Spring naar bijdragen

Rob228

Leden
  • Aantal bijdragen

    54
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Rob228 geplaatst

  1. Rob228

    Zaklamp met groot vermogen

    Als de 5D al een slag wapen is, wat is dan de 6D-led die ik in mijn auto heb????
  2. Rob228

    Event der Bannelingen

    Knipperderknip En dat ik dan mijn eigen belofte na moet komen namelijk na een van hoger opgelegde ban hiero het “Event der Bannelingen” organiseren, maar ik zet net te bedenken dat het dan ook leuk kan worden, er kunnen er ook nog een paar motjes uitgenodigd worden. Barny De agenda is al getrokken hoor, Barny. Een event met ook alle bannelingen erbij!!! Groeten Rob Hoor het wel als je hulp nodig hebt!!
  3. Maken we er een "Met de Bannelingen event" van?? Gr Rob (edit)Ik denk dat niemand jouw wil verbannen hierzo
  4. Wanneer kunnen we dit event in de agenda schijven??? Goeten Rob. Heb je hulp:, nodig stuur een PB Ik doe het graag samen met jou
  5. Rob228

    Kerst surprise event

    Nadat ik alle Spam had weggeklikt, toch maar besloten om hem niet te dl.
  6. In mijn ogen kun je in de "adoptie" maar 1 regel hanteren en dat is: of we kunnen alle caches adopteren(welke dan alszo worden aangeboden) of niets. Een criteria is hier in mijn ogen niet te scheppen,: wat door de ene ogen mooi lijkt, is in de andere ogen niets waard. Groeten Rob
  7. Rob228

    Inlezen van caches

    Is het moddergooien (tussen X en K) al gestopt?
  8. Ik hoop dat je dan ook de aanwijzingen voor de eventuele bonus overschrijft?
  9. Beste Nemelis/ Eser, Op de PB(waarvoor dank) heb ik al geantwoord,maar als ik deze dingen lees krijg ik een neiging om ook hier te antwoorden!!! Het ging in de (afgesloten) topics niet over caches,maar over het feit dat de er mensen konden posten in afgesloten topics zonder wederhoor, de reacie van kruimel was zeker zeer netjes , maar weer zonder wederhoor . Misschien is het beter om deze topic`s weer (even) open te stellen.
  10. Bomen kunnen erg slecht tegen koper, dus koperen schroefjes lijkt me niet echt een goed idee (ondanks dat dit erg mooi staat),tevens is gegalvaniseerd niet echt een goed idee, de "zuur" in de sapstroom kan dit oplossen. Ik denk zelf dat RVS het beste is, en het blijft nog lang hangen ook
  11. Voor iemand die zoveel informatie in zijn profiel heeft staan, begrijp ik dit eerste bericht maar ten dele!! Je geeft heel veel info aan "ons" hier weg, waarvan je dacht dat het een 'beschermde omgeving' was/is, maar met een beetje google, kom je op plaatsen in het 'net', waar deze info los zwerft. (Puntje om voor uit te kijken: de copieërs lezen ook mee) Edit: eerste "toegevoegd"
  12. volgens mij moet je bij het aanmelden "vinkjes" zetten (of weghalen), daarmee bepaal je in het beginsel wat 'je' wilt (of juist niet), na het aanmelden en inloggen kun je in de personelijke instellingen (en aanverwant menu's) verder aanpassen wat je wel wilt of niet wilt. Dus mijn inziens ben je er zelf voor aansprakelijk en verantwoordelijk!! (edit: "en verantwoordelijk" toegevoegd)
  13. of nog beter een forum "met alleen maar moderators" is verdacht , volgens mij hebben we er nu al een stuk of 8. En de mededeling dat er nog veel zullen volgen . Maar in ieder geval aan iedereen die zich belangeloos inzet: (kan niet vaak genoeg vermeldt worden)
  14. Waarom niet gelijk een terex Rh 90 om de cache uit te spitten. Hij is te huur bij Abeko uit beverwijk, hij staat nu op een ponton, dus misschien is het wat voor het comomeer
  15. Rob228

    Wat is het?

