Spring naar bijdragen

Erben

Leden
 • Aantal bijdragen

  181
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Erben geplaatst

 1. Erben

  Te Koop Magellan Explorist 110

  Verkocht kan gesloten worden
 2. Erben

  Te Koop Magellan Explorist 110

  Dat wist ik niet... Nee, zoals gezegd, ik heb hem ruim een jaar gelden via internet, bij een australische webshop gekocht. Het leek me een mooi toestel voor groepsuitjes destijds. Maar ik ben toch andere gaan gebruiken. Ik wist niet dat Trekpleister gps ontvangers verkoopt. Blijkbaar zijn er geen prijsafspraken over Magellan. Hoe dan ook: pech voor mij...
 3. Erben

  Garmin Nuvi 550

  Garmin nuvi 550. Niet de nieuwste van Garmin maar op zich een prima gps. Deze ontvanger wordt vooral door fietsers en in de auto gebruikt. Hij is waterdicht en stootvast. Op internet is verder genoeg informatie te vinden. Dit toestel heb ik enkele jaren geleden gekocht met de bedoeling hem te gaan gebruiken maar dat is er niet van gekomen. Hij ligt al een paar jaar werkloos in de kast en da's toch zonde. Nieuwprijs was destijds ongeveer 350,- Ik heb hem nog (zo goed als) nieuw liggen in de doos... Vraagprijs 200 euro.
 4. Een prima gps ontvanger in de eXplorist serie van Magellan! Het toestel is van 2012. Ik heb de ontvanger in een opwelling via internet gekocht maar nooit gebruikt. Inmiddels is hij ook in Nederland te koop. Op internet is genoeg informatie te vinden over deze ontvanger. Hij is nog helemaal nieuw, met alles erbij. Ook de doos die er nog als nieuw uitziet. Vraagprijs 90 euro.
 5. Ehhhh? Dank voor de tip maar... kan iemand dit vertalen? "Bookmark pagina op gc.com" ??? "Pocket Query" ???
 6. Het zou handig zijn als ze op een kaart zichtbaar zouden zijn. Misschien kan er een categorie worden toegevoegd bij de kaart van Nederland?
 7. Erben

  Routes Op Gpsmap 62St

  easygps eens proberen?
 8. Erben

  Garmin Nuvi 550

  Een "outdoor" toestel ligt als je wandelt veel lekkerder in de hand dan een (brede) nuvi.
 9. Erben

  Nuvi 550

  Een genadeloze (wat betreft het wandelgebruik) maar wel goede - lijkt me zo - review van de 550 vind je hier.
 10. Sorry hoor, het zijn ook al zoveel pagina's. Ik bedoel dus: ik vind het logo van bericht nr. 14 mooi! Edit: nu ook nog met het plaatje erbij!
 11. De Avatar van bericht 79 vind ik een leuk idee voor een logo! Daar komt Nederland duidelijk in voor. En het is een simpel en duidelijk logo!
 12. Erben

  Nieuwe Topokaart

  Plan je route langs een aantal geocaches! Of: koop een papieren (ouderwets goedje waarop vroeger informatie stond) kaart en stippel daarop een leuke route uit... Die kun je dan in je gps als route zetten.
 13. Erben

  true

  Dat punt is een lijn en dat is de lijn tussen de geografische pool (de noordpool) en de magnetische pool (Die voortdurend van plaats verandert) Idem voor het zuidelijk halfrond!
 14. Erben

  true

  Dat klopt inderdaad zo lang je maar in Nederland of vergelijkbare breedtegraad zit. Als je verder naar het noorden gaat (bv Scandinavië) kan het verschil tussen ware en magnetische noorden aardig oplopen. Is het hier nog iets van minder dan een graad afwijking, in Noorwegen zou het zo maar tien of twintig graden kunnen zijn. -knip- Verschillen tussen magnetisch noorden en ware noorden kunnen ook groter zijn dan in Nederland, op andere plaatsen op de wereld, op dezelfde breedtegraad, dus verder naar het oosten of westen. Het verschil tussen magnetisch noorden en ware noorden is dus niet alleen afhankelijk van de breedtegraad waarop je je bevindt.
 15. Kijk eens bij deze recordhouder !
 16. Erben

  TOPO nederland 2008

  Ja, hier was kort geleden een draadje over, weet zo gauw niet waar, zoek even bij Mapsource
 17. Erben

  Satmap Active 10

  Kun je ook zelf gescande kaarten in de Satmap zetten?! Zo nee, waarin (in welk apparaat) dan wel? En zijn die dan ook robuust waterdicht
 18. Natuurlijk zijn er veel meer voorbeelden van situaties waar het wél goed gaat. Alleen halen die het nieuws niet! Goed nieuws is geen nieuws! De eeuwige kip-ei discussie: wordt de maatschappij minder aangenaam vanwege al het slechte nieuws? Worden mensen murw van alle vervelende berichten? (Ik bedoel niet natuurrampen en oorlogen). Of geven de media alleen verslag van dingen die gebeuren (zoals ze zelf altijd zeggen)?
 19. Erben

  GPSMAP 76CSx of 60CSx???

  Dan had-ie toch moeite met zich orienteren bij die kou want de Hardangervidda ligt in Noorwegen!
 20. Erben

  Gps???

  Ziet eruit als een rino van Garmin. Dat is een GPS met walkie talkie. Dat mag in Nederland niet. edit: Dennis klikte eerder!
 21. Erben

  GPSMAP 76CSx of 60CSx???

  Tja dat is wel eerste vereiste! Een poging: 76 is groter 76 drijft 76 heeft knopjes boven het beeldscherm (vinden sommigen prettiger) 60 is (dus) kleiner 60 heeft knopjes onder het beeldscherm (vinden anderen prettiger) 60 heeft een snellere processor (dacht ik) Wie biedt meer?
 22. Natuurlijk kun je zoeken met nearest maar dan moet je inderdaad eerst een coordinaat weten. Maar ook los daarvan vind ik zoeken met de kaart gewoon veel handiger en overzichtelijker! Vooral in gebieden waar niet elke halve kilometer een zijweg is zoals hier maar je goed moet kijken (op de kaart...) hoe je ergens kan komen. Als er veel water is bijvoorbeeld (fjordengebied).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...