Spring naar bijdragen

skansen

Leden
  • Aantal bijdragen

    234
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door skansen geplaatst

  1. Gecondoleerd. We zijn er stil van. Veel sterkte voor iedereen. Tonny en Marcel
  2. skansen

    Idee voor event

    Skansen heeft ook nog iets staan. Hiermee besproei ik mijn Belgische plantjes. De Humidifan is een ventilator met holle bladen. Het Ecosorb/water mengsel stroomt door de holle bladen heen en wordt door de ronddraaiende beweging zeer fijn verneveld. Het Ecosorb/water mengsel wordt door middel van een doseerpomp naar de ventilator gepompt. De humidifan wordt gebruikt voor ontgeuring in fabriekshallen. Er is ook een mobiele Humidifan verkrijgbaar voor ontgeuring van bijvoorbeeld spills. Natuurlijk hoop ik dat er water in de vorm van sloten, vaarten, plassen, zeeën in de buurt zijn
  3. skansen

    2000

    Wilxlii. Super en proficiat. Voor mij ben jij wel een van de voorbeelden van cachers die ontzettend geniet van deze hobby. Dat spreekt mij aan. Van veel dingen weet je iets bijzonders te maken. Je logjes zijn bijzonder. Je neemt veel tijd om van iedere cache iets te maken. Bewondering van mij. Dus op naar .... Skansen.
  4. skansen

    Lange Afstand Cache Route

    Ja delta123 gezien de haast vorig jaar heb ik mijn route geheel overgedragen met waypoints. De route moest alleen nog gereden worden. Deze is getest. Genoeg waypoints zodat de route ook gereden kon worden zonder enige kennis van het gebied. Door een tweede operatie in een jaar tijd kon ik niet toen niet overzien wanneer ik de route kon testen en onderhouden. Goh nu zou het geen probleem zijn jammer, maar ach ik heb iemand aan een aardige route geholpen. Als ik jou was zou ik gewoon je eigen plan trekken! Ik zal hem zeker gaan rijden! Nu de schoudertjes weer goed zijn! groet Skansen.
  5. Stond er ook in het nieuws dat die pillen enige agressie kunnen opwekken? De drift moet toch ergens heen. Ik bedoel natuurlijk in combinatie met de libidoverlagende pillen. Mocht er enige vorm van sublimatie bestaan dan was er misschien niets aan de hand met sommige personen. Stond er ook in het nieuws dat de overheid toch wel enige dubbele boodschappen richting maatschappij en gevangeniswezen stuurt. Prof puur natuur is in. Neem nou de Sparta-Met. Of zonder. Dat blijft uniek en puur. Hoewel ik zelf o.a. wat andere soort fietsjes heb, ben ik ook fan van dit soort producten. Inclusief de Solex Met GPS en enkelband. Is dit nu on of off topic.
  6. Hoe wordt de huidige enkelband opgeladen? En wanneer persoon selectief lichaamsdelen beweegt, wat dan ? Dan wel selectieve lichaamsdelen. Skansen.
  7. Je kan als Premium Member een query maken voor MO caches. Groet, Skansen.
  8. Iedereen wint. Skansen die goklustig is, maar dat nooit praktiseert, heeft natuurlijk direct zonder te lezen op de knop "stuur mail" gedrukt. Uh lotnr. Skansen. Ik wensen iedereen een fijne 60C toe, en goede dag. Mijn overjarige luchtgekoelde hut is die dag 25 jaar. Toch het kenteken maar controleren.
  9. Adriaan, Gecondoleerd. Veel sterkte. Skansen.
  10. skansen

    HULP GEVRAAGD !

    Megaheks en Chief, Ik lees vandaag pas weer het forum. Verschrikkelijk. Wens jullie veel sterkte en hoop dat Tamara heelhuids thuiskomt. Veel sterkte gewenst door Skansen.
  11. Welkom thuis Williii. Zoals het hartje thuis tikt, tikt het nog steeds. Het is toch wel een uiterste manier om een Skansen de stuipen op het lijf te jagen. Gelukkig mag je weer alles doen wat je zo graag doet. Veel goeds. En Skansen
  12. Schokkend. Williii heel veel sterkte en beterschap. Skansen.
  13. skansen

    Draadje verdwenen??

    De link heeft dus de hele tijd gewerkt. Tot... in ieder geval woensdag 23:30 weg. Groet en nogmaals dank. Die vinkjes roodborstjes, koolmeesjes en rechten toch. Skansen.
  14. skansen

    Draadje verdwenen??

    @Bytheway Bij de weg. Fijn dat je even tijd had. Skansen
  15. skansen

    Draadje verdwenen??

    Hier nu ook en er is hier ook Skansen
  16. skansen

    Draadje verdwenen??

    "Sorry, de link blijkt doodlopend te zijn." Ik hou het maar even kort. Skansen.
  17. skansen

    Draadje verdwenen??

    Gezocht op berichten, onderwerpen users etc. Gone in the internet.
  18. skansen

    Draadje verdwenen??

    Zeker vanaf woensdag 23:30 is draadje niet toegankelijk voor mods en users. Mail tijd. Geen forum tijd.
  19. skansen

    Draadje verdwenen??

    Mods kunnen er niet bij. Admins blijkbaar wel. Albrt misschien ook? Skansen met Groet
  20. skansen

    Draadje verdwenen??

    Nop Doodlopende link. "Sorry, de link blijkt doodlopend te zijn." Zie post hiervoor. Anderen ook problemen met dit draadje. groet
  21. skansen

    Draadje verdwenen??

    Jij bent ook admin. Hawkeyes ook. Hij kon vanochtend ook bij het draadje. Skansen loopt nu weer de doodlopende weg in. Dus werkt niet voor iedereen... Groet, Skansen
  22. skansen

    Draadje verdwenen??

    Bij welke pagina van het internet ben jij . Ik zag je een testje doen met doodlopende link. Waarbij je rechts dan wel links een versperring tegen kwam. Jullie hebben toch wel vast logjes.. De tijd kunnen we een beetje achterhalen. We hebben wat gegevens. Hawkeyes kon het berichtje nog zien mailde hij....... met puntjes dus ik weet niet wat de puntjes waren. Ander plekje? Maar dan moet je op naam kunnen zoeken. En niets is terug te vinden. Ook niet op starter van dit onderwerp. Groeten Skansen.
  23. Tenzij de baas de tikken betaalt. Zou wel leuk zijn zo iemand in de kippennek te vatten en en dan even bij de baas te klagen. <{POST_SNAPBACK}> Tja, bellen op de kosten van de baas is ook nog een optie natuurlijk. Daar had ik niet aan gedacht. Wat dat kippennekvelgebeuren betreft, dat mag van mij ook zonder de baas Kruimel <{POST_SNAPBACK}> Ook dan kan je zien dat je inbelt via de baas. Dat is nog makkelijker.
  24. skansen

    Draadje verdwenen??

    Blijkbaar is het draadje gewoon in het internet verdwenen. Skansen gaat de betreffende pagina zoeken op het internet... Na blz. 3142 opeens U ook GRT Skansen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...