Spring naar bijdragen

Verrijders

Leden
  • Aantal bijdragen

    48
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Verrijders geplaatst

  1. Oeps, iets te gauw het zoeken opgegeven. Heb het gevonden. Topic kan dicht
  2. Ik heb in mijn profiel veel routes staan die ik niet gebruik en probeersel. Het is nu een lange lijst geworden wat het zoeken niet bevorderd. Ik wil nu de overbodige verwijderen. Hoe ik pocket queries van caches moet verwijderen weet ik wel maar niet de zelf gemaakte routes. Wie kan mij helpen?
  3. Verrijders

    Favorites

    Nou....op mijn eerste event kwam ik Sivota tegen en was meteen onder de indruk van haar intregiteit. Dus Od, ik gun je het genoegen!! Wat betreft Favo's ik kijk niet naar hoeveel er uitgedeeld zijn maar geef wel aan mooie multi's een favo en een enkele keer aan een mooie trail alleen al voor het fietsrondje. Ik heb er nog 850 dus dat zegt genoeg.
  4. Dat is nou juist het probleem Twentse Mug. Als ie geregistreerd is! Tegenwoordig neemt iedereen maar aan dat je internet hebt en meteen logt. Wat als je enkele dagen weg bent en pas bij thuiskomst op je computer kunt loggen. Ik schrijf dan altijd in het logboekje dat ie nog gelogd moet worden zo ook afgelopen weekend. Toch binnen 3 uur nadat de tb Pooh in de cache gestopt is was ie al gegrabbed.
  5. Voor mij is de lol er ook al een heel eind vanaf. De laatste tijd al 5 keer meegemaakt dat de coin of tb al gegrabbed was voordat ik thuis was. Afgelopen weekend ook al weer na het Grenslandevent. We waren nog notabene daar toen ie gegrabbed werd. Wat doen jullie daar mee? Terug grabben?
  6. Verrijders

    Vraagje Over Gps

    Waarom geen Dakota 10 of Etrex 20? Dan zit je voor een nieuwe dakota rond de €120 en een nieuwe etrex ietsje meer. Prima apparaatjes en erg duurzaam.
  7. Zin, tijd en gevoel voor sfeer hebben we zeker wel. We moeten er wel een 4 uur durende treinreis voor over hebben. Maar ja.. onze naam hè, die verloochen we niet.
  8. Beste, Eerst hadden we een Legend HCX en nu ook een etrex30. Op de etrex30 kun je ook kaarten zetten. Zelf hebben we hier de Worldwide DEM Basemap, fietskaart, wandelkaart, topo nl, Belgie-Luxemburg en Duitsland op staan. Als we dan naar een ander land gaan zetten we een 4gb kaartje erin met osm kaarten van heel Europa en de city navigator.
  9. Ha, ha, waar maak je dat nog mee dat je op je verjaardag de felicitaties krijgt van de organisatie? Attend daar die jongens in het GeoHouse!
  10. Verrijders

    Gestolen Garmin

    Ja, bij de Etrex Legend kan dit ook zo. De opstart-tijd/duur van de GPS is dan wel langer heb ik het idee.
  11. Dat zelfde dingetje is bij ons al 3 keer stuk gegaan maar we fietsen ook heel wat af met dat ding! Onlangs een klein voorraadje gekocht a €8,00 per stuk!
  12. Verrijders

    Uitkomst Cache Gevraagd

    En ook niet na een moeilijke mystery Wij hadden vorige week een serie van 4 moeilijke mystery's opgelost blijkt er dat op de locatie ook nog een sudoku opgelost moet worden waarvan de kleuren ook nog eens helemaal verkleurt te zijn.
  13. Vanaf de andere kant van het land ook van harte gefeliciteerd. We hebben je nooit ontmoet maar in de cache die we geadopteerd hebben sta in je als proefloper wat we een grote eer vinden!! Dat je er nog vele mag vinden zo hier en daar!!
  14. Hoi Goedweerloper Zojuist de list veranderd in Limburg Zal straks wel raar staan tussen de Brabanders
  15. In de Duitstalige landen word de ij uitgesproken als ie jo. Voor hun zijn dat dus 2 letters. Onze naam word daar namelijk steevast uitgesproken als Verriejoders. (IJskonijn zou dus iejoskoniejon zijn)
  16. Weet je wat nog erger is??? Een nano in een voortuincache!! (of topic) Hee Axel, wij hebben eens onder jou keukenraam gestaan...... je zwaaide naar ons!!
  17. Je kan in het opstartschermpje van je GPS een persoonlijke boodschap achterlaten (althans in die van mij wel). Bij mij staat er het volgende: Ik heb dit ook meteen gedaan, maar de text is zo snel weg van het schermpje. Je kunt het amper gelezen hebben. Kun je dit met een langere tijd vasthouden op het scherm zodat je de tijd hebt om te lezen?
  18. Verrijders

    Teken!

    Dit alles in een jaar? Ik ben dit jaar (2009) al 32 keer gebeten door een teek!!!. En ja... ook ik heb de ziekte van lyme gekregen in 2005
×
×
  • Nieuwe aanmaken...