Spring naar bijdragen

327

Leden
  • Aantal bijdragen

    97
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door 327 geplaatst

  1. 327

    Camelbak...waar te 'krijgen'?

    Futurumshop Apeldoorn, veel keus, kijk eens op hun webshop.
  2. Vroeger, toen je poep nog met lange oe schreef , in een ver verleden dus, las ik de PEP, een stripblad, later vervangen door Eppo. Er stond regelmatig een verhaal in van Agent 327, een parodie op J.Bond. Ik vond die verhalen altijd erg leuk en goed getekend, vandaar dus.
  3. 327

    Vaarwel!

    Snik, ik heb enorm veel plezier gehad die nacht, het was een echt avontuur. BEDANKT PN, ben heel benieuwd naar H.
  4. 327

    Nieuwe Trend?

    Doodzwijgen, geen aandacht meer aan geven het is het niet waard.
  5. 327

    Nieuwe Trend?

    Ik heb nu drie caches van Dukkie gelopen en erg veel plezier gehad. De mensen die op het filmpje te zien zijn hebben ook veel plezier. Erg jammer dat ze het niet voor zichzelf kunnen houden maar vinden dat ze het moeten delen met anderen. Haal het filmpje alsjeblieft van Youtube en verpest de verrassing niet voor de cachers die nog willen genieten van de creaties van Dukkie, ze zijn echt de moeite waard.
  6. Jammer, eindelijk een medewerker van staatsbosbeheer die er ook veel plezier in had, snif....
  7. 327

    Supersterke Magneten Gezocht

    Ik heb hier een aantal magneten liggen, diameter 35mm, ooit aangeleverd door een koffie en thee leverancier, ze worden gebruikt om bakken met thee tegen metalen koffiemachines te "plakken" en geloof me als deze rakkers ergens opzitten gaan ze niet los. Uitvoering: rubber omhulsel met aan 1 zijde een draadeind van 5mm, M3 of M4, dit zal je van de magneten moeten slijpen. Ga je zaterdag ook naar het GME in Naarden? Ik neem ze met alle plezier voor je mee, zeg even hoeveel, ik heb er 8 liggen.
  8. 327

    Garmin Etrex Vista Hcx

    En verkocht, hier kan een slotje op.
  9. 327

    Garmin Etrex Vista Hcx

    Te koop aangeboden: Mijn Vista HCX, ik wil graag een andere GPS kopen maar eerst moet deze verkocht zijn (weet ik ook wat ik bij moet leggen ) Hij is van eind 2008 en heeft me nooit in de steek gelaten. Compleet met originele doos, cd's en kabels, geheugenkaart met Topo NL. Vaste prijs € 150,- Indien de GPS verstuurd moet worden zijn de verzendkosten voor de koper.
  10. 327

    Wat is het?

    en giraffen
  11. 327

    Geocaching.com ligt plat

    Hij is weer up and running, net Disneyland Paris kunnen loggen.
  12. 327

    Wat is het?

    Nee, ringslang: Werkgroep Ringslangen Westerveld (WRW) De ringslang heeft achter de kop een gele ring, vandaar de naam.De ringslang is niet giftig en is redelijk schuw. Het is een van de drie slangensoorten die in Nederland voorkomt. De ringslang leeft van kleine insecten, vissen en amfibieën. De slang voelt zich bij uitstek thuis langs beken en waterlopen. In mei, juni legt deze slang eieren in hopen van plantaardig materiaal. Door een lichte broei in de hoop worden de eieren uitgebroed en verschijnen jonge slangen. Omdat het landschap in Nederland de laatste vijftig jaar sterk veranderd is, zijn de levenskansen voor de ringslang verminderd. Met kleine aanpassingen, door werk van vrijwilligers kan de ringslang geholpen worden. Kijk ook eens op de website van de werkgroep.
  13. 327

    Wat is het?

    Os Sacrum of heiligbeen van een reiger of andere grote waadvogel, je kijkt tegen het deel waar de rugwervels aan vast zitten aan de zijkant rechts zie je nog heel flauw een heupkom.
  14. 327

    Wat is het?

    Lijkt heel veel op de larve van het lieveheersbeestje, deze zijn ongeveer 7 mm lang, hoe groot zijn de beestjes op de foto? Hmm, ik moet toch leren de antwoorden eerst eens goed door te nemen, zie net dat de heer Kraak al direct het antwoord had gegeven
  15. 327

    Toevallig Gevonden

    Ik ben ook zoeker met een metaaldetector en kijk ook regelmatig op hun forum, het blijkt dat er veel meer caches en micro's door hun worden gevonden, en eigenlijk altijd leggen ze de caches weer terug en dekken ze toe, een enkele keer word een micro per ongeluk geript omdat men niet precies weet wat het is.... Ze vinden ons ook een beetje vreemd maar ongevaarlijk.
  16. 327

    Hoofdlampen

    Maglite 4D met LED om reflectors op grote afstand te zoeken en Nextorch als back-up + LED-koplampje van € 2,95 om opdrachten te lezen, is me vannacht bij Waardeloos prima bevallen.
  17. 327

    prikstok gezocht

    Heb vandaag op een militariabeurs een pompstok aangeschaft, kosten € 2,- Hij is ongeveer 40 cm lang, ik denk dat het een goed alternatief is voor de gebruikelijke stokken.
  18. Ben ooit bij Bever Hilversum geinformeerd over deze oplossing, zij waren zeer te spreken over dit bedrijf, het duurde wel even voordat je je schoenen terughad maar de kwaliteit was primaprima.
  19. Bravo, daar ben jer toch wel even mee bezig geweest
  20. 327

    Wat is het?

    Is inderdaad behulpzaam, als je de foto van de schapenschedel van natuurmonumenten vergelijkt met de foto van de schedel in het bos zie je dat beide oogkassen rond van vorm zijn, op de foto van de reeenschedel is de oogkas aan een zijde vrijwel recht, ik kan niet anders concluderen dat het inderdaad ooit een schaap geweest is. Heb overigens na een slachtfeest ook wel eens een vuilniszak met resten van een schaap langs een bospad gevonden, men keek er niet eens vreemd van op toen ik het meldde bij de politie, dit zou hier ook het geval kunnen zijn....
  21. 327

    Wat is het?

    Als ik de foto goed interpreteer zou ik zeggen dat de kop rechts bij de steen zou hebben gelegen, de ribben staan naar links, richting bekken. Jammer dat je niet meer foto's hebt gemaakt.
  22. 327

    Wat is het?

    Schaap of ree, de kiezen wijzen op een herbivoor, snijtanden in bovenkaak ontbreken.
  23. 327

    Wat is het?

    Ik kom toch nog even terug op de eerste vraag van het dier in de grot. Als je geen foto van de schedel kunt tonen wordt het toch wel een beetje moeilijk, kun je misschien vertellen hoe lang de wervelkolom was? Je kan dan in ieder geval vaststellen of het groter of kleiner dan een hond/kat is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...