenkort stap ik over naar een andere provider maar ik kan alleen een nieuw emailadres toevoegen, maar dat wordt dan niet mijn eerste adres.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...