Spring naar bijdragen

DearHunter

Leden
 • Aantal bijdragen

  246
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over DearHunter

 • Rang
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  GPS MAP60 CS, GPS MAP60CSx S, GlobalSat BT308, Globalsat BT338
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2003

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Je kunt in de instellingen onder persoonlijk profiel en dan wijzig avatar ook kiezen om een afbeelding van je PC te uploaden.
 2. Dit is wel een heel sneu verhaal, te triest voor woorden dat mensen het voor de leggers en zoekers het zo kunnen verzieken. Wij hebben met veel plezier o.a. de Pronkjewails, de Ommelaanden en nog diverse andere caches gedaan. Nu het lente is hadden we, zodra het wat warmer zou worden, in de planning om weer op pad te gaan richting noord-oost Groningen om de rest te gaan oppikken. Helaas kan dat nu geen doorgang vinden. In ieder geval erg bedankt voor al het plezier wat jullie ons bezorgd hebben met jullie caches en we hopen in de toekomst mogelijk toch weer wat te verwachten van jullie.
 3. Denk je even rustig de ochtend te beginnen met een bakje koffie en dan lees je dit nare bericht. Ook wij kenden Coen alleen maar van al het goede werk wat hij hier verrichte. Ons medeleven gaat uit naar de familie en vrienden en wij wensen hun heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies. Coen, bedankt voor je tomeloze inzet, we zullen je bijdragen missen. Rust zacht. Ik heb een steen verlegd in een rivier op aarde. Nu weet ik dat ik nooit zal zijn vergeten. Ik leverde het bewijs van mijn bestaan. Omdat door het verleggen van die ene steen de stroom nooit meer dezelfde weg zal gaan.
 4. DearHunter

  Lange Afstand Cache Route

  Allemaal, Ik heb niet zo’n leuke mededeling. De komende maanden zullen wij er niet aan toe komen om het laatste deel van de LACR uit te zetten. Wij hadden gepland om hier mee te beginnen in het voorjaar, als het weer wat beter is. Maar...wij hebben een ander huis gekocht 9voor ons natuurlijk wel weer heel leuk), waar we vanaf 1/2 April erg druk mee bezig zullen zijn. Een ieder zal hopelijk begrijpen dat hier onze prioriteit ligt en dat de komende maanden hierdoor weinig tijd overblijft om met de route bezig te gaan. Ik zal allang blij zijn als we nog wel wat tijd tussendoor kunnen vinden om zelf wat caches te lopen. Middels een mail heb ik Jurgen van Jurgen&Co nog gevraagd of hij het van ons kon overnemen, aangezien hij hier ook in het noorden woont. Helaas heeft hij momenteel andere dingen aan zijn hoofd en heeft hij hier ook geen tijd voor. Is er iemand anders uit het noorden die het deel Engelbert-Appingedam (Delfzijl) op zich wil nemen en hier ook de tijd voor heeft om hier op korte termijn mee aan te vangen? Ik vind het vervelend om het nu nog weer te moeten afzeggen, maar nogmaals, ik hoop op begrip hiervoor.
 5. Help me even met een goede definitie svp. <{POST_SNAPBACK}> Cache waarbij je je auto er bovenop of op maximaal 10 meter parkeert. <{POST_SNAPBACK}> Denk dat deze niet direct naar iemand te vernoemen is, het is een begrip opzich voor een cache soort die je soms tegen komt.
 6. Op dit lijstje mag "een drive-in cache" niet ontbreken.
 7. Nee, maar de inkt patronen wel. Let dus op dat je een printer koopt met afzonderlijke cardridges, bv Canon heeft. Ook het de printkop moet niet aan het inkttankje vast zitten. HP heeft alles in een cardridge zitten. Voor het voordelige printen zijn er hervulsets, dwz knoeien met de injektie spuit. Die hervul sets worden vaak op computerbeurzen verkocht. Let op dat je bij een hervulsetje ook rubberen stopjes krijgt. <{POST_SNAPBACK}> Inderdaad, daarom zou ik gewoon kiezen voor een goedkoop printertje. Zijn de cartridges leeg, kun dan je net zo goed weer een nieuw printertje aanschaffen waar weer cartridges bij zitten. Dat bijvullen is ook maar een geknoei en die re-used cartridges die je op de beursen koopt is ook maar afwachten of het was is , althans dat is mijn ervaring.
 8. Je hebt toch geen mager koppie en een lange puntbaard en af en toe duikelt er een band van je met een boodschap op? Printen of op PDA, ik denk dat dit heel persoonlijk is. Ik zelf vind printen toch wat handiger, want een PDA heeft ook maar een klein scherm en op papier vind ik het wat overzichtelijker. Foto's neem ik toch bijna nooit mee, tenzij deze onderdeel uitmaken van een opdracht en dan nog vind ik het handiger om op papier te hebben. Ook met dit blijkt dat sinds de opkomst van de PC, het papier gebruik voor printen enorm is toegenomen. Vaak vinden mensen het toch prettiger om e-mail en informatieve stukken van papier te lezen. Een eenvoudig printertje is niet zo heel duur.
 9. Ik moet zeggen, ik zie nog niet echt het voordeel voor ons om het aan te schaffen. Alhoewel, als ik het dan al zou kopen, dan ga ik toch zeker voor de horlogeset. Hebben er mensen ervaring met de horlogeset en dan met name die Jan afbeeld?
 10. Fijn!... zo'n uitgesproken mening..., maar het zou nog fijner zijn je daar wat minder kwetsend over uit te laten! Dat vindt ik persoonlijk dan weer wat te makkelijk. Er bestaan nou eenmaal "soorten" geocachers en die moet je in hun waarde laten. Heel veel mensen beleven er plezier aan en evenzoveel mensen doen hun best om anderen te plezieren, door het plaatsen van die "domme doosjes"! Veel van die "domme doosjes" liggen ook in geweldige stukjes Nederland, waar ik en met mij veel anderen misschien anders niet zo snel komen. Ik mag dan regelmatig ook zo'n "gemakzuchtige prullenraper" zijn: de triomfantelijke blikken in de ogen van mijn kinderen als ze weer zo'n "dom doosje" hebben gevonden, maakt me toch steeds weer blij. Of je nu een IQ van 140 of 80 hebt: het is plezier voor iedereen. Haal eruit wat je wilt en laat de rest liggen. Daar hoef je niet denigrerend over te doen!! <{POST_SNAPBACK}> Durf het bijna niet te vragen, ben je nu voor of tegen?
 11. Nee gestemd. Er zullen dan regels overtreden worden, waardoor het toestemming krijgen voor het plaatsen van caches nog moeilijker zal worden.
 12. DearHunter

