Spring naar bijdragen

De Burgjes

Leden
 • Aantal bijdragen

  45
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over De Burgjes

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 27-04-1964

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  GPS60CSx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  08-03-2008

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  Asten
 • Interesse
  cachen natuurlijk

Recente profielbezoeken

1368 profielweergaven
 1. De Burgjes

  Help!

  Kleine correctie Windows is GELUKKIG voor dit euvel niet nodig Ben met Jawa Mapconverter aan de slag gegaan en inderdaad nu zijn ze wel te zien in mijn Basecamp, dat is al een hele opluchting.. Maar nu geeft die bij een aan dat die geen kaartdetails kan laten zien, een kijken of ik dat opgelost kan krijgen. Hebben jullie daar tips voor. Kun je trouwens bij die kaarten ergens achterhalen in welke schaal ze zijn?? Bedankt alvast voor de hulp.. Oiramm
 2. De Burgjes

  Help!

  Zal morgenvroeg dat is gaan proberen, maar die 2 programma's die stefan noemt kan ik die wel draaien onder mac? Alvast bedankt Oiramm
 3. De Burgjes

  Help!

  Ik heb geen windows dus dat schiet niet op. Iemand die wel bekend is met een mac.. Toch bedankt voor je reactie
 4. De Burgjes

  Help!

  Waar kan ik dan die gmapsupp.img vinden, staat gewoon een bestand onder mijn maps die de volgende naam heeft: Benelux 2010.gmap. Daar kan ik verder niets mee?
 5. De Burgjes

  Help!

  Hoi Heb al sinds vorig jaar een mac, maar het lukt me maar niet om alle maps zichtbaar te krijgen in mijn basecamp. Er zijn nu 2 kaarten zichtbaar maar hoe dat komt dat die wel zichtbaar zijn en anderen niet, dat is me tot nu toe nog altijd een raadsel. Wil nu graag benelux en de topo Nederland zichtbaar hebben in mijn basecamp, zijn volgens de garmin map geinstalleerd, staan daar netjes bij maar als ik dan naar de mapmanager ga dan staan ze er niet bij!! Hoe kan dit wat doe ik fout!! Wie kan me hiermee vooruit helpen, want ik weet het onderhand niet meer.. Oiramm
 6. Zojuist lid geworden omdat we nu zagen dat op ons vacantieadres de caches alleen voor preminum members waren. Hoe lang duurt het voordat dat in gaat. Duurt dat dagen of weken? Hopelijk het eerste want we vertrekken al maandag..
 7. Ik sta bij een parkeerplaats en zie op de kaart 'n mooi water liggen! Nu wil ik wil graag via die bestaande kaart de aantal meters meten van parkeerplaats naar dat mooie water. Zodat ik daarna via 'n projectie van het parkeercoordinaat naar het water kan lopen. Stel de aantal meters bedragen 4. Nu moet ik naar de schaal gaan kijken en dan ben ik het spoor bijster. Als er op de kaart de schaal staat van 1 op 50.000 en daarbij staat dan ook nog 2 cm op de kaart is 1 km in het terrein. Ik weet dat ik die aantal meters moet delen met een van die getallen alleen welke?? Daarna leg ik de gradenplaat langs die liniaal met de noorkant naar het noorden toe en de rode peil naar de looprichting en dan zou ik daar dan de graden van af moeten lezen. Klopt dit wel? Wie zou me hier verder mee kunnen/willen helpen..
 8. Maar die heb ik eerst ook niet gehad en toen deed mijn GPS het gewoon, hoe kan dat dan. Of zit ik nu te denken heb ik die mapsource er nog niet zo lang op staan, dat die nu stoort met mijn GPS maar deze versie stond op de cd die erbij geleverd was. Er staat nu de nieuwste versie op. Zal nu weer 'ns uitproberen met mijn GPS of het nu wel werkt. Ondanks nieuwere versie van Mapsource blijft die internet explorer blokkeren als ik Send to GPs indruk. dus dat is ook niet de oplossing.. Hij geeft aan dat er 'n systeemfout zit in het programma van Garmin maar die heb ik al verschillende keren gedownload dus dat haalt ook niets uit. Heeft er iemand nog 'n optie..
 9. Ben ik nu mee bezig om te downloaden, heeft dat er iets mee te maken dan. Je draadje naar de fietscache doet het niet!!
 10. Heb ik al gedaan, meerdere keren zoals boven vermeld staat, dat helpt niet, nog 'n optie graag
 11. ja, interface staat op Garmin. Heb nu op mapsource gevonden hoe ik de wp op mijn Garmin kan zetten en dat doet die vlekkeloos.
 12. Ja, dat heb ik zo gedaan en dat lukte ook altijd, nu ineens niet meer, in mapsource werk in nog maar net en weet ik niet hoe ik daar 'n wp kan overzetten naar mijn GPS.. Mijn usb heb ik ook al verwijderd en erop nieuw ingedaan maar dat helpt ook niet. Ik weet niet of ik mijn GPS zo te zien moet krijgen op mijn computer of kun je me uitleggen hoe ik mijn Wp vanuit Mapsource kan uploaden naar de GPS. Dan kan ik dat uitproberen.
 13. Hallo, wie kan mij helpen. Ben al enkele maanden in het bezit van "n Garmin 60CSx. Heb al verschillende malen de wp via pc op mijn GPS gezet, zonder problemen. Nu weigert die totaal, zo gauw als ik indruk "send tot GPS" Komt er 'n vernster dat die alleen Garmin ondersteund!! Die heb ik ook. Dan komt er 'n venster dat internet explorer is afgezet omdat hij deze invoegtoepassing niet kan uitvoeren. Heb het downloadprogramma van Garmin opnieuw gedownload, dat helpt ook niet. Alles eraf gegooid en pc uit, opnieuw opgestart en weer gedownload, ook dat helpt niet. Bij invoegtoepassingen gekeken staat niet geblokkeerd. Wie kan mij hier mee helpen , want ik kom hier niet mee verder. Groetjes
 14. De Burgjes

  digitale kompas

  Om even terug te komen op mijn digitale kompas, heb die gekalibreerd en werkte vanavond goed, nu maar hopen dat het zo blijft, Bedankt voor de hulp!!
 15. Nou nee, dat is geen behoorlijk Nederlands, dus kan het niet helemaal volgen. Wat houd Pochey Queries precies in en Caches along a Route. En die $3 per maand of $30 per jaar wat is dat in €?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...