Spring naar bijdragen

Team Red-one

Leden
  • Aantal bijdragen

    81
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Team Red-one

  • Verjaardag 20-10-1987

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Etrex H
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    1 oktober 2008

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Woonplaats
    Leidschendam

Recente profielbezoeken

1193 profielweergaven
  1. Iedereen loopt maar te zeuren over de geheime hobby. Betekent dit ook dat je er niets over geocaching kan vertellen tegen je vrienden? Anders heb ik toch al een aantal keer de regels overtreden. Het klinkt mij wat overdreven in de oren. Misschien is deze uitzending juist weer een kans om de bedoeling van het geocaching duidelijk te maken. En misschien is dit ook weer de kans om mensen enthousiast te maken over deze mooie hobby, en dat kan weer voor mooie nieuwe caches zorgen. Ik snap natuurlijk dat er ook enige risico's zijn. Maar zeker in het teken van het 10 jarige bestaan is het leuk om hierover een uitzending te maken. Daarna kunnen wij onze hobby weer 10 jaar in het geheim uitvoeren
  2. Team Red-one

    Need Maintance Loggen

    Volgens mij hoeft een need maintance helemaal niet beledigd over te komen. Het is gewoon een functie die gebruikt kan worden om de eigenaar in te lichten over de slechte status van de cache. Dat mensen zich dan aan het kruis genageld voelen is niet helemaal juist in mijn ogen. Ik denk dat de functie van need maintance helemaal geen bedoeling heeft om iemand aan het kruis te nagelen. Ik stel daarom ook gewoon voor om dit te blijven doen. Als ik een need maintance log krijgt weet ik dat ik binnenkort weer een bezoekje aan mij cache moet brengen.
  3. Mensen verschillen en interesses verschillen! Bepaalde mensen vinden het wel leuk om de vakantie topic's te lezen andere weer niet. Gelukkig hebben wij zelf de keus om het topic te lezen en te reageren. De ene persoon vind het leuk om over coins te praten. Andere mensen zijn dol op discussie van gps software. Ik vind het totaal niet boeiend dat er over verschillende programma's wordt gesproken. Echter kies ik er zelf voor om dit niet te lezen. Naar mijn mening is er voor iedereen wat wils op het forum. En vind je het niet boeiend dan lees je het niet. Alleen jammer dat veel mensen dan ook gaan reageren op topics die ze niet boeiend vinden. En helaas gaat het 9 van de 10 keer naar een andere kant of krijg je de discussie of het wel een nuttig topic vind. Helaas moet ik deze situatie betreuren! Ik denk dat de moderators zelf wel weten wanneer een topic gesloten moet worden. Ik denk dus dat er voor iedereen wat leuks te lezen valt op het forum. Je moet alleen selectief zijn!
  4. Team Red-one

    Paypal

    Stukje veiligheid is ook belangrijk. Anders zouden andere mensen een account kunnen aanmaken met jouw girorekening. Dat zou betekenen dat ze lekker kunnen bestellen en van jouw giro wordt afgeschreven. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dus maak je niet druk. Heb gewoon geduld!
  5. Ik ken mensen juist uit de nicknames. Als er met eigen naam een bericht wordt geplaatst weet ik niet wie het is. Als met nickname gebeurd dan weet ik wel wie het is. Als ik tijdens een geocache iemand tegen kom dat onthoud ik altijd de nickname en vergeet eigenlijk al snel de echte naam. Ik zie dus geen probleem hierin.
  6. mijn cache GC1J66J Park rozenrust is ook altijd open voor coins!
  7. Team Red-one

    Zip zakjes

    Ik heb ze laatst bij de blokker gekocht. Met dubbele sluiting!
  8. Team Red-one

    ammo box

    bedankt voor de tip. Is niet heel ver uit de buurt dus ik ga daar maar eens langs
  9. Team Red-one

    ammo box

    nog ammo kistjes over?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...