  Lange Afstand Cache Route

  Ach ja, wij noemen dat vluchtelingenhulp Zo kunnen we bezig blijven. Maar idd, het wijkt een beetje af van het onderwerp. Die route komt er wel, het lastige is dat iedereen wat doet en dat vetraagd nou eenmaal.
 13. DearHunter

  Lange Afstand Cache Route

  Ben ja al zover gezonken dat je al die uitlaatgassen en dampen van de chemische industrie frisse lucht noemt? Ik zeg altijd maar tegen mensen in het westen, lekker daar blijven, dan houden wij de lucht hier echt zuiver.
 14. DearHunter

  Lange Afstand Cache Route

  Ik kan me wel in de mening van Jan vinden om niet door het Hunzedal te gaan. Mogelijk kan Jan zijn route nog iets doortrekken richting Gasteren, alhoewel hij me gisteren heeft laten weten graag zijn eindpunt te willen hebben bij Rolde i.v.m. met de betere voorzieningen (slapen, eten, etc) Ik leg daarna het liefst de route richting Schipborg, Zuidlaren via de oostkant van het Zuidlaardermeer richting Kropswolde, Slochteren, het Schildmeer en dan Appingedam (dit is uiteraard even in een grote lijn aangegeven). Appingedam en geen Delfzijl? Inderdaad. Dit op het advies van Twinlife i.v.m. met de betere overnachtingsmogelijkheden. Dit advies volg ik graag op omdat Twinlife daar beter bekend is. Ik moet dan eens kijken hoeveel kilometer dit gaat worden en kijken waar dit eventuel mooi is om in 2en te hakken. Ik hoop daar deze week aan toe te komen, maar ik kan dat niet garanderen.
 15. DearHunter

  Lange Afstand Cache Route

  Dat is het probleem een beetje. Rolde Appingedam is hemelsbreed zo'n 50km afgerond. Ga je hier tussen een route uitzetten over fietspaden en wegen dan komt hier al snel een flink aantal km's bij. Ik ben aan het kijken wat we gaan doen en dat zal i.i.g. splitsen worden. Mogelijk zullen we daar toch hulp van een ander bij vragen. Ik ga het deze week verder bekijken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...