Spring naar bijdragen

Sigmasailor

Leden
 • Aantal bijdragen

  91
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Sportrak Pro
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  augustus 20043
 1. Sigmasailor

  Anderstalige caches

  Laat gewoon Google Translate er op los.
 2. Jammer van jullie TB maar goed dat deze puinzooi eindelijk weggehaald wordt. Het was een jaar geleden al slecht. De eigenaar reageert niet maar ook een melding aan GC haalde niets uit. Gelukkig is hij nu uit zijn lijden verlost. Vorig jaar waren veel caches in de buurt van Weris al half verzopen. Jammer. Sigmasailor.
 3. De bediening is heel even wennen maar daarna doodsimpel. De diffuser heb ik niet (werkt deze niet verblindend). Een bundel kan je mooi ergens op mikken en daar gaat het meestal om? Zelfs in de 'zachtste' stand is hij nog oogverblindend (hij zou het dan ruim twee dagen moeten volhouden, in de turbo stand is hij in goed twee uur leeg). Heeft iemand dat al gebrobeerd? De CREE Q5 uitvoering (met 7090XR-E LED) schijnt net nieuw te zijn. Dit lampje bestaat in diverse uitvoeringen die erg op elkaar lijken. Dit kleine monster kan maar liefst 180 lumens produceren Er zijn wel sterkere lampen maar niet op twee doodsimpele penlites. Sigmasailor
 4. Hoi, Ik heb net een Fenix L2D met CREE Q5 led gekocht. Werkt op doodordinaire penlites (twee) en heeft 4 lichtsterkstes en nog wat knipper effecten. Het is net een staafje daglicht. Wat een licht, het is niet te geloven. Het lijkt op net zoveel licht als een 35 watt 12 volt spotje; het licht is spierwit. Koste wel een paar centen maar nu heb ik ook wat(t). Omdat het een penlight is is de reflector ook klein en misschien niet zo mooi te bundelen als sommige lampen met een grote reflector. Hij blaast mijn wel goed focusseerbare minimaglite compleet weg. Deze kan je wel altijd makkelijk meenemen. Het is net als met een camera; de beste is diegene die je bij je hebt. Sigmasailor
 5. Dus toch 'big brother'; jammer.
 6. Deze cache heette Polderbaan en was al een lange tijd in gebruik. Het vreemde is dat alle oude logs ook verdwenen zijn. Het wordt nog gekker: je kan op de kaart gewoon het blauwe rondje (Schiphol - Polderbaan) aanklikken en krijgt nog steeds dezelfde foutmelding. De cache er vlak naast (Schiphol - Zwanenburg) heeft precies het zelfde probleem. Is dit een gevalletje 'big brother....'? De blauwe rondjes staan naast elkaar iets ten ZW van de A9 (eentje tussen de s en de t van Amstelveen).
 7. Deze cache heette Polderbaan en was al een lange tijd in gebruik. Het vreemde is dat alle oude logs ook verdwenen zijn.
 8. We wilden vandaag eens wat vliegtuigen spotten en tegelijk een cache scoren. Deze (GC12WJC) is plotseling helemaal weg? Ik ben gewend aan gearchiveerd enzo maar helemaal verdwenen (ik zou niet ingelogd zijn?) heb ik nog niet eerder gezien. Wat is hier loos?
 9. Als ik een PB beantwoord lijkt dit goed te gaan. Ik kan mijn antwoorden nooit vinden bij Send Messages; klopt dat? Ik denk dat ik iets over het hoofd zie maar ben er niet uit wat het is. Hoe kan ik mijn antwoorden op PB's lezen?
 10. Mooi, heb tegelijk eens wat op dit forum rondgeneusd; waarom staat het NL forum niet in de lijst?
 11. Soms loggen we wel eens een paar weken later (geen internetverbinding op vakantie); kan me niet voorstellen dat er helemaal niet gelogd wordt.
 12. Als je naar markplaats gaat en daar in markplaats zoekt naar sportrak pro hillegom vind je alle informatie; heb je net ook een PB gestuurd.
 13. Kijk ook eens bij de 'te koop' sectie op dit forum. Daar staan ook een paar leuke aanbiedingen. Ik heb je ook een PB gestuurd.
 14. En cacher blijft toch op de paden.... en als er geen pad is in een rechte lijn dan moet je dus omlopen. zo simpel is het. Dus dat van de takjes snap ik niet Het blijft leuk dat je continu en later thuis precies kan zien waar je geweest bent: Track Watergeest Dat lukt bij alle GPS'sen (Sportrak Pro, Map 60 ©(S)(x) enzovoorts) waarin je kaarten kunt stoppen en later de tracks kan downloaden. Volgens mijn informatie kan je bij de Etrex geen kaarten uploaden? Niet echt nodig maar wel errug leuk en met moderne apparaten niet eens erg moeilijk. Bij problemen is er altijd nog dit forum.
 15. Sigmasailor

  GPSMap60CSx Version 3.5

  Springen ze er nu vanzelf uit ? Kan je deze versie ook op de nederlandse taal instellen? Kon niet wachten en heb hem via de webinstaller geinstalleerd. Mijn Garmin sprak ineens frans maar heb hem snel weer engels geleerd. Kan je Garpatch op deze versie ook weer gebruiken om hem nederlands te leren? Het engels bevalt mij eigenlijk ook wel; past beter bij het manual.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...