Spring naar bijdragen

nekrav

Leden
 • Aantal bijdragen

  101
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

8 Neutraal

Over nekrav

 • Verjaardag 30-04-1965

Previous Fields

 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  Maart 2008

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

4263 profielweergaven
 1. Inderdaad al deze bovenstaande tips en ik wil er even aan toevoegen, ga vooral niet op omgevallen bomen en of stronken zitten want daar zitten ook hele legers
 2. nekrav

  Challenges

  Zover ik begrepen heb zijn de voorwaarde het zelfde als bij een andere cache, alleen moet men dan aan een bepaalde prestatie voldoen zoals Odlaniger al zei maar er is nog een voorwaarde dacht ik. Namelijk de legger moet zelf ook aan de voorwaarde voldoen. Voorbeeldje, je mag geen challence neerleggen met de voorwaarde: Alleen te loggen als men 100 multi's of meer heeft gevonden en vervolgens zelf als legger er 85 multi founds te hebben. Nogmaals zo heb ik het begrepen maar kan er naast zitten.
 3. nekrav

  Lanaker Canals Trail

  Zowel Cave cache Kanne als Grand tour de Bree kan ik echt aanraden, beide gedaan en zeer hoog op mijn favorieten lijstje. Lanaken heb ik zelf niet gedaan maar ken wel enkele die hem wel hebben gedaan en hebben mij verteld dat het inderdaad niet zo spectaculair is. Smaken verschillen uiteraard daarin wel natuurlijk.
 4. Die smurfencache in Helmond (was overigens Deurne) die is er niet meer. Deze was van Kraaiennest en dit team had 5 zeer leuke kindercaches, alle gearchiveerd. Misschien leest dit team dit, zo ja, jullie mooie caches worden gemist ;-)
 5. nekrav

  Spoilerfoto

  Een spoiler is toch zo'n ding achterop een auto
 6. nekrav

  Help!

  De genoemde tooltjes zijn er ook voor mac, kijk maar even aan de rechterkant van de pagina als je er op geklikt hebt Kleine correctie Windows is GELUKKIG voor dit euvel niet nodig
 7. Om nog even antwoord te geven op je eerdere vraag, flash instellingen vind je meestal in de opties onder extra in je browser. Dit vershilt wel bij iedere browser maar komt over het algemeen op het zelfde neer, bij de verschillende types. Overigens begrijp ik ondertussen dat je daar niet meer hoeft te zoeken en dat het aan geocheck zelf ligt. Ik zou inderdaad de tip van Odlaniger opvolgen en de CO even mailen met je gevonden coords, als je deze caches binnenkort wilt doen.
 8. Hangt er vanaf welke je bedoeld. Geocheker hoef je geen code in te vullen (heet overigens een capcha) daar alleen op uberprufen (ofzo) klikken en zie je uiteraard geen code Als je geocheck bedoeld, die werkt bij mij gewoon, de capcha (code) is overigens een flash dingetje, dus misschien staan je flash plugins van je browser iets te streng ? hoop dat je er wat aan hebt.
 9. De door Jeffman genoemde Etrex venture hc is inderdaad een goede starter Gps. Het enige nadelige vond ik in het verleden er van was het joystickje maar dat is een persoonlijke smaak. Ik had waarschijnlijk wat te lompe vingers Hij brak namelijk
 10. Beste Richard,

  Wij nemen graag je aanbod aan.

  Is het verstandig, voor ons, om eerst een GPS aan te schaffen? Zoals in mijn post vermeld, zijn we eerst op weg gegaan met de app van groundspeak, ter oriëntatie van het cachen. Heb je een voorkeur omtrent caches? Heb je liever dat ik er een uitkies, of heb je leuke suggesties of 'voorbeeld' caches?

  Nogmaals bedankt voo...

 11. Dubbelle post even corrigeren
 12. Als je forumnaam slaat op de plaats waar je misschien woont namelijk Lieshout dan wil ik jullie zeker wel even wat kneepjes leren. Ik woon namelijk ongeveer 4 Km van Lieshout. Cache doe ik al ruim 4 1/2 jaar, een beetje ervaring heb ik dus wel
 13. nekrav

  Geo D'or

  @Cathjo, weet je zeker dat je de html code goed op de pagina hebt gezet? Ik heb namelijk de code die jezelf hier plaats even uitgeprobeerd op een pagina van mij en hij werkt gewoon. Misschien een spatie te veel of te weinig ?
 14. nekrav

  Logjes Niet Zichtbaar

  Dat is vreemd, nog niet meegemaakt zelf. Als je zo'n bezochte cache terug kijkt zie je dan wel dat vinkje staan met de tekst "je hebt deze cache gevonden op (datum)" ?
 15. Dat laatste zou ik wel eens willen zien in het veld, dat word een flinke verlengkabel Even een grapje tussendoor om de boel wat luchter te maken
×
×
 • Nieuwe aanmaken...