Spring naar bijdragen

roewin

Leden
  • Aantal bijdragen

    109
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door roewin geplaatst

  1. Ook in 's-Hertogenbosch via Ziggo geen toegang.
  2. roewin

    Gezocht Garmin 60 Cx Of Csx

    Ook ik heb er 60cx in de aanbieding. Reageer even mobiel dus niet xo uitgebreid.
  3. Excuses voor het late antwoord. Het is inderdaad een autoroute, voor kinderen wat minder leuk.
  4. Rondje West-Bommelerwaard is ook de moeite waard. 12 tradi's met een bonus.
  5. Op het volgende adres: http://www.vanderschot.be/geocachesexporteren vind je een mooi artikel over de methode die Bob'ke ook beschreef. Succes.
  6. Zie http://forum.geocaching.nl/index.php?showtopic=20567&hl= Bijdrage #8
  7. roewin

    D3Zusjes

    Ik had geen idee dat ik een illegale versie van dit boek had. Het is mij ooit toegestuurd als zijnde een legaal e-book. Maar bij deze is dus het bovenstaande aanbod ingetriokken.
  8. roewin

    D3Zusjes

    Mocht iemand het als e-book willen... Stuur even een pb met je adres.
  9. roewin

    Foutmelding

    Om het rijtje nog wat langer te maken: bij mij werkt het ook voor geen meter. En als het nog langer duurt.... dan wacht ik nog wel even
  10. roewin

    Tomtom Poi Op Iphone

    Net Diskaid geïnstalleerd en, inderdaad, het werkt als een trein. Bedankt voor de tip.
  11. Het VVV meldde dat er een folder is uitgebracht over het Duits Lijntje. Zie: http://www.duitslijntje.eu/content.asp Wellicht interessant voor degenen die ook de serie Het Duits Lijntje ( http://coord.info/GC1TYMF )op de agenda hebben staan.
  12. roewin

    Oprolbare Infuushouder

    Had geen idee wat je bedoelde, dus heb even op Google gezocht. Maar dit ( zie: http://tinyurl.com/36ffl64 ) lijkt me niet wat je bedoelt. Heb je een afbeelding of zo ter info?
  13. Goed programma om te navigeren Waze http://tinyurl.com/yb3dlfk Je kunt er in ieder geval coördinaten invoeren om naar een cache te rijden.
  14. "Gediplomeerd Detective Cacher" Lijkt me een correcte banner. Compliment.
  15. roewin

    Batterijen

    Waar ik goede ervaringen mee heb is het volgende: Ik laad de batterijen op. Wanneer de oplader aangeeft dat het werk er op zit, haal ik de oplader uit de wandcontactdoos, wacht to de batterijen zijn afgekoeld. Daarna de oplader weer in de wandcontactdoos. Het blijkt dat de batterijen dan nog niet helemaal opgeladen zijn. Wachten totdat de oplader weer aangeeft dat het werk er op zit en dan pas berg ik de batterijen op. Bevalt mij goed.
  16. Dat iets kan binnen de software voor dit forum, wil nog niet zeggen dat je het ook moet gebruiken. Ben je het niet eens met een opmerking, vertel dat dan. Niets mis mee. Wil je niet regageren, ook goed. Maar plussen en minnen uitdelen.... mensen waar hebben we het over. Ga genieten van geocachen. Hoe je verre van Gedoe. Meer is het niet.
  17. roewin

    Geostream (Rss) Doet Niets Meer

    Inderdaad, de feed werkt weer. Hulde en mijn dank is groot!
  18. Op mijn Nokia N86 gebruik ik: - Geocaching Live - Geocache Navigator - SmartGPX - Geocacher SmartGPX vind ik erg handig. Cache opzoeken --> gegevens via menu opslaan bij Landmarks --> Kaarten van Nokia openen --> Favorieten --> Plaatsen. Daar vind je dan de locatie van de cache. Kies deze en de navigator brengt je er naar toe. Succes
  19. roewin

    Batterij-type Instellen

    Heb ooit begrepen dat ook de berekening van de coördinaten onderhevig is aan de juiste instelling van het type batterij. is daar iets van bekend?
  20. lijkt me een strak plan. maar weet je er ook een in de buurt van 's-Hertogenbosch?
  21. Ik heb een Etrex-h en een GPSMap 60cx. Bij het laatste model moet ik het batterij-type instellen: alkaline of NiMH. Maakt verschil uit in performance. Bij de Etrex kan ik dit niet instellen. Betekent dit dat ik hierin het beste alkaline-batterijen kan gebruiken?
  22. Dat wil ik ook wel, maar waar vind ik een NAP-hoogtemeter?
  23. roewin

    Geocaching Live

    Mijn N86 staat ook niet in de lijst, maar GL werkt uitstekend.
  24. Ik heb bovenstaande geprobeerd op mijn Etrex, maar krijg het niet voor elkaar. Zou je de procedure iets nauwkeuriger willen beschrijven? Al vast bedankt.
  25. roewin

    100 Op Een Dag

    Kijk dan ook eens op: http://gebweb.net/optimap/ "Google Maps Fastest Roundtrip Solver" Hier kun je de gewenste coördinaten invullen. Het programma rekent dan de meest ideale route uit.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...