Spring naar bijdragen

327

Leden
 • Aantal bijdragen

  97
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Over 327

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 27-03-1957

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPSMAP 60CSx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2 jaar
 • Lengtegraad
  5.14063
 • Breedtegraad
  52.14575

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Laren
 1. 327

  Camelbak...waar te 'krijgen'?

  Futurumshop Apeldoorn, veel keus, kijk eens op hun webshop.
 2. 327

  Waar komt je forumnaam vandaan?

  Vroeger, toen je poep nog met lange oe schreef , in een ver verleden dus, las ik de PEP, een stripblad, later vervangen door Eppo. Er stond regelmatig een verhaal in van Agent 327, een parodie op J.Bond. Ik vond die verhalen altijd erg leuk en goed getekend, vandaar dus.
 3. 327

  Vaarwel!

  Snik, ik heb enorm veel plezier gehad die nacht, het was een echt avontuur. BEDANKT PN, ben heel benieuwd naar H.
 4. 327

  Nieuwe Trend?

  Doodzwijgen, geen aandacht meer aan geven het is het niet waard.
 5. 327

  Nieuwe Trend?

  Ik heb nu drie caches van Dukkie gelopen en erg veel plezier gehad. De mensen die op het filmpje te zien zijn hebben ook veel plezier. Erg jammer dat ze het niet voor zichzelf kunnen houden maar vinden dat ze het moeten delen met anderen. Haal het filmpje alsjeblieft van Youtube en verpest de verrassing niet voor de cachers die nog willen genieten van de creaties van Dukkie, ze zijn echt de moeite waard.
 6. Jammer, eindelijk een medewerker van staatsbosbeheer die er ook veel plezier in had, snif....
 7. 327

  Supersterke Magneten Gezocht

  Ik heb hier een aantal magneten liggen, diameter 35mm, ooit aangeleverd door een koffie en thee leverancier, ze worden gebruikt om bakken met thee tegen metalen koffiemachines te "plakken" en geloof me als deze rakkers ergens opzitten gaan ze niet los. Uitvoering: rubber omhulsel met aan 1 zijde een draadeind van 5mm, M3 of M4, dit zal je van de magneten moeten slijpen. Ga je zaterdag ook naar het GME in Naarden? Ik neem ze met alle plezier voor je mee, zeg even hoeveel, ik heb er 8 liggen.
 8. 327

  Garmin Etrex Vista Hcx

  En verkocht, hier kan een slotje op.
 9. 327

  Garmin Etrex Vista Hcx

  Te koop aangeboden: Mijn Vista HCX, ik wil graag een andere GPS kopen maar eerst moet deze verkocht zijn (weet ik ook wat ik bij moet leggen ) Hij is van eind 2008 en heeft me nooit in de steek gelaten. Compleet met originele doos, cd's en kabels, geheugenkaart met Topo NL. Vaste prijs € 150,- Indien de GPS verstuurd moet worden zijn de verzendkosten voor de koper.
 10. 327

  Wat is het?

  en giraffen
 11. 327

  Geocaching.com ligt plat

  Hij is weer up and running, net Disneyland Paris kunnen loggen.
 12. 327

  Wat is het?

  Nee, ringslang: Werkgroep Ringslangen Westerveld (WRW) De ringslang heeft achter de kop een gele ring, vandaar de naam.De ringslang is niet giftig en is redelijk schuw. Het is een van de drie slangensoorten die in Nederland voorkomt. De ringslang leeft van kleine insecten, vissen en amfibieën. De slang voelt zich bij uitstek thuis langs beken en waterlopen. In mei, juni legt deze slang eieren in hopen van plantaardig materiaal. Door een lichte broei in de hoop worden de eieren uitgebroed en verschijnen jonge slangen. Omdat het landschap in Nederland de laatste vijftig jaar sterk veranderd is, zijn de levenskansen voor de ringslang verminderd. Met kleine aanpassingen, door werk van vrijwilligers kan de ringslang geholpen worden. Kijk ook eens op de website van de werkgroep.
 13. 327

  Wat is het?

  Os Sacrum of heiligbeen van een reiger of andere grote waadvogel, je kijkt tegen het deel waar de rugwervels aan vast zitten aan de zijkant rechts zie je nog heel flauw een heupkom.
 14. 327

  Wat is het?

  Lijkt heel veel op de larve van het lieveheersbeestje, deze zijn ongeveer 7 mm lang, hoe groot zijn de beestjes op de foto? Hmm, ik moet toch leren de antwoorden eerst eens goed door te nemen, zie net dat de heer Kraak al direct het antwoord had gegeven
 15. 327

  Toevallig Gevonden

  Ik ben ook zoeker met een metaaldetector en kijk ook regelmatig op hun forum, het blijkt dat er veel meer caches en micro's door hun worden gevonden, en eigenlijk altijd leggen ze de caches weer terug en dekken ze toe, een enkele keer word een micro per ongeluk geript omdat men niet precies weet wat het is.... Ze vinden ons ook een beetje vreemd maar ongevaarlijk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...