    Is dat zo'n beest die je een hoop rente belooft en er dan met je inleg vandoor gaat
  16. Rob228

    Magnetische caches

    Leuk om te plaatsen op een ijzeren brug, met nog 1000 van deze dopmoeren , is de brug gelijk op constructie gecontroleerd of volledig gedemonteerd (edit: grammaticale aanpassing)
  17. Rob228

    Gedrag op forum

    Om weer even naar het startpunt (gedrag op forum) terug te gaan. Veel (mis-)gedragingen zullen voortkomen uit het anders interperteren van een post van een medeposter, terwijl de (basis)gedachte vaak gelijk zijn. De bovenstaande quote is een mooi voorbeeld, ook voor manier hoe je zoiets oplost . Iemand met lange tenen en/of een slecht humeur, had hier ook minder goed oplossing voor kunnen bedenken.
  18. Ik denk dat je daar een heel mooi punt hebt . Misschien een tip voor een ieder hier,blijf weg van het forum scheelt ook weer een hoop werk en tijd voor de vrijwilligers, die dan andere (zinvolle) dingen kunnen aanpakken Rob
  19. Even een reactie per punt: Ik denk niet dat we hier om de guidelines van .com heen kunnen. We moeten niet kruimel met extra werk opzadellen!! een logger kan aangeven of er onderhoud nodig is, een in de logs die ik vaak zie is het pas de 4 of 5 die dit aangeeft. maar misschien is het wel wat om caches die 14 dagen na de melding 'onderhoud nodig' nog geen melding van de plaatser hebben te archiveren of in actief te zetten???? En wat als er een hele speciale cache ter adoptie ligt (bv Archimedes)?? Wie moeten er dan gaan proeflopen?? iemand die al 1000 caches heeft gelogd, waarvan meerendeel tradi`s, geeft een oordeel over een (hele) mooie multi (waarvan hij vindt dat hij te lang is). Dit is een niet haalbare optie, want de mening van de proefloper komt om de hoek kijken!! motivatie: Geheel mee eens. Laat de legger zich bewust worden van locatie
  20. Over puntje 3: wil je weer een discussie als deze?? Maar dan nog meer landen en mensen erbij, nu komen we er al niet uit, wat denk je dat er gebeurd als er nog meer mensen bij betrokken worden . Laat puntje 3 dan zijn: als .com ermee instemt geldt dit voor ons alle. We hebben een discussie aangezwengeld, en laat ons dan ook de gevolge voelen, hetzij possitief hetzij negatief. (dit is voor een ieder zelf in te vullen )
  21. Ik denk dat we wel aardig op één lijn zitten, vooral vooraf nadenken over de locatie!! (en met de reviviewersnotes heeft kruimel ook wat te lezen, nu hij niet meer op het forum komt, ......)
  22. Wil je de hele discussie weer opnieuw voeren? Wat de 1 een goed idee vindt, vindt de ander een slecht idee. Dus gewoon draadje doorlezen en zelf maar zien wat je wel en niet meeneemt (en hopelijk niets ) Het gaat hier niet om een discussie opnieuw te voeren, maar om het aanvoeren van ideeën / voorstellen. Misschien moet jou voorstel wel zijn om niets te veranderen!! Nu is de kans om dingen te noemen. Als je nu niks noemt heb je in mijn ogen geen recht om straks te "zeuren" (iets wat er straks zeker zal gaan gebeuren!!!)
  23. Laat dit het eerste voorstel voor het overleg zijn: Het is niet mijn idee (maar van A&F, ik sta hier trouwens wel voor de volle 100% achter) ,maar een note schrijven waarom de cache geplaatst is op "deze" locatie. Misschien soms als reviewernote en soms (liever meestal) op de cache-site. Ik denk dat dit het bewust zijn (het nadenken over de locatie) erg zal bevorderen. Tevens kan je er dan in aangeven waarom dit een (voor jouw) speciale locatie is. (en waar kan de "bezoeker" op letten om het bijzondere te zien).
  24. Ik denk dat je heel erg veel aan dit kan hebben: http://www.geocaching.nl/hiding/cachemaken.php en verder veel logisch nadenken
  25. Er zijn geen problemen, maar uitdagingen